k_w_t Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Εχει ερθει σε κανεναν ειδοποιηση για να παει εφορευτικη επιτροπη στις εκλογες που ερχονται ?
k_w_t Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, JMc7 είπε θα ειμαστε αρρωστοι δυστυχως... Εσυ λογο επαγγελματος δεν πας ... Πρεπει να εισαι stand-by 24/365... 🤑
pontez2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Γιατί τι δουλειά κάνει α;νεκροθάφτης είναι α; Μπορεί να ειναι δ.υ. οπότε δεν ειναι δυνατόν να λάβει μέρος σε εφορευτικη επιτροπή.
vrwmiaris Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, pontez2 είπε Μπορεί να ειναι δ.υ. οπότε δεν ειναι δυνατόν να λάβει μέρος σε εφορευτικη επιτροπή. Ποιος Δ.υ είναι 24/365; ανέκδοτο έγραψες
Getta Robo Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 minute ago, vrwmiaris said: Ποιος Δ.υ είναι 24/365; ανέκδοτο έγραψες Τα διαφορα σωματα ασφαλειας δεν λογαριαζονται για ΔΥ; Τωρα περι εφορευτικης επιτροπης, εχουμε 2019 και δεν εχει αυτοματοποιηθει ακομα στη μπανανια που ζουμε το συστημα. Δεν μου εχει ερθει χαρτι, αλλα μιας και διαφωνω με την αμισθωτη εργασια, προφανως δεν θα παω ποτε. 4 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Και φέτος θα είναι τρελό μανίκι, μιας και η εφορευτική θα έχει καταμέτρηση 3 καλπων. Αν γινόντουσαν κι εθνικές ταυτόχρονα θα μιλάγαμε για την μεγαλύτερη ήττα εφορευτικής επιτροπής EVER...
pontez2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, ThReSh είπε Και φέτος θα είναι τρελό μανίκι, μιας και η εφορευτική θα έχει καταμέτρηση 3 καλπων. Αν γινόντουσαν κι εθνικές ταυτόχρονα θα μιλάγαμε για την μεγαλύτερη ήττα εφορευτικής επιτροπής EVER... Για αυτο και γίνεσαι ετεροδημότης. Αν σε καλέσουν δηλώνεις κολλημα χιλιομέτρων και απλώς δεν πάς. (βέβαια υπάρχει και αυτό: 7. Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών είναι υποχρεωμένα να εκτελούν τα καθήκοντά τους ανεξαρτήτως αν ειδοποιήθηκαν εγκαίρως. Πας όλο χαρά να ψηφίσεις και σου λένε "δεν υπάρχει κόσμος, σε ενημερώνουμε τωρα" (οκ αστειεύομαι, δε ξέρω αν ισχύει) Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από pontez2 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Σε "καλλικρατικούς δήμους" που έχουν προκύψει από τη συνένωση δύο ή περισσότερων παλαιών δήμων, οι κάλπες θα είναι δύο (2) καθώς τα τμήματα θα χωριστούν στη μέση - και θα υπάρχει π.χ. Εκλογικό Τμήμα 425Α και Εκλογικό Τμήμα 425Β.
Fausto Coppi Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 πως γλυτωνουμε αν μας καλεσουν? το παιζουμε αρρωστοι? απλως δεν παμε και κανουμε τους πεθαμενους? οχι να παω εγω τσαμπα και οι δικηγοροι να αρπαξουν 1000 .. δεν σφαξανε
Menelaos83 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Aπλα δεν πας καθολου. Στις τελευταιες που μου ειχε ερθει χαρτι δεν πηγα και τελος. 3
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 10 minutes ago, Fausto Coppi said: πως γλυτωνουμε αν μας καλεσουν? το παιζουμε αρρωστοι? απλως δεν παμε και κανουμε τους πεθαμενους? οχι να παω εγω τσαμπα και οι δικηγοροι να αρπαξουν 1000 .. δεν σφαξανε Έχεις δίκιο, αφού ένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής κάνει τα ίδια και έχει την ίδια ευθύνη και απασχολείται την ίδια χρονική περίοδο με τον δικαστικό αντιπρόσωπο. Δίκαιο το βρίσκω, να "αρπάξεις" κι εσύ τα ίδια. Για να είμαι ειλικρινής, τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής θα έπρεπε να πληρώνονται - έστω συμβολικά, με 25-30 ευρώ. 4 2 1
vagos789 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Ειμαι της γνωμης οτι πρεπει να πατε μια φορα,ειναι καθηκον σας Η νεα γενια δεν το καταλαβαινει γιατι μεγαλωσε με την δημοκρατια αυτονοητη και δεν εχει διαβασει ιστορια να δει τι σημαιναν εκλογες παλια Αν υπαρξει μεγαλη αποχη θα ερθουν με αστυνομια να σας μαζεψουν για να συμπληρωθει η επιτροπη 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις