Προς το περιεχόμενο

Η Sharp ανακοίνωσε το Aquos R3 με Snapdragon 855 SoC και οθόνη 120Hz με… dual-notch

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την ώρα που πολλοί κατασκευαστές, στην προσπάθεια τους να ικανοποιήσουν τους χρήστες, αποφεύγουν ή καταργούν τις εγκοπές (notch) προτιμώντας τις μικρότερες… οπές (hole punch) ή τους μηχανισμούς τύπου «pop-up» για την εμπρόσθια κάμερα, η Sharp παρουσίασε μία συσκευή με οθόνη που δεν περιορίζεται στη μία εγκοπή, αλλά έχει δύο (dual-notched screen).

Η γνωστή Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα το Aquos R3, το οποίο εξοπλίζεται με οθόνη τεχνολογίας Pro IGZO ανάλυσης 1440 x 3120 pixels με διαγώνιο 6,2 ιντσών που υποστηρίζει refresh rate 120Hz αλλά και HDR10. Η οθόνη διαθέτει στο πάνω μέρος της μία εγκοπή για την εμπρόσθια κάμερα των 16,3 Megapixels, αλλά και μία δεύτερη, μεγαλύτερου μεγέθους στο κάτω μέρος, για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο πίσω μέρος, το Aquos R3 διαθέτει δύο κάμερες, μία στα 12,2 Megapixels (f:/1.7, 78⁰ FoV) που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη λήψη φωτογραφιών και μία στα 20 Megapixels (f:/2.4, 125⁰ FoV) που προορίζεται αποκλειστικά για την λήψη βίντεο. Η απόδοση των καμερών ενισχύεται από χαρακτηριστικά AI όπως τα AI Live Story και AI Live Shutter.

sharp-aquos-R3-1280x720.jpg.aec38a506c789a85a37dd501549bbcfa.jpg

Το Sharp Aquos R3, που πιθανότατα δεν θα δούμε στην Ευρωπαϊκή αγορά (δεν υπάρχει και σχετική πληροφόρηση για την διαθεσιμότητα ή την τιμή του δυστυχώς) βασίζεται στο Snapdragon 855 SoC της Qualcomm και διαθέτει 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση Qi 11W διαθέτει μπαταρία 3200mAh. Τρέχει Android 9.0 Pie.

GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τηλέφωνο δεν πρόκειται να πετύχει. Ίσως στην Ιαπωνία καθόσον εκεί είναι λίγο περίεργοι. 

Ακολουθούν δρόμο διαφορετικότητας αλλά περίεργης και ίσως αντιαισθητικης αντίληψης.

Επίσης επειδή δεν θα πουλήσει η κοινότητα χρηστών θα είναι μικρή και δεν θα υπάρχουν custom ROMs κλπ.

Η ίδια η Sharp δεν φημίζεται για τις αναβαθμίσεις και την υποστήριξη.

Θετικό η οθόνη igzo που καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια. Τα χαρακτηριστικά καλά αλλά η τιμή του θα τσούζει.

Επεξ/σία από tz_aristotelis

Και ιδου η καινουρια ΟΡ.

Μια χαρα τα σκεφτηκε η Sharp.

Αφου το ΟΡ πηγε 700... Θα δουμε καμια τιμουλα γυρω στα 400-450.

Και Japan! Οχι China!

Εγω παντως με τετοια χαρακτηριστικα σιγουρα θα το ειχα στα υπ οψιν μου.

Μόλις τώρα, drakoulis είπε

Ρε παιδιά εμένα μου αρέσει πάντως, αν έβγαινε Ευρώπη και ήταν για την τσέπη μου οκ θα το έπαιρνα.

γι αυτό που έγραψες:

spacer.png

😛

και η γνώμη μου για το διπλό σεμεδάκι:

title rainbows GIF

• Like 2

28 λεπτά πριν, Haldol είπε

Η Haldol Mobile καινοτομεί παρουσιάζοντας... το νοτσόφωνο!

1792829488_Artboard1@0_5x.png.cd1ca1b9aefa8188739f5ebc00678060.png

Ψήστε στο R&D της Haldol Mobile στο επομενο μοντέλο να κανετε ακριβώς το ίδιο pattern και στο κάτω μερος της οθόνης, έτσι θα πιάσετε και μεγάλο μέρος της αγοράς των μεγαλύτερων ηλικιών που νοσταλγούν τα σεμεδάκια της γιαγιάς πάνω στην τηλεόραση!

Το βασικο προβλημα της συσκευης δεν ειναι τα 2 notch.

Το βασικο προβλημα της συσκευης ειναι οτι θα εχει τραγικη αυτονομια.

Σε οθονη 6.2 ιντσων αναλυσης 3120x1440(απο τις μεγαλυτερες της αγορας)και 120hz κιολας,πανε και μου βαζουν μικρη μπαταρια.

Ε καπως ετσι το χασε το νοημα η συσκευη  αυτη.

1 ώρα πριν, Charalamos είπε

Ετσι κι ετσι, γειά σου καλημέρα, γειά σου καλενύκτα, γεια σου καλεnotches

https://www.youtube.com/watch?v=P1proO4jZA0&t=18s

Κλαίω. 

Hats off που το θυμόσουν. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...