Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mike0402 είπε

λεω να καταληξω τελικα σε αυτην

https://www.skroutz.gr/s/4653975/Delonghi-Nespresso-Inissia-EN80-B.html

γενικα υπαρχουν πολλες επιλογες σε καψουλες nespresso ενω στις iperespresso υπαρχει μονο illy

Μια χαρά μηχανή είναι αυτή.

Την έχουμε στο γραφείο και την δουλεύω κάθε μέρα!!!

Η nespresso γενικά συμφέρει γιατί έχει πολλές επιλογές σε κάψουλες , είτε της ίδιας εταιρίας που είναι υπέροχες σε γεύση , αλλιώς η εναλλακτική μου είναι οι L'Or που τις βρίσκω στο super market και είναι τέλειες!!!

Από την άλλη , αν έπαιρνα τώρα μηχανή θα ήθελα την Dolce Gusto , γιατί όποτε πάω σε ένα άλλο γραφείο που την έχουν , μου φτιάχνουν τέλειο καπουτσίνο από τις κάψουλες και είναι ο μόνος λόγος που την προτιμώ , μιας και είμαι λάτρης του καπουτσίνο και έχω πάθει πλάκα με το τέλειο αφρόγαλα.

Αλλιώς nespresso all the way!!

Μεγειά!!!

Επεξ/σία από Iliemp
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Καλά σε σχέση με τη dolce gusto που πήγε σκουπίδια στους τυφλούς ο μονόφθαλμος κάνει :P

Τίμια είναι η dolce gusto, μια χαρά καφεδάκι βγάζει σε δευτερόλεπτα! :)

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

προσωπική άποψη από εκτενή χρήση των παρακάτω:

nespresso > illy (iperespresso) > dolce gusto > tassimo

αν και θεωρώ και τις μεσαίες 2 τιμιότατες λύσεις, συγκεκριμένα την illy την είχα αγοράσει σε προσφορά γύρω στα 70-80€ με δώρο περίπου 130 κάψουλες (που λέει ο λόγος πιες όλους αυτούς τους καφέδες και πέτα την μετά, και πάλι θα έχει βγάλει τα λεφτά της) ενώ dolce gusto βρίσκει κανείς στα 35€, πολύ χαμηλή τιμή για γρήγορο εσπρέσσο σπίτι ή δώρο κάπου.

σε αναμονή για τις μηχανές nespresso Vertuo που ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει Ελλάδα (για τους λάτρεις των lungo)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πίνεις αποκλειστικά εσπρέσο να πας σε νεσπρεσσο, δεν το συζητάμε. Επίσης διάλεξε οποία θες, όλες έχουν την ίδια πίεση. Αν πίνεις καπουτσίνο τότε θες τα μοντέλα με την γαλατιέρα νεσπρεσσο ή σε gusto. Αν πίνεις και άλλα ροφήματα πιο πολύπλοκα τότε πας σε gusto η tassimo. Εγω στο σπίτι έχω tassimo και πίνω kenco columbian XL, και ίσως αυτό και το latte caramel να είναι καλύτερα σε tassimo. Καπουτσίνο η gusto κάνει πιο καλό σίγουρα. 

Επεξ/σία από gthe
  • Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Οι segafredo είναι καλύτερες όλων αυτών.

Δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε.

Κάψουλες που βρίσκεις όμως;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nespresso + dolce gusto ειναι της nestle...

η dolce gusto απλα εχει και ροφηματα στυλ σοκολατα,τσαι και cappucinno(μια καψουλα γαλα+μια εσπρεσσο)

Η τασσιμο ειναι στυλ dolce gusto

Στην νεσπρεσσο η πατεντα εληξε πρωτη οποτε βρισκεις παντου καψουλες...απο coffee island μεχρι και στα lidl lavazza 3 χαρμανια nespresso 2.5e(10cap)

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.

Αν σε ενδιαφερει μονο εσπρεσο, οπως εμενα, παρε καποια μηχανη νεσπρεσο και για αρχη δοκιμασε καποιες καψουλες δικες της (εχει αρκετες ποικιλιες διαφορες εντασεις-γευσεις). Και μετα αλλων εταιριων απο σουπερ μαρκετ. Αν σε ενδιαφερουν κι αλλα ροφηματα πχ τσαι, σοκολατα κτλ καλυτερα παρε dolce gusto. Για τα λεφτα της η νεσπρεσο φτιαχνει αρκετα καλο καφε. Με τις δικες της καψουλες. Που κοστιζουν 40-50 λεπτα η μια. Δεν τη συγκρινω φυσικα με επαγγελματικες μηχανες. Εκει η τιμη παει στο Θεο. Αλλα και η ποιοτητα καφε εκει πλησιαζει.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς σε dolce gusto ροφήματα άλλων εταιριών σε τσάι , σοκολάτα φίλτρου κλπ; 

πχ

https://www.skroutz.gr/s/17489457/Must-Dolce-Gusto-Earl-Grey-16caps.html

https://www.skroutz.gr/s/17468353/Tiziano-Bonini-Dolce-Gusto-Tσάι-φρούτα-του-δάσους-10caps.html

https://www.skroutz.gr/s/11888590/Must-Dolce-Gusto-Cioccolato-16caps.html

• Moderators
Δημοσ.

Επεσε στα χερια μου μια Dolce Gusto, μπορει καποιος που την εχει να μου πει τι κανει ο μοχλος στο μπλε? Υποθετω ειναι για κρυα ροφηματα ΑΛΛΑ πηρα ενα πακετο καψουλες που λεγανε Ναπολιτανικο στυλ και υποτιθεται ειναι για κρυο καφε, αλλα οι οδηγιες λενε πως πρεπει να το βαλεις στο ζεστο, να ανακατεψεις με παγο κλπ κλπ.

Οποτε, η μπλε θεση για τι ειναι?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stormrain είπε

Οποτε, η μπλε θεση για τι ειναι?

Για να κάνει λάθος η μάνα μου οποτε πάω να την δω και με κερνάει καφέ 😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...