zacharis1955 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) PowerLine D-Link DHP-601AV 30 € https://www.public.gr/product/d-link-powerline-dhp-601av-av1000-gigabit-starter-kit/prod9700692pp/ https://eu.dlink.com/uk/en/products/dhp-601av-b1-powerline-av2-1000-hd-gigabit-starter-kit Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από zacharis1955 3
vairass Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, zacharis1955 είπε PowerLine D-Link DHP-601AV 30 € https://www.public.gr/product/d-link-powerline-dhp-601av-av1000-gigabit-starter-kit/prod9700692pp/ https://eu.dlink.com/uk/en/products/dhp-601av-b1-powerline-av2-1000-hd-gigabit-starter-kit Αυτό για να δουλέψει θα πρεπει να έχω πρίζα ρεύματος κοντά στο πριζακι του τηλεφώνου;
zacharis1955 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, vairass είπε Αυτό για να δουλέψει θα πρεπει να έχω πρόζα ρεύματος κοντά στο πριζακι του τηλεφώνου; Ξέρεις τι είναι και πως δουλεύει αυτό?
kajwbtfe Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Καλή τιμή αλλά το περιορίζει το ότι δεν έχει έξοδο για πριζα. 1
vairass Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε Καλή τιμή αλλά το περιορίζει το ότι δεν έχει έξοδο για πριζα. Τι εννοείς;
Silenzio Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 23 λεπτά πριν, vairass είπε Τι εννοείς; εννοεί οτι χάνεις μία πρίζα από το δωμάτιο, γιατί αυτό δε μπαίνει σε πολύπριζο, για εμένα είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό. το ένα το συνδέεις στο router σου με λαν και το δεύτερο στο pc. 1
vairass Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, Silenzio είπε εννοεί οτι χάνεις μία πρίζα από το δωμάτιο, γιατί αυτό δε μπαίνει σε πολύπριζο, για εμένα είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό. το ένα το συνδέεις στο router σου με λαν και το δεύτερο στο pc. Σωστά... Επίσης έχει κ κατανάλωσή ρεύματος. Αξιόπιστο είναι όμως; θα πιάνει vdsl ταχύτητες;
geodimis Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Για 30€ είναι μια χαρά. Έχω αντίστοιχο και δουλευει και πάνω από πολύμπριζο. Το public κάνει αντίστοιχες προσφοράς σε πρίζακια αραιά και που. Για συνεργασία με υπάρχοντα κοιτάς σάιτ support. Λόγω public παιρνες δοκιμάζεις κι επιστρέφεις λόγω μη ικανοποίησης. Αν είσαι και μάγκας με επιστροφή χρημάτων αλλιώς πιστωτικό. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από geodimis 1
Silenzio Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, vairass είπε Σωστά... Επίσης έχει κ κατανάλωσή ρεύματος. Αξιόπιστο είναι όμως; θα πιάνει vdsl ταχύτητες; δε νομίζω οτι έχει αξιοσημείωτη κατανάλωση ρεύματος σα συσκευή. 4 τέτοια έχω σπίτι. gigabit είναι για το εσωτερικό σου δίκτυο, για ιντερνετ τώρα δε ξέρω τι απώλειες θα έχεις..
vairass Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Silenzio είπε δε νομίζω οτι έχει αξιοσημείωτη κατανάλωση ρεύματος σα συσκευή. 4 τέτοια έχω σπίτι. gigabit είναι για το εσωτερικό σου δίκτυο, για ιντερνετ τώρα δε ξέρω τι απώλειες θα έχεις.. Εσύ έχεις απώλειες;
kamui Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τιμή χώμα γενικά αλλά αν δεν είναι passthrough....Μάπα το καρπούζι. Όποιος και εφόσον έχει την δυνατότητα να καταργήσει μια πρίζα στο σπίτι για να μπει αυτό έχει καλώς. 3 φορές έχω αντιμετωπίσει powerlines και τις 3 ήταν πάνω σε πολύπριζο. Oι απώλειες είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ. Αν κάτι άλλαξε τεχνολογικά και τα powerlines είναι πλέον πιο "ανεκτικά" στο θόρυβο δεν το ξέρω. Βέβαια το συγκεκριμένο μοντέλο στο site της Dlink είναι "Phased Out" άρα σίγουρα δεν το λες καινούργιο. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από kamui
vairass Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, kamui είπε Τιμή χώμα γενικά αλλά αν δεν είναι passthrough....Μάπα το καρπούζι. Όποιος και εφόσον έχει την δυνατότητα να καταργήσει μια πρίζα στο σπίτι για να μπει αυτό έχει καλώς. 3 φορές έχω αντιμετωπίσει powerlines και τις 3 πάνω σε πολύπριζο οι απώλειες είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ. Αν κάτι άλλαξε με τον καιρό δεν ξέρω. Σε πρίζα έχει απώλειες; όχι σε πολύπριζο
Silenzio Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Εσύ έχεις απώλειες; να σου πω την αλήθεια εγώ δουλεύω με καλώδιο, σε pc στο σαλόνι για ταινίες όπου πάει μια χαρά, και στα pc της μανας και αδερφης μου τα έχω βάλει, παράπονο δεν έχουν κανένα, δεν έχω κάνει μετρήσεις όμως για να σου μιλήσω με αριθμούς. Άμα βρω λίγο χρόνο σπίτι θα το δω και θα σου πω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
τιμη στην αγορα
Έχει προταθεί από matrixxx
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα