kinezos69 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον ελαφρύ broswer που να δουλεύει σωστά σε windows xp?
XPHSTOS_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Θα μπορούσες να δοκιμάσεις τον Midori αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα παίζει στα XP. Μιλάμε για πολύ παρελθόν! Εναλλακτικά δεν ξέρω, ίσως κάποια παλιά έκδοση του Firefox? 1
kormos Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, kinezos69 είπε Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον ελαφρύ broswer που να δουλεύει σωστά σε windows xp? Firefox version 52.9.0esr was the last supported release for Windows XP and Windows Vista. No further security updates will be provided for those systems. 2
micos000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, kormos είπε Firefox version 52.9.0esr was the last supported release for Windows XP and Windows Vista. No further security updates will be provided for those systems. Αυτό ακριβώς. Τους chrome based ξέχνα τους. Απ' ευθείας λινκ για την Ελληνική έκδοση 32bit -> http://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/52.9.0esr/win32/el/Firefox Setup 52.9.0esr.exe 2
kinezos69 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, micos000 είπε Αυτό ακριβώς. Τους chrome based ξέχνα τους. Απ' ευθείας λινκ για την Ελληνική έκδοση 32bit -> http://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/52.9.0esr/win32/el/Firefox Setup 52.9.0esr.exe αυτήν έχω τώρα, αλλά έλεγα μηπως υπάρχει κάποιος άλλος πιο ελαφρύς
micos000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Ποιο ελαφρύ μπορεί να βρεις. Δε θα υποστηρίζει όμως όλες τις σελίδες και θα σου ανοίγουν όπως να 'ναι ή δε θα ανοίγουν καθόλου. Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις διάφορους portable browsers από το portable apps και να δεις ποιος δουλεύει και ποιος σε βολεύει.
hp8 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 qupgilla Browser Υπάρχει και σε portable (δοκίμασε την portable έκδοση και μετά αποφασίζεις) Δεν έχει ομορφιά άλλα είναι ελαφρύς Αλλά windows xp στο ίντερνετ ? Πολλά τα κενά 1
Bspus Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 qupzilla (falkon), midori κλπ εναλλακτικοι ελαφροι browsers εχουν windows 7 minimum απαιτηση πλεον.
Miracle Worker Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Είναι και θέμα ram. Στη δουλειά έχουμε διάφορα xp. Ο δικός μου τρέχει μόνο τον προαναφερθέντα Mozilla. Άλλοι τρέχουν κανονικά Chrome.
micos000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δεν είναι το θέμα αν τρέχει ο chrome ή όχι. Eίναι ότι ο chrome έχει σταματήσει την υποστήριξη για τa xp πολύ πριν τον mozilla ο οποίος με τις esr εκδόσεις συνέχισε την υποστήριξη των xp καθώς και την υποστήριξη της java και του flash.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα