Realakias Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, slk200gr είπε βαλε ενα ειδικο (υδραντοχο ) για εξωτερικους χωρους ,θαψτο στο εδαφος και εισαι οκ ,δεν χρειαζεται σωληνας Τέλος μια ερώτηση από περιέργεια. Το τράβηγμα των 120 μέτρων πως το βρήκες? Εύκολο δύσκολο? Και επίσης πήρες άδεια για να το τραβήξεις και τέλος πως το τράβηξες (υπογείως ή αλλιώς)?
slk200gr Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Realakias είπε Τέλος μια ερώτηση από περιέργεια. Το τράβηγμα των 120 μέτρων πως το βρήκες? Εύκολο δύσκολο? Και επίσης πήρες άδεια για να το τραβήξεις και τέλος πως το τράβηξες (υπογείως ή αλλιώς)? ειναι κοινοχρηστος κηπος απο το συγκροτημα,τραβηξα πισω απο τις λιγουστρες 😃 εσκαψα 10 ποντους το χωμα και σκεπασα το καλωδιο ,γυρο γυρο για να μην το οργωσει κανενας,με το τραβηγμα τι εννοεις?δεν το εβαλα μεσα σε σωληνα 1
Realakias Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, slk200gr είπε ειναι κοινοχρηστος κηπος απο το συγκροτημα,τραβηξα πισω απο τις λιγουστρες 😃 εσκαψα 10 ποντους το χωμα και σκεπασα το καλωδιο ,γυρο γυρο για να μην το οργωσει κανενας,με το τραβηγμα τι εννοεις?δεν το εβαλα μεσα σε σωληνα Πως πήρες άδεια για να κάνεις μια εργασία τόσων μέτρων με ένα καλώδιο είναι η απάντηση της ερώτησής σου περί "τράβηξες". Με το τραβάω, εννοώ το να συνδέσεις το καλώδιο στο καφαο και να το "τραβήξεις" μέχρι το σπίτι σου. Εφόσον είναι κοινοχρηστος ο χώρος όπως είπες, δεν βλέπω κανενα πρόβλημα. Περίμενα να είσαι πχ σαν εμένα όπου πρέπει να ακολουθήσω τους δρόμους της περιοχής μου μέχρι το καφαο, όχι απλά να το περάσω μέσα από ένα κήπο σε ένα συγκρότημα γειτόνων (και γω σε μονοκατοικία μένω). Περίμενα να είσαι σε καμία πολυκατοικία πχ όπου το να φέρεις καλώδιο θα ήθελε ξεχωριστή άδεια. Υστ: Όλα αυτά από περιέργεια τα ρωτάω, ευχαριστώ 😁 Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από Realakias
Realakias Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, slk200gr είπε oxi μονοκατοικια Πάντως το να μένεις σε μονοκατοικία είναι ευτυχώς μεγάλη ευκολία. Πχ όπως προείπα σε μένα το κουτί του ΟΤΕ (αυτό στο οποίο έρχεται το χάλκινο καλώδιο, όχι το καφαο) είναι στην περίφραξη της αυλής μου. Ευχαριστώ και πάλι που μου κάλυψες την περιέργειά μου. 😂 😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα