Προς το περιεχόμενο

Η Huawei ανακοίνωσε το P Smart Z με οθόνη 6,59 ιντσών και «pop-up» εμπρόσθια κάμερα


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και το P Smart Z είναι το πρώτο κινητό της Huawei που διαθέτει εμπρόσθια κάμερα τύπου «pop-up».

Αυτό σημαίνει ότι όταν ενεργοποιείται η εμπρόσθια κάμερα από τον χρήστη, αυτομάτως ξεπροβάλει από το σασί της συσκευής με την χρήση ενός «motorized» μηχανισμού ανύψωσης. Για την «προέκταση» της κάμερας δεν απαιτείται παρά ένα δευτερόλεπτο ενώ ο μηχανισμός έχει δοκιμαστεί για να αντέχει για 100 χιλιάδες «κύκλους» και μπορεί να αντέξει βάρος 12 κιλών.

ezgif.com-optimize.gif.1a276e9b98abf23b7e385019c8f14157.gif

Χάρη στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, δεν υπάρχουν εγκοπές ή οπές στην οθόνη και η εμπειρία χρήσης είναι θα λέγαμε «full screen», αφού και τα περιθώρια είναι αρκετά μικρά (με εξαίρεση το «πηγούνι» στο κάτω μέρος. Η χωρίς εγκοπή ή οπή οθόνη του Huawei P Smart Z είναι τεχνολογίας LTPS IPS με διαγώνιο 6,59 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 2340 pixels.

Η κύρια κάμερα βασίζεται επίσης σε αισθητήρα 16 Megapixels και συνοδεύεται από μία δεύτερη, στα 2,0 Megapixels που αναλαμβάνει χρέη αισθητήρα βάθους. Η απόδοση τόσο της κύριας όσο και της εμπρόσθιας κάμερας ενισχύεται από Τεχνητή Νοημοσύνη που μπορεί να αναγνωρίζει περισσότερες από 500 σκηνές σε 22 κατηγορίες θεμάτων.   

Η mid-range συσκευή που πωλείται από το Amazon Italy έναντι €280 περίπου βασίζεται στο Kirin 710F SoC της HiSilicon (με οκταπύρηνο επεξεργαστή και γραφικά Mali-G51 MP4) που συνοδεύεται από 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του Huawei P Smart Z που τρέχει Android 9 Pie και EMUI 9.0 επιδεικνύει χωρητικότητα 4000mAh.

Στον εξοπλισμό της συσκευής περιλαμβάνεται αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi 802.11b/g/n/ac, dual-band, Bluetooth 5.0, WiFi direct/ hotspot, GPS και USB-C. Το Huawei P Smart Z κυκλοφορεί ήδη σε κάποιες χώρες στην Ευρώπη σε Emerald Green, Midnight Black και Sapphire Blue με τιμή περίπου €280.

huawei-p-smart-z-shadow.png.074ee7063cbf0e352e4d6be490487bc3.png

GSMArena

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

   Εχει καταντησει αηδια για οποιαδηποτε εταιρια πλεον ολο το ιδιο κ το ιδιο ουσιαστικα απορω πλεον για καποιους που ακομα αλλαζουν τα κινητα το ενα μετα το αλλο  . Εχω αλλαξει 300 κινητα κ εδω κ ενα χρονο εχω κινητο του 2014 ναυαρχιδας τοτε κ προσωπικα κανει την δουλεια με το παραπανω . 

  Δεν βλεπω κατι που θα με τραβηξει κ θα με κανει να πω ναι κατι διαφορετικο π.χ. αναδιπλουμενη οθονη κτλ οταν φτασουμε σε αυτο το σημειο τοτε ναι θα παω κ εγω προς αλλαγη .

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα μου αρέσει αυτή η προσέγγιση σε σχέση με το notch και αυτό που έκαναν στο S10. Αν έχει υλοποιηθεί και σωστά δε νομίζω να έχει θέμα φθοράς από τη χρήση. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολύ καλό κινητό , βέβαια στα 200-250 ευρώ θα ήταν ακόμη καλλίτερη αγορά. Άλλο ένα κινητό με αναδιπλούμενη κάμερα κάτι που προσωπικώς μου αρέσει πάρα πολύ. Χαίρομαι που σιγά σιγά το υιοθετούν και άλλοι. Αν είναι και δίκαρτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...