Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, pontez2 είπε

Κανείς μέχρι να αποφασίσουν να πληρώνουν. Κανείς όμως! 

Ρε φιλε μαζι σου, να μην παει κανεις οπως λες. Οι εκλογες ομως πως θα γινουν; Μονες τους; Πλακα μας κανετε μερικοι;

Εγω σπουδαζω θεσσαλονικη και θα παω  τακτικο μελος στη  Ευβοια, εκει που ειμαι δημοτης, με ενα καρο διαβασμα λογω εξεταστικης.  Δεν το καταλαβαινετε οτι στην δημοκρατια ολοι εχουμε αυτες τις υποχρεωσεις ανευ ανταμοιβης για να μπορει να διατηρειται το δημοκρατικο πολιτευμα; Εαν ειχατε ζησει την χουντα, δεν θα ανοιγατε καν την συζητηση περι αποφυγης αυτης της υποχρεωσης σας και δεν θα αναρωτιοσασταν "γιατι ειναι υποχρεωση μου;" 

Σταματηστε να κοιτατε το "εγω" και αρχιστε να κοιτατε το "εμεις" μπας και βγουμε απο τα σκ@τ@ που εχουμε πεσει. 

Και μην μου αρχισετε μα δεν πληρωνομαι (παλι το "εγω" κοιτατε), δεν θα δουλεψω τσαμπα για αυτους (ποιους αυτους;) γιατι με την σταση σας (να τα γραφετε στα @ρχιδι@ σας και να μην ερχεστε στην εφορευτικη) το μονο που κανετε ειναι να τιμωρειτε εμενα τον απλο πολιτη σαν και εσας που θα ξεσκιστει γιατι απο τα 4 ατομα που θα επρεπε να ειναι, εχουν ερθει τα δυο γιατι οι αλλοι αποφασισαν να το παιξουν ψευτοεπαναστατες του κωλου.

Επεξ/σία από george200-13
  • Like 2
  • Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Εφορευτικη επιτροπη απο της λιστες ανεργων του ΟΑΕΔ με πληρωμη που μπαινει μαζι με το επιδομα τους.

αυτο ειναι θεμελιωδως λαθος,γιατι μετατρεπει την τυχαια επιλογη (απο 50αρη στρατιωτικο εως 20χρονο ΛΟΑΤΚΙ) σε επιλογη απο ενα πολυ συγκεκριμενο δειγμα

επισης οταν επιλεγεις καποιους που πιθανως δεν ειναι με ανθηρα οικονομικα και υπαρχουν ετοιμοι σε μια λιστα,κανεις ευκολη υποθεση τον χρηματισμο τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, vagos789 είπε

αυτο ειναι θεμελιωδως λαθος,γιατι μετατρεπει την τυχαια επιλογη (απο 50αρη στρατιωτικο εως 20χρονο ΛΟΑΤΚΙ) σε επιλογη απο ενα πολυ συγκεκριμενο δειγμα

επισης οταν επιλεγεις καποιους που πιθανως δεν ειναι με ανθηρα οικονομικα και υπαρχουν ετοιμοι σε μια λιστα,κανεις ευκολη υποθεση τον χρηματισμο τους

O 50αρης στρατιωτικος δεν παει ετσι και αλλιως... Ο 20αρης ΛΟΑΤΚΙ εχει σιγουρα δουλεια ?

Η επιλογη ετσι και αλλιως γινεται απο λιστα, αυτην των ψηφοφορων, απλα την μικραινεις κατα πολυ////

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.

Πολύ σωστό μου ακούγεται εμένα και σχετικά εύκολο. Έτοιμη διαδικασία πληρωμής , σίγουρα επικαιροποιημένα στοιχεία κατοικίας κλπ και θα βοηθήσεις και έναν άνθρωπο που πραγματικά έχει ανάγκη από χρήματα αλλά και από την χαρά του ότι εργάζεται ξανά και προσφέρει στην οικογένεια του κάτι .Έστω και για 2 μέρες. Αλλά που?

Αυτή τη στιγμή δεν μου παρέχει τίποτα το κράτος .Παρόλο που το πληρώνω αδρά .Όχι λοιπόν δε θα του προσφέρω ούτε εγώ την ''βοήθεια'' μου αφιλοκερδώς και πείτε με εαυτούλη εγωιστή κλπ. Όταν δεν έχω υγεία , παιδεία και φοβάμαι να πέσω για ύπνο το βράδυ μη με βρουν δεμένο σε καμιά καρέκλα στην καλύτερη για να μου πάρουν τα 50 ευρώ που έχω για όλο το μήνα , όχι δε θα πάω να δουλέψω και 15 ώρες για έναν κερασμένο καφέ και αν.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, panos_saxo είπε

Αυτή τη στιγμή δεν μου παρέχει τίποτα το κράτος .Παρόλο που το πληρώνω αδρά .Όχι λοιπόν δε θα του προσφέρω ούτε εγώ την ''βοήθεια'' μου αφιλοκερδώς και πείτε με εαυτούλη εγωιστή κλπ. Όταν δεν έχω υγεία , παιδεία και φοβάμαι να πέσω για ύπνο το βράδυ μη με βρουν δεμένο σε καμιά καρέκλα στην καλύτερη για να μου πάρουν τα 50 ευρώ που έχω για όλο το μήνα , όχι δε θα πάω να δουλέψω και 15 ώρες για έναν κερασμένο καφέ και αν.

Δεν τιμωρεις το κρατος σνομπαροντας την δημοκρατια,τον εαυτο σου τιμωρεις.Το κρατος δεν ειναι καποιος μακρυνος ξενος,εσυ εισαι.

Λες το κρατος δεν σου παρεχει τιποτα,σοβαρα;Το ξερεις οτι αν παθεις καρκινο και θες φαρμακα 1 μυριο,θα στα καλυψει;Οι υποδομες για το ιντερνετ απο ποιον φτιαχτηκαν;Οι δρομοι που κινεισαι;Ναι οντως το κρατος δεν σου στελνει καθε μερα μια προσωπικη επιταγη 1.000 ευρω,αυτο δεν το κανει.

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, george200-13 είπε

Σταματηστε να κοιτατε το "εγω" και αρχιστε να κοιτατε το "εμεις" μπας και βγουμε απο τα σκ@τ@ που εχουμε πεσει. 

Το "εμεις" ξεκινάει από το ΟΛΟΙ.

Οταν στο "εμεις", απουσιάζει το 50% για λόγους, συγνωμμη για την έκφραση, ΓΤΠ, τότε δεν υπάρχει εμεις.

Υπάρχει "τα κορόιδα". Νομίζω το καλύψαμε και αυτο το θέμα.

Εμεις θα υπάρχει όταν όλοι θα καλουνται χωρις καμια εξαίρεση. Αλλιώς ηλεκτρονικά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Όλοι αυτοί που κλαίγονται για την μηδενική αμοιβή της εφορευτικής, πάλι θα κλαιγόντουσαν αν υπήρχε, γιατί ο δικαστικός αντιπρόσωπος και ο γραμματέας θα έπαιρναν τα περισσότερα.
Ή γιατί το κράτος δεν ήρθε να τους πάρει με Μερσεντέ από το σπίτι τους και να τους πάει στο εκλογικό κέντρο.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, george200-13 είπε

Ρε φιλε μαζι σου, να μην παει κανεις οπως λες. Οι εκλογες ομως πως θα γινουν; Μονες τους; Πλακα μας κανετε μερικοι;

Εγω σπουδαζω θεσσαλονικη και θα παω  τακτικο μελος στη  Ευβοια, εκει που ειμαι δημοτης, με ενα καρο διαβασμα λογω εξεταστικης.  Δεν το καταλαβαινετε οτι στην δημοκρατια ολοι εχουμε αυτες τις υποχρεωσεις ανευ ανταμοιβης για να μπορει να διατηρειται το δημοκρατικο πολιτευμα; Εαν ειχατε ζησει την χουντα, δεν θα ανοιγατε καν την συζητηση περι αποφυγης αυτης της υποχρεωσης σας και δεν θα αναρωτιοσασταν "γιατι ειναι υποχρεωση μου;" 

Και μην μου αρχισετε μα δεν πληρωνομαι (παλι το "εγω" κοιτατε), δεν θα δουλεψω τσαμπα για αυτους (ποιους αυτους;) γιατι με την σταση σας (να τα γραφετε στα @ρχιδι@ σας και να μην ερχεστε στην εφορευτικη) το μονο που κανετε ειναι να τιμωρειτε εμενα τον απλο πολιτη σαν και εσας που θα ξεσκιστει γιατι απο τα 4 ατομα που θα επρεπε να ειναι, εχουν ερθει τα δυο γιατι οι αλλοι αποφασισαν να το παιξουν ψευτοεπαναστατες του κωλου.

Δλδ το γεγονος οτι σου επιβαλουν με το ετσι θελω να εισαι ολη μερα εκει, ανευ αμοιβης και μαλιστα να εχεις και κυρωσεις αν δν παρευρευθεις το λες δημοκρατια?

Αντι να δωσου ενα σκασμο χρηματα στον δικηγορο, θα μπορουσαν να του δωσουν 200-300 ευρω λιγοτερα και αυτο το ποσο να μοιραστει αναμεσα σε αυτους της εφορευτικης.

Δν θα παθει τιποτα ο δικηγορος αν αντι για 1200 επαιρνε 1000 η 900 η 800 παλι ειναι τραγικα πολλα για μια μερα.

Αν δινανε ενα μεροκαματο σε αυτους τις εφορευτικης δν θα υπηρχε αυτη η γκρινια, τουλαχιστον οχι σε αυτο το βαθμο.

Εφοσον ειναι υποχρεωση οπως λες να πανε και οι δικηγοροι ανευ αμοιβης και οχι να φευγουν με πανω απο 1000 ευρω στην τσεπη.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Με κάλεσαν φέτος, πρώτη φορά. Βασικός. Μετά το αλλάξανε σε αναπληρωτή. Θα δω αν μπορώ να το αποφύγω. Άλλη όρεξη δεν είχα να φάω την μέρα μου (και ρεπό από δουλειά) σε λαλακίες.

Δημοσ.

έχω μία πολύ καλή ιδέα, μπορούν να μπουν σε αυτή την διαδικασία οι ίδιοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί σύμβουλοι, δήμαρχοι, γενικά οτιδήποτε έχει την λέξη μπροστά "υποψήφιος/α".

η μισή ελλάδα είναι υποψήφιοι δημ. σύμβουλοι κλπ. μια χαρά θα βοήθαγε αυτή η λύση από το να μας πρήζουν για 1 ψήφο. 

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Pwpwpw said:

Δν θα παθει τιποτα ο δικηγορος αν αντι για 1200 επαιρνε 1000 η 900 η 800 παλι ειναι τραγικα πολλα για μια μερα.

Νομίζω ότι τα 1200 είναι και για τις 2 Κυριακές, δεν παίρνει δλδ 2400...

Επίσης το ερώτημα είναι αν συμμετέχουν στις λίστες εθελοντικά ή όχι. Διότι αν είναι εθελοντικά, με λιγότερα λεφτά δεν θα πατάνε και πολλοί...

1 minute ago, pananton said:

έχω μία πολύ καλή ιδέα, μπορούν να μπουν σε αυτή την διαδικασία οι ίδιοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί σύμβουλοι, δήμαρχοι, γενικά οτιδήποτε έχει την λέξη μπροστά "υποψήφιος/α".

η μισή ελλάδα είναι υποψήφιοι δημ. σύμβουλοι κλπ. μια χαρά θα βοήθαγε αυτή η λύση από το να μας πρήζουν για 1 ψήφο. 

Ναι επίσης ο κατηγορούμενος στο δικαστήριο να δικάζει τον εαυτό του. 😛

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Ναι επίσης ο κατηγορούμενος στο δικαστήριο να δικάζει τον εαυτό του. 😛

ούτε όμως και ο απλός πολίτης που στις δημοτικές υποχρεώσεις του είναι εντάξει ενώ στα αιτήματα του ξέρεις τι παίρνει σε περιόδους εκτός προεκλογικών.....😉

Επεξ/σία από pananton
Δημοσ.

Υπάρχει και μια άλλη λύση να πάρει κάποια απαλλαγή. Πάει να κάνει τον εκλογικό αντιπρόσωπο. Στις δημοτικές ειδικά στους μικρούς δήμους, συνήθως όλο και κάποιος γνωστός σου θα βάλει υποψηφιότητα. Η βρίσκεις ευρωεκλογές καμία ανταρσια η κάποιον άλλον μικρό συνδυασμό και είσαι χαλαρός την Κυριακή. Κανείς βολτούλα στο εκλογικό, δημόσιες σχέσεις και έτσι. 

6 λεπτά πριν, pananton είπε

Αυτοί δεν μπορούν να μπουν ως εφορευτικοι. Είναι παράνομο... Διαβαλλεται η διαδικασια

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, pananton said:

ούτε όμως και ο απλός πολίτης που στις δημοτικές υποχρεώσεις του είναι εντάξει ενώ στα αιτήματα του ξέρεις τι παίρνει σε περιόδους εκτός προεκλογικών.....😉

Δεν έχει καμμία σχέση αυτό με εκείνο που έγραψα. Είναι προφανές ότι δεν μπορείς να έχεις τους υποψηφίους στην εφορευτική μιας κι έχουν ξεκάθαρο συμφέρον να μην είναι σωστοί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...