Nemogr Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Καλημέρα, σήμερα καθώς έβγαινα από το σπίτι είδα ότι μου χάραξαν το αμάξι Χρειάζομαι λοιπόν μια κάμερα εξωτερικού χώρου (μάλλον με μπαταρία;) με καλή ανάλυση για να την τοποθετήσω στην θέση που βάζω το αυτοκίνητο μου. Δεν έχω ιδέα από τέτοιου είδους κάμερες οπότε ζητάω την γνώμη σας. Ευχαριστώ
TechnoState Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Επίσης κάνε έρευνα για την νομοθεσία που διέπει μια τέτοια κίνηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, Nemogr είπε Από την αστυνομία μου είπαν να βάλω κάμερα. Δεν επιτρέπεται να παρακολουθείς δημόσιο χώρο
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Οι κάμερες με μπαταρία και 4g sim card κοστίζουν από 400 ευρώ και πάνω... Επιπλέον αν τη βάλεις σε εξωτερικό χώρο, το πιο πιθανό είναι να την ξηλώσουν και να την κλέψουν... 6 minutes ago, chessplayer-alexis said: Δεν επιτρέπεται να παρακολουθείς δημόσιο χώρο Μπορεί να παρακολουθεί μόνο τη θέση σταθμευσης που του ανήκει, χωρίς να καταγράφονται άλλοι δημόσιοι χώροι κλπ. Αν μιλάμε για δρόμο, τότε όντως θα υπάρξει πρόβλημα αν γίνει κάποια καταγγελία. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Για κάμερα εξωτερικού χώρου, μόνο μέσω lan (με WiFi μετάδοση θα έχεις πολλές αποσυνδέσεις... δοκιμασμένο). Μία απλή αναζήτηση στο Google θα σου βγάλει πολλές. Προσωπικά, στο σπίτι έχω πάρει από τη bmac.gr και δουλεύουν άψογα εδώ και μερικούς μήνες. Για εντός έχω από dlink και είναι οκ. Zmodo είναι η μάρκα με κόστος ~60€ ανά κάμερα (αλλά θέλει και καταγραφικό κππ)
panostom Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Στις 9/5/2019 στις 12:03 ΜΜ, chessplayer-alexis είπε Για κάμερα εξωτερικού χώρου, μόνο μέσω lan (με WiFi μετάδοση θα έχεις πολλές αποσυνδέσεις... δοκιμασμένο). Μία απλή αναζήτηση στο Google θα σου βγάλει πολλές. Προσωπικά, στο σπίτι έχω πάρει από τη bmac.gr και δουλεύουν άψογα εδώ και μερικούς μήνες. Για εντός έχω από dlink και είναι οκ. Zmodo είναι η μάρκα με κόστος ~60€ ανά κάμερα (αλλά θέλει και καταγραφικό κππ) Χωρις καταγραφικο, ποιες καμερες χρησιμοποιειτε; Εγω θελω απλως 1-2 μεσα στο σπιτι που να μπαινω οποτε θελω, οπου και αν ειμαι και να ελεγχω απομακρυσμενα τους χωρους. Θα συνδεθουν ενσυρματα κι οχι με wifi
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Καλημέρα, αν 19 ώρες πριν, panostom είπε Χωρις καταγραφικο, ποιες καμερες χρησιμοποιειτε; Εγω θελω απλως 1-2 μεσα στο σπιτι που να μπαινω οποτε θελω, οπου και αν ειμαι και να ελεγχω απομακρυσμενα τους χωρους. Θα συνδεθουν ενσυρματα κι οχι με wifi Καλημέρα, αν μπεις στο site της bmac έχει αρκετές (σημ: είμαι ευχαριστημένος πελάτης κι όχι owner ) Εχω πάρει αυτές εδώ (αλλά πρόκειται για μονοκατοικία κλπ). Φαντάζομαι ότι θα είσαι εντάξει και με τέτοιες (αφού θέλεις μονάχα εσωτερικές). Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να τους τηλεφωνήσεις (είναι μια χαρά στη συννενόηση και γρήγοροι στην αποστολή). Η εφαρμογή της zmodo σε android λειτουργεί γενικά άριστα χωρίς κολλήματα εδώ και 6 μήνες που το έχω. Ακόμα και χωρίς καταγραφικό, θα έχεις Online εικόνα από το Pc (-ή android) όταν είσαι στο εσωτερικό σου δίκτυο και δυνατότητα για 24/7 καταγραφή στο Pc/κινητό. Εύκολη εφαρμογή αλλά αν έχεις δυσκολίες θα σε βοηθήσουν πρόθυμα οι τεχνική της bmac.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα