Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. 

Αναβάθμισα πρόσφατα σε 50 Vdsl του ΟΤΕ και είδα ότι κανονικά το ρουτερ κλειδώνει στα 30. Μίλησα με ΟΤΕ και μου είπε ότι υπάρχει θέμα από το κουτί (στην περίφραξη της αυλής μου) μέχρι μέσα στο ρουτερ μου. Για αυτό θέλω να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω. Κάπου είδα για εξωτερικό utp (κήπος μου είναι, οπότε...) το οποίο θα συνδέεται κατευθείαν με το ρουτερ. Ωστόσο θέλω να ρωτήσω αν μπορώ μετά να γεφυρωσω τα καλώδια, ώστε το σταθερό να γυρνάει μέσα στο σπίτι και να δίνει σταθερό σε όλες τις τηλεφωνικές μου πρίζες. Τέλος η περίπτωση του να περάσω εξωτερικό utp ΜΌΝΟ για το ίντερνετ και να αφήσω την ήδη υπάρχουσα καλωδίωση του σπιτιού για τηλέφωνο παίζει? Είναι εφικτό? 

Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από Realakias
Διόρθωση
Δημοσ.

εγω το εκανα 120 μετρα απο το καφαο κατευθειαν στο ρουτερ και απο το ρουτερ και μετα στα τηλεφωνα επιανα με 30αρα 21 και τωρα κλειδωνω 29,4,για την δευτερη ερωτηση δεν ξερω

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, slk200gr είπε

εγω το εκανα 120 μετρα απο το καφαο κατευθειαν στο ρουτερ και απο το ρουτερ και μετα στα τηλεφωνα επιανα με 30αρα 21 και τωρα κλειδωνω 29,4,για την δευτερη ερωτηση δεν ξερω

Άρα έκανες γεφυρωμα μετά για να παίρνουν τηλέφωνο όλες οι πρίζες? Ευχαριστώ 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Realakias είπε

Άρα έκανες γεφυρωμα μετά για να παίρνουν τηλέφωνο όλες οι πρίζες? Ευχαριστώ 

ναι αλλα μετα το ρουτερ 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, slk200gr είπε

ναι αλλα μετα το ρουτερ 

Επίσης κάτι τελευταίο. Εξωτερικό καλώδιο πως τράβηξες? Μίλησες με ΟΤΕ και σου εγκατέστησε lan port πάνω στο κουτί του? 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Realakias είπε

Επίσης κάτι τελευταίο. Εξωτερικό καλώδιο πως τράβηξες? Μίλησες με ΟΤΕ και σου εγκατέστησε lan port πάνω στο κουτί του? 

Ευχαριστώ. 

οχι ,καλωδιο και στις φυσσες,δεν ειναι τιποτα

• Thanks 1
Δημοσ.

Φιλε εχεις καποιο προβλημα και θες να μπεις σε αυτη τη διαδικασια? Ο οτε σου ειπε οτι εχεις.................. πιο ειναι αυτο?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

Φιλε εχεις καποιο προβλημα και θες να μπεις σε αυτη τη διαδικασια? Ο οτε σου ειπε οτι εχεις.................. πιο ειναι αυτο

Δημιουργείται bottleneck στο ίντερνετ (λόγω καλωδίου) και παίρνω μόνο τα 30 από τα 50mbps τα οποία πληρώνω.

Δημοσ.

Παντως στην δικια μου περιπτωση τους ειχα φερει 3 φορες και μου λεγανε την καλωδιωση ,την τεταρτη φορα που ηρθε ενα ευγενικο παιδι (ο προηγουμενος κοντεψε να φαει ξυλο )ειχε ενα οργανο οπου μετρησε μπροστα μου οτι εξω στο καφαο μου δινει μεχρι 29 ,το ειδα με τα ματια μου οποτε μπηκα στην διαδικασια να το κανω,οσο τρομαχτικο φαινοταν στην αρχη (120 μετρα) τελικα δεν ηταν κατι σπουδαιο ,προσοχη στην αγορα του καλωδιου ,πρεπει να  παρεις ενα που να αντεχει την υγρασια δεν θυμαμαι πως λεγεται πια και κατευθειαν πανω στο μοντεμ και τελος τα προβληματα τα χαζα,πλεον η ζωη μας ειναι συνυφασμενη με το ιντερνετ  και μαλιστα καθε τοσο και λιγο θα ανεβαινουν οι ταχυτητες οποτε καντο μια φορα αλλα σωστα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

Εισαι σιγουρος για ολα αυτα? Μηπως σε βαλανε σε 30ρι προφιλ ?

Μίλησα με τεχνικό και είπε (μου έδειξε κιόλας με το ταμπλετ και την συσκευή μέτρησης μπροστά μου) ότι στο κουτί έρχεται ταχύτητα 100mbps, άρα θα μπορεί να μου δίνει 50αρι εφόσον δεν υπάρχει το πρόβλημα από το κουτί προς το σπίτι μου. 

Επεξ/σία από Realakias
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Realakias είπε

Μίλησα με τεχνικό και είπε (μου έδειξε κιόλας με το ταμπλετ και την συσκευή μέτρησης) ότι στο κουτί έρχεται ταχύτητα 100mbps, άρα θα μπορεί να μου δίνει 50αρι εφόσον δεν υπάρχει το πρόβλημα από το κουτί προς το σπίτι μου. 

ο ρε φιλε ,βαλε 100αρα να απογειωθεις ,γμτ εμενα το μεγιστο που μπορουην να μου φερουν τωρα ειναι 36 (ταινιες μεχρι 15 giga τις βλεπω νερακι καονικο hd ομως 4κ με 20giga και πανω με κολλαει )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Παντως στην δικια μου περιπτωση τους ειχα φερει 3 φορες και μου λεγανε την καλωδιωση ,την τεταρτη φορα που ηρθε ενα ευγενικο παιδι (ο προηγουμενος κοντεψε να φαει ξυλο )ειχε ενα οργανο οπου μετρησε μπροστα μου οτι εξω στο καφαο μου δινει μεχρι 29 ,το ειδα με τα ματια μου οποτε μπηκα στην διαδικασια να το κανω,οσο τρομαχτικο φαινοταν στην αρχη (120 μετρα) τελικα δεν ηταν κατι σπουδαιο ,προσοχη στην αγορα του καλωδιου ,πρεπει να  παρεις ενα που να αντεχει την υγρασια δεν θυμαμαι πως λεγεται πια και κατευθειαν πανω στο μοντεμ και τελος τα προβληματα τα χαζα,πλεον η ζωη μας ειναι συνυφασμενη με το ιντερνετ  και μαλιστα καθε τοσο και λιγο θα ανεβαινουν οι ταχυτητες οποτε καντο μια φορα αλλα σωστα

Θα πάρω εξωτερικό καλώδιο το οποίο μάλλον θα βάλω και μέσα σε σωλήνα (θα περνάει πίσω από τα λυγουστρα της αυλής μου). Πιστεύω πάντως ότι το εξωτερικό συμφέρει πιο πολύ από το να αλλάξω το εσωτερικό καλώδιο με ατσάλινα? 100 καλύτερο σαφώς, έτσι? 

Επεξ/σία από Realakias
Διόρθωση ορθογραφίας 😂
Δημοσ.

βαλε ενα ειδικο (υδραντοχο ) για εξωτερικους χωρους   ,θαψτο στο εδαφος  και εισαι οκ ,δεν χρειαζεται σωληνας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...