zourman1981 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Εντός πόλης 6,9-7,2 Εκτός πόλης 4,9-5,1 Μικτή 5,7-5,9 Λέει ο κατασκευαστής Εντός μου βγάζει 6 βίαια 6.5 άμα πάω σημειωτόν Σίγουρα παίζει ρόλο και ότι το στρωνω (Δεν το πλακώνω κοινος)
gia_nnis Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, zourman1981 είπε Εντός πόλης 6,9-7,2 Εκτός πόλης 4,9-5,1 Μικτή 5,7-5,9 Λέει ο κατασκευαστής Εντός μου βγάζει 6 βίαια 6.5 άμα πάω σημειωτόν Σίγουρα παίζει ρόλο και ότι το στρωνω (Δεν το πλακώνω κοινος) Συν οτι βαζεις καλη βενζινη..! Κοιτα εχω παραδειγμα απο μικρο παλιο αυτοκινητο που ο κατασκευαστης του δινει 7λ εντος και 5.2λ εκτος. Στην πραγματικοτητα τον χειμωνα 10β και σχετικα με μικρες διαδρομες φτανει τα 7.5-7.7λ! ενω στην εθνικη με χαμηλες ταχυτητες πραγματικα καιει 5.2λ! Καλοκαιρι εντος ειναι στα 6.3λ Ολα αυτα παντα με φθηνη βενζινη! Στο δικο σου λογω βαρους και αναλογα τις συνθηκες εκτιμω ανετα μπορει να φτασει τα 7.5λ τον χειμωνα!
zourman1981 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Λογικό και το χειμώνα με χρήση καλοριφέρ και το καλοκαίρι με χρήση κλιματισμού να ανέβει Δεν διαφωνούμε
gazp Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 9/5/2019 στις 6:10 ΜΜ, gia_nnis είπε Ποια αυτοκινητα εχεις οδηγησει? Συνηθως παλια αμαξια οδηγουσα....Ενα Opel Ascona B του 1978 2.000 κυβικα του πατερα μου, ενα Suzuki Alto & τωρα το Swift. Ειμαι σε διλλημα οσον αφορα τον κινητηρα, ισχυει αυτο που λεω για τα λιγα κυβικα? Δεν ξερω επισης αν συμφερει να κοιταω βενζινοκινητα , υγραεριο - πετρελαιο η υβριδικα. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από gazp
teddy71 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στα 5000 που κοιτάς κομμάτι δύσκολο να βρεις υβριδικό ή diesel της προκοπης. Το πιθανότερο είναι να είναι εισαγωγής και με γυρισμένα τα χιλιόμετρα κατά πολύ. Όπως είπαν και παραπάνω κοίτα για βενζινα και δώσε και ένα χιλιάρικο να βάλεις υγραέριο. Σε 1,5 χρόνο ή σε 20.000 χλμ θα κάνεις απόσβεση το κόστος . Με τιμή υγραερίου κάτω από το μισό της βενζίνης θα έρχεται ως κόστος καυσίμου το ίδιο και ίσως και λίγο παρακάτω από το ντιζελ. Σε αυτά τα χρήματα που θες το αυτοκίνητο θα έχει αρκετά χρονακια πανω του. επίσης το ντιζελ θα είναι κανένα euro4 που απογοητεύεται η κυκλοφορία του σε Αθήνα Θεσσαλονίκη. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από teddy71 3
alexinhogr Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δες για Honda jazz τα πρώτα 2003-4 1.3 πολλούς χώρους, 8βαλβιδο 2μπουζι στον κάθε κύλινδρο, δηλ δεν καίει τπτ, αξιόπιστο. Τωχα παλιά πριν πάρω impreza.
gazp Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και πάλι! Τελικά κατέληξα στο hyundai i20 και σήμερα μάλιστα, μετά από έλεγχο έκλεισα ένα αμάξι. 😀 Επειδή τόσο οι χρόνοι οι δικοί μου όσο και του πωλητή είναι αρκετά περιορισμένοι και δε συμβαδίζουν, μου πρότεινε να κάνουμε τη μεταβίβαση αύριο σε ΚΕΠ και αρχικά - κακώς ισως- δέχτηκα.... Ψάχνοντας όμως είδα ότι οι μεταβιβάσεις μέσω ΚΕΠ αργούν πολύ και δεν θέλω να έχω καμμια δυσάρεστη έκπληξη... Τι με συμφέρει πιο καλά; να μου κάνει μια εξουσιοδότηση να κάνω εγώ τη μεταβίβαση η να το δώσω απ ευθείας σε διεκπεραίωτη το θέμα; Και τέλος, χαζή ερώτηση μεν αλλά επειδή δεν έχω γενικώς εμπειρία από την όλη διαδικασία, πότε πρέπει να του περάσω τα χρήματα; με το που κατατεθούν τα χαρτιά για τη μεταβίβαση, αφότου ολοκληρωθεί η τι; οποίαδηποτε σχετικά άμεση βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη μιας και θα μιλήσω με τον πωλητή αύριο πρωί πρωί. Edit: ξέχασα να το αναφέρω, το αμάξι θα το πάρω από ιδιώτη. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από gazp
gia_nnis Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, gazp είπε Καλησπέρα και πάλι! Τελικά κατέληξα στο hyundai i20 και σήμερα μάλιστα, μετά από έλεγχο έκλεισα ένα αμάξι. 😀 Επειδή τόσο οι χρόνοι οι δικοί μου όσο και του πωλητή είναι αρκετά περιορισμένοι και δε συμβαδίζουν, μου πρότεινε να κάνουμε τη μεταβίβαση αύριο σε ΚΕΠ και αρχικά - κακώς ισως- δέχτηκα.... Ψάχνοντας όμως είδα ότι οι μεταβιβάσεις μέσω ΚΕΠ αργούν πολύ και δεν θέλω να έχω καμμια δυσάρεστη έκπληξη... Τι με συμφέρει πιο καλά; να μου κάνει μια εξουσιοδότηση να κάνω εγώ τη μεταβίβαση η να το δώσω απ ευθείας σε διεκπεραίωτη το θέμα; Και τέλος, χαζή ερώτηση μεν αλλά επειδή δεν έχω γενικώς εμπειρία από την όλη διαδικασία, πότε πρέπει να του περάσω τα χρήματα; με το που κατατεθούν τα χαρτιά για τη μεταβίβαση, αφότου ολοκληρωθεί η τι; οποίαδηποτε σχετικά άμεση βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη μιας και θα μιλήσω με τον πωλητή αύριο πρωί πρωί. Edit: ξέχασα να το αναφέρω, το αμάξι θα το πάρω από ιδιώτη. Στα κεπ δεν χρειαζεται να φοβασαι κατι.. Πρεπει να παρεις το παραβολο απο την τραπεζα.. Θα φτιαξετε εκει υπευθυνες δηλωσεις.. και θα παρεις ενα προσωρινο χαρτι που θα μπορεις με αυτο να κυκλοφορεις.. Μετα πατε στην τραπεζα να του κανεις μεταφορα απο λογαριασμο σε λογαριασμο ή αν τα εχεις μετρητητα του τα δινεις στο χερι ή το σωστο να πατε στην τραπεζα του να τα καταθεσεις.. Μεσα σε 1 μηνα θα περασεις απο τα κεπ να παραλαβεις την αδεια..! Αυτος θα εχει φερει εκει το αμαξι να του ριξεις μια ακομη ματια πριν ξεκινησει η διαδικασια της μεταβιβασης!
gazp Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, gia_nnis είπε Στα κεπ δεν χρειαζεται να φοβασαι κατι.. Πρεπει να παρεις το παραβολο απο την τραπεζα.. Θα φτιαξετε εκει υπευθυνες δηλωσεις.. και θα παρεις ενα προσωρινο χαρτι που θα μπορεις με αυτο να κυκλοφορεις.. Μετα πατε στην τραπεζα να του κανεις μεταφορα απο λογαριασμο σε λογαριασμο ή αν τα εχεις μετρητητα του τα δινεις στο χερι ή το σωστο να πατε στην τραπεζα του να τα καταθεσεις.. Μεσα σε 1 μηνα θα περασεις απο τα κεπ να παραλαβεις την αδεια..! Αυτος θα εχει φερει εκει το αμαξι να του ριξεις μια ακομη ματια πριν ξεκινησει η διαδικασια της μεταβιβασης! Μίλησα χτες με γνωστό μου διεκπεραιωτη και με θορυβησε αρκετά. Μου είπε ότι τα κεπ στέλνουν τα χαρτιά στο υπουργείο και εκεί μπορεί να μείνουν 3-4 μήνες και ότι του χει τύχει κάποιες φορές να υπάρχουν εκπλήξεις στο τέλος... Ήταν κάθετος να μην το κάνουμε μέσω κεπ. Γι αυτό σκεφτόμουν μήπως τον πλήρωνα για να τρέξει τη διαδικασία. Οποιαδήποτε γνωμη/συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη. Αν αυτά που λέει δεν έχουν βάση τότε να μην τρελαίνομαι και να προχωρήσω μέσω κεπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα