voltmod Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Την ώρα που πολλοί κατασκευαστές, στην προσπάθεια τους να ικανοποιήσουν τους χρήστες, αποφεύγουν ή καταργούν τις εγκοπές (notch) προτιμώντας τις μικρότερες… οπές (hole punch) ή τους μηχανισμούς τύπου «pop-up» για την εμπρόσθια κάμερα, η Sharp παρουσίασε μία συσκευή με οθόνη που δεν περιορίζεται στη μία εγκοπή, αλλά έχει δύο (dual-notched screen). Η γνωστή Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα το Aquos R3, το οποίο εξοπλίζεται με οθόνη τεχνολογίας Pro IGZO ανάλυσης 1440 x 3120 pixels με διαγώνιο 6,2 ιντσών που υποστηρίζει refresh rate 120Hz αλλά και HDR10. Η οθόνη διαθέτει στο πάνω μέρος της μία εγκοπή για την εμπρόσθια κάμερα των 16,3 Megapixels, αλλά και μία δεύτερη, μεγαλύτερου μεγέθους στο κάτω μέρος, για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στο πίσω μέρος, το Aquos R3 διαθέτει δύο κάμερες, μία στα 12,2 Megapixels (f:/1.7, 78⁰ FoV) που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη λήψη φωτογραφιών και μία στα 20 Megapixels (f:/2.4, 125⁰ FoV) που προορίζεται αποκλειστικά για την λήψη βίντεο. Η απόδοση των καμερών ενισχύεται από χαρακτηριστικά AI όπως τα AI Live Story και AI Live Shutter. Το Sharp Aquos R3, που πιθανότατα δεν θα δούμε στην Ευρωπαϊκή αγορά (δεν υπάρχει και σχετική πληροφόρηση για την διαθεσιμότητα ή την τιμή του δυστυχώς) βασίζεται στο Snapdragon 855 SoC της Qualcomm και διαθέτει 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση Qi 11W διαθέτει μπαταρία 3200mAh. Τρέχει Android 9.0 Pie. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGrisGrisMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 ...γιατί ένα ισον κανένα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charalamos Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ετσι κι ετσι, γειά σου καλημέρα, γειά σου καλενύκτα, γεια σου καλεnotches https://www.youtube.com/watch?v=P1proO4jZA0&t=18s Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από Charalamos 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 τρολαρει η sharp... άκου dual nothch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το τηλέφωνο δεν πρόκειται να πετύχει. Ίσως στην Ιαπωνία καθόσον εκεί είναι λίγο περίεργοι. Ακολουθούν δρόμο διαφορετικότητας αλλά περίεργης και ίσως αντιαισθητικης αντίληψης. Επίσης επειδή δεν θα πουλήσει η κοινότητα χρηστών θα είναι μικρή και δεν θα υπάρχουν custom ROMs κλπ. Η ίδια η Sharp δεν φημίζεται για τις αναβαθμίσεις και την υποστήριξη. Θετικό η οθόνη igzo που καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια. Τα χαρακτηριστικά καλά αλλά η τιμή του θα τσούζει. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από tz_aristotelis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bil79 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Και notch και chin. Ρε αυτοί είναι καλοί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Η Haldol Mobile καινοτομεί παρουσιάζοντας... το νοτσόφωνο! 4 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acrobatis7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Και ιδου η καινουρια ΟΡ. Μια χαρα τα σκεφτηκε η Sharp. Αφου το ΟΡ πηγε 700... Θα δουμε καμια τιμουλα γυρω στα 400-450. Και Japan! Οχι China! Εγω παντως με τετοια χαρακτηριστικα σιγουρα θα το ειχα στα υπ οψιν μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drakoulis Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Ρε παιδιά εμένα μου αρέσει πάντως, αν έβγαινε Ευρώπη και ήταν για την τσέπη μου οκ θα το έπαιρνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, drakoulis είπε Ρε παιδιά εμένα μου αρέσει πάντως, αν έβγαινε Ευρώπη και ήταν για την τσέπη μου οκ θα το έπαιρνα. γι αυτό που έγραψες: 😛 και η γνώμη μου για το διπλό σεμεδάκι: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Αφού δε θα το δούμε εδώ, τι μας νοιάζει α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 28 λεπτά πριν, Haldol είπε Η Haldol Mobile καινοτομεί παρουσιάζοντας... το νοτσόφωνο! Ψήστε στο R&D της Haldol Mobile στο επομενο μοντέλο να κανετε ακριβώς το ίδιο pattern και στο κάτω μερος της οθόνης, έτσι θα πιάσετε και μεγάλο μέρος της αγοράς των μεγαλύτερων ηλικιών που νοσταλγούν τα σεμεδάκια της γιαγιάς πάνω στην τηλεόραση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Το βασικο προβλημα της συσκευης δεν ειναι τα 2 notch. Το βασικο προβλημα της συσκευης ειναι οτι θα εχει τραγικη αυτονομια. Σε οθονη 6.2 ιντσων αναλυσης 3120x1440(απο τις μεγαλυτερες της αγορας)και 120hz κιολας,πανε και μου βαζουν μικρη μπαταρια. Ε καπως ετσι το χασε το νοημα η συσκευη αυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rom23 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 αφιστε τη Sharp και πειτε μας για το Huawei P smart Z pop up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George228Sk Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Charalamos είπε Ετσι κι ετσι, γειά σου καλημέρα, γειά σου καλενύκτα, γεια σου καλεnotches https://www.youtube.com/watch?v=P1proO4jZA0&t=18s Κλαίω. Hats off που το θυμόσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα