Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Δεν μπορει να παρισταται καποιος ανεπισημα και με "μαυρα" σε εκλογικο κεντρο !!

Οχι, η διαδικασια λεει οτι πρεπει να ειναι ολοι εκει απο την αρχη μεχρι το τελος για προληψη συνεννοησεων και νοθειας 

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος σε διώχνει κάποια στιγμή να ξεκουραστείς κατα τη διάρκεια της μέρας που είνα χαλαρά.

Η δουλειά είναι όταν κλείσουν οι κάλπες που καλό είναι να είναι αρκετά άτομα για να τελειώσεις πιο γρήγορα.

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Ηλεκτρονικο συστημα ψηφοφοριας στην Εσθονια απο το 2005

https://e-estonia.com/solutions/e-governance/i-voting/

Ας μην μιλησουμε για την κατασταση στην Ελλαδα του 2019.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/2007_cyberattacks_on_Estonia

δύο χρόνια μετά έφαγε τεράστιο πατατρακ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zmaskos είπε

Εξαρτάται από τον δικαστικό αντιπρόσωπο .Στη σύζυγο που δεν πήγε εφορευτική όταν την κάλεσαν ήρθε κανονικά περιπολικό στο σπίτι και τα όργανα ευγενικά και της είπαν να παρουσιαστεί στο εκλογικό κέντρο.

Εχω μια απορια ...

Εαν ερθουν πχ στο σπιτι και πουνε στην γυναικα μου να παρουσιασει στο Εκλογικο τμημα και αυτη ειναι μονη της με το 2 χρονων παιδι μας τι θα πρεπει να κανει ?

Να το παρει μαζι με το καροτσακι και να παει ?

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Εχω μια απορια ...

Εαν ερθουν πχ στο σπιτι και πουνε στην γυναικα μου να παρουσιασει στο Εκλογικο τμημα και αυτη ειναι μονη της με το 2 χρονων παιδι μας τι θα πρεπει να κανει ?

Να το παρει μαζι με το καροτσακι και να παει ?

Ο νομος οριζει οτι η συζυγος σου εχει ενημερωθει εγκαιρα ωστε να παει αλλου το παιδι της αν θελει

Αν δεν θελει,σαφως και μπορει να το παρει μαζι της.Αυτη επιλεγει.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Ο νομος οριζει οτι η συζυγος σου εχει ενημερωθει εγκαιρα ωστε να παει αλλου το παιδι της αν θελει

αν δεν κάνω λάθος, οι κλήσεις για την εφορευτική πρέπει να παραδίδονται απευθείας σε αυτόν που έχει κληρωθεί. το λέω γιατί εάν σε κάποιον δεν έχει παραδοθεί ιδιοχείρως αλλά έχουν πετάξει την κλήση κάτω από την πόρτα ή την έχουν βάλει στο γραμματοκιβώτιο, δε νομίζω να θεωρείσαι επίσημα ενημερωμένος.

το ότι είνια υποχρεωμένη να αφήσει κάπου 2 χρονών παιδί για μία ολόκληρη ημέρα με ξεπερνά. δεν ξέρω εάν έχεις παιδιά, αλλά όσα παιδιά έχω δει (μαζί και το δικό μου), 2 χρονών δεν παίζει να μείνουν ολόκληρη την ημέρα χωρίς την μάνα τους. λίγο λογική...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, james01gr είπε

αν δεν κάνω λάθος, οι κλήσεις για την εφορευτική πρέπει να παραδίδονται απευθείας σε αυτόν που έχει κληρωθεί. το λέω γιατί εάν σε κάποιον δεν έχει παραδοθεί ιδιοχείρως αλλά έχουν πετάξει την κλήση κάτω από την πόρτα ή την έχουν βάλει στο γραμματοκιβώτιο, δε νομίζω να θεωρείσαι επίσημα ενημερωμένος.

το ότι είνια υποχρεωμένη να αφήσει κάπου 2 χρονών παιδί για μία ολόκληρη ημέρα με ξεπερνά. δεν ξέρω εάν έχεις παιδιά, αλλά όσα παιδιά έχω δει (μαζί και το δικό μου), 2 χρονών δεν παίζει να μείνουν ολόκληρη την ημέρα χωρίς την μάνα τους. λίγο λογική...

Νομιζω η θυροκόλληση αρκει τυπικα.

Απο πουθενα δεν προκυπτει οτι ειναι υποχρεωμενη να αφησει το παιδι,μπορει να το παρει μαζι της.

Υπαρχουν παιδια καθε ηλικιας (0-12 ετων) που μενουν σε παιδικους σταθμους και σχολεια απο τις 6 πρωι με 6 απογευμα.

Τωρα οτι αυτο δεν ειναι πρακτικο και ευκολο,ειναι αλλη ιστορια,προφανως και δεν ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Νομιζω η θυροκόλληση αρκει τυπικα.

Απο πουθενα δεν προκυπτει οτι ειναι υποχρεωμενη να αφησει το παιδι,μπορει να το παρει μαζι της.

Υπαρχουν παιδια καθε ηλικιας (0-12 ετων) που μενουν σε παιδικους σταθμους και σχολεια απο τις 6 πρωι με 6 απογευμα.

Τωρα οτι αυτο δεν ειναι πρακτικο και ευκολο,ειναι αλλη ιστορια,προφανως και δεν ειναι.

Θυροκόλληση δεν ισχύει ούτε απο δικαστικό επιμελητή πλέον... 

Συστημένο και αντιγραφο και στο τοπικο ΑΤ κανουν..

51 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Δεν ξερω πολλους που οταν μετακομιζουν να ενημερωνουν και το Δημο στο οποιο ψηφίζουν ..

Οι πιο πολλοι που ξερω πηγαν να ψηφισουν και τους τσιμπησανε...

Επεξ/σία από k_w_t
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, karaLRS said:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/2007_cyberattacks_on_Estonia

δύο χρόνια μετά έφαγε τεράστιο πατατρακ

Ναι και το παράτησαν? Δεν νομίζω. 😛

Τα έχει βγάλει τα "λεφτά του" και με το παραπάνω? Σίγουρα...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vagos789 είπε

ποσες μερες πριν ενημερωνουν αν εισαι εφορευτικη?

Δημοσ.

Άποψη μου είναι να στέλνουν Δ.Υ που δουλεύουν 5 μέρες την εβδομάδα η και λιγότερο και τους καλό πληρώνουν και όχι πιτσιρίκια που δουλεύουν για 450 ευρώ το μήνα και τους μένει μια Κυριακή για ξεκούραση. 

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cd2matheos είπε

Άποψη μου είναι να στέλνουν Δ.Υ που δουλεύουν 5 μέρες την εβδομάδα η και λιγότερο και τους καλό πληρώνουν και όχι πιτσιρίκια που δουλεύουν για 450 ευρώ το μήνα και τους μένει μια Κυριακή για ξεκούραση. 

εκπαιδευτικούς καλύτερα. 3 μήνες άδεια έχουν και την Κυριακή ουτως η άλλως δεν δουλεύουν ποτέ. 

• Like 5
Δημοσ.

Εμένα το άφησαν χτες πάντως, ενα χαρτι που εξείχε στο γραμματοκιβώτιο υπογεγραμμένο απο εισαγγελέα πρωτοδικών.

Ουτε κανω επανάσταση μη πηγαίνοντας, ουτε τιποτα. Απλα εχω επιλέξει τα ΣΚ μου να τα αφιερώνω στην οικογένεια μου πρωτίστως και εν συνεχεία σε μένα.

Και φυσικα τη Δευτέρα εργάζομαι κανονικά.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, cd2matheos είπε

Ατύχησες... απαγορεύεται από το νόμο να μπαίνουν εφορευτική :rolleyes:

Αν και κανονικά θα έπρεπε να μπαίνουν, δεν έχει καμία λογική η εξαίρεσή τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...