Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

αν θελεις να το κανεις απο περιεργια να πας. αλλα μην περιμενεις οτι θα βρεις δουλεια ελλαδα κυριως απο φιλολογια, σε τραπεζα η σε καμια consulting. 

το αλμπα δεν ειναι το καλυτερο. απλα εχει βισματα καλα για τα τεκνα του.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω τελειώσει γερμανική φιλολογία και ενδιαφέρομαι για μεταπτυχιακο ειδικής αγωγής , στον διορισμό βοηθάει το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό ; Και επισης όταν διορίζεσαι είσαι συνήθως παράλληλη στήριξη στη γερμανική γλώσσα; 

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 16/6/2019 στις 11:22 ΠΜ, Επισκέπτης είπε

αν θελεις να το κανεις απο περιεργια να πας. αλλα μην περιμενεις οτι θα βρεις δουλεια ελλαδα κυριως απο φιλολογια, σε τραπεζα η σε καμια consulting. 

το αλμπα δεν ειναι το καλυτερο. απλα εχει βισματα καλα για τα τεκνα του.

Με πτυχίο φιλολογίας δηλαδή μπορεις να δουλεψεις σε τράπεζα αν κανεις μετάτυχιακο? Δεν είναι συγκεκριμένο τα μεταπτυχιακά που μπορεις να δουλεψεις πάνω σε αυτά?διότι συνηθως δουλεύεις μόνο πάνω στα προπτυχιακά δεν νομίζω τα μεταπτυχιακά να σου δινουν δικαίωμα να δουλεψεις πάνω σε αυτά παρά μόνο κάποια μεταπτυχιακά που είναι πολύ «ανοιχτά» πχ. Διοίκηση επιχειρήσεων 

• Super Moderators
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Ghjiklmnop είπε

Με πτυχίο φιλολογίας δηλαδή μπορεις να δουλεψεις σε τράπεζα αν κανεις μετάτυχιακο? Δεν είναι συγκεκριμένο τα μεταπτυχιακά που μπορεις να δουλεψεις πάνω σε αυτά?διότι συνηθως δουλεύεις μόνο πάνω στα προπτυχιακά δεν νομίζω τα μεταπτυχιακά να σου δινουν δικαίωμα να δουλεψεις πάνω σε αυτά παρά μόνο κάποια μεταπτυχιακά που είναι πολύ «ανοιχτά» πχ. Διοίκηση επιχειρήσεων 

Παραθέτετε μήνυμα (δημοσιευμένο εδώ και περισσότερα από δύο χρόνια) μέλους το οποίο έχει διαγράψει το λογαριασμό του (γι' αυτό εμφανίζεται ως "Επισκέπτης")

Όποια ερώτηση για το θέμα, μπορείτε να τη θέσετε ανοίγοντας νέο νήμα στην ειδική ενότητα που αφορά την εκπαίδευση και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...