Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βαραει 90αρια. οικονομικα υπαρχει δυσκολια αλλα αν ειναι να παθω ζημια θα παρω σιγουρα κατι

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον. μπηκα στο μπιος και ειδα οτι ηταν μονο του ενεργοποιημενο το turbo boost.εκανα search sto bios turbo boost κ μ ειχε μια επιλογη enable και το εκανα disable και πλεον δουλευει στα εργοστασιακα. τωρα δουλευει σε load 5% stous 39c. καποια στιγμη π ανεβηκε πανω απο 40% load πηγε στους 60c περιπου.οποτε βγαλαμε ακρη.ευχαριστω πολυ.αν ποτε χρειαστω να τ σηκωσω( που δεν νομιζω) θα κοιταξω για ψυκτρα

88.png

Δημοσ.

bye bye ρολογάκια... :( Τον καημένο! Τεσπα, έχε στο μυαλό σου να βάλεις μια ρημαδοψύκτρα κάποια στιγμή και ξαναβάλε τον στο auto τουλάχιστον.

• Thanks 1
Δημοσ.

Aν το πήρες για να τον έχεις σε αυτά τα ρολόγια τότε έχεις κάνει λάθος επιλογή CPU.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον 2 παρατηρησεις πανω σε αυτο.

1)Βλεπω οτι εχεις μητρικη B360 αρα και να θελεις overclock δεν μπορεις να κανεις. Μονο το turbo boost του επεξεργαστη σου ειναι οτι σου προσφερει.

2)Αν αγορασες i7 8700k για να μην χρησιμοποιεις ουτε καν το turbo boost του,τοτε καλυτερα δωσε τον και κοιτα προς Amd μερια ή παρε καποιο κλειδωμενο i5.

Η ψυκτρα που εχεις για τον εν λογω επεξεργαστη ειναι απλα απαραδεκτη.

Εγραψες οτι στην προτεινε καποιος αλλα εγω δεν βρισκω πουθενα να εχεις ρωτησει κατι τετοιο

https://www.insomnia.gr/profile/318161-maou1991/

Οι ψυκτρες που μου ερχονται στο μυαλο αν δεν μπορεις να δωσεις πολλα σε ψυκτρα ειναι

Απο Coolermaster η 212x Evo,Cryorig H7 μεχρι περιπου τα 33ευρω και κατω απο 30ευρω μαλλον κατι σε Deepcool Gammaxx400

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προτεινε μου καποιον ι5.μιλα λιγο πιο συγκεκριμενα @Fulgore

για να τελειωσει το θεμα

1ον: ο τροπος π μιλησες ειναι πολυ περιεργος.θα μπορουσες να με ρωτησεις πως και πηρα αυτο το cpu.και σ απανταω οτι ηρθε στα χερια μου περιπου ενα χρονο πισω απο εξωτερικο καινουριος στα 240 οταν στην ελλαδα εκανε πανω απο 400  και  με 240 επαιρνες  κατι πολυ κατωτερο.δεν ηθελα ποτε να παρω κατι τετοιο αλλα ηταν μια προταση π δεν μπορουσα να  αρνηθω

2ον: ειναι απαραιτητο να μ ειχαν προτεινει απο ινσομνια αυτην την ψυκτρα?δεν μπορω να εχω ρωτησει εκτος σαιτ?εγραψα καπου οτι το ΙΝΣΟΜΝΙΑ μου εδωσε αυτη την προταση?

3ον: προφανως και πηρα αυτη την μητρικη π ξερω οτι δεν μπορω να κανω οβερκλοκ γιατι πολυ απλα δεν χρειαζομαι ακομα.αν χρειαστω την πουλαω και περνω μια αλλη μητρικη και μια ψυκτρα αναλογως το τι θελω να κανω. 

εν τελει εκανες ενα σχολιο π ειναι αστοχοσε ολα εκτος στο να μου προτεινεις καποια ψυκτρα που το εκτιμω. 

Επεξ/σία από maou1991
Δημοσ.
Στις 9/5/2019 στις 7:31 ΜΜ, maou1991 είπε

προτεινε μου καποιον ι5.μιλα λιγο πιο συγκεκριμενα @Fulgore

για να τελειωσει το θεμα

1ον: ο τροπος π μιλησες ειναι πολυ περιεργος.θα μπορουσες να με ρωτησεις πως και πηρα αυτο το cpu.και σ απανταω οτι ηρθε στα χερια μου περιπου ενα χρονο πισω απο εξωτερικο καινουριος στα 240 οταν στην ελλαδα εκανε πανω απο 400  και  με 240 επαιρνες  κατι πολυ κατωτερο.δεν ηθελα ποτε να παρω κατι τετοιο αλλα ηταν μια προταση π δεν μπορουσα να  αρνηθω

2ον: ειναι απαραιτητο να μ ειχαν προτεινει απο ινσομνια αυτην την ψυκτρα?δεν μπορω να εχω ρωτησει εκτος σαιτ?εγραψα καπου οτι το ΙΝΣΟΜΝΙΑ μου εδωσε αυτη την προταση?

3ον: προφανως και πηρα αυτη την μητρικη π ξερω οτι δεν μπορω να κανω οβερκλοκ γιατι πολυ απλα δεν χρειαζομαι ακομα.αν χρειαστω την πουλαω και περνω μια αλλη μητρικη και μια ψυκτρα αναλογως το τι θελω να κανω. 

εν τελει εκανες ενα σχολιο π ειναι αστοχοσε ολα εκτος στο να μου προτεινεις καποια ψυκτρα που το εκτιμω. 

Έτσι είναι ο δικός μου φίλε μου.  Η ψύκτρα της υπογραφής είναι πολύ καλή. Λίγο τσιμπιμένη στην τιμή αλλά καλή. 

Καταγραφή 1.PNG

Καταγραφή.PNG

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Πολύ δεν είναι τα 1.36 για 4.7?

Και μένα έτσι μου φαίνεται να σου πω την αλήθεια. Και έχει και καλή ψύκτρα (αν είναι αυτή της υπογραφής)

Δημοσ.

Δεν ειναι πολυ............... ειναι παρα πολυ. Οσων αφορα το TS, εγω θα εκανα μια προσπαθεια να ξαναπατησω τη ψυκτρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εs sample βλέπω στο cpu-z  ότι ψυκτρα και να του βάλεις αν δε γίνει delid και να μπει lm θα ψήνετε, απλά τα engenering sample είναι πολύ χειρότερα από τα retail στο θέμα των θερμοκρασιών, 

Επεξ/σία από FORIS78
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Cpu όντως είναι Εs sample και για αυτό αυτές οι θερμοκρασίες για αυτό κόστιζε και τόσο κανονικά δεν επιτρέπεται να πωλούνται, η  λύση είναι να γίνει delid όπως έγραψε και ο @FORIS78 στο από πάνω post εκεί θα δεις μεγάλη διαφορά.

Tώρα αν δεν τον κάνεις delid το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να αλλάξεις την ψήκτρα με μια καλύτερη, θα σου πρότεινα αν έβρισκες από καμιά αγγελία καμιά υδρόψυξη με διπλό ψυγείο  γύρο στα 50 euro να την τσιμπήσεις θα δεις καλύτερα αποτελέσματα μετά το κουτί έχει καλό airflow?Τι fan έχεις και πόσα?

Επεξ/σία από andreas443
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...