Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Yaris 1.3 mod 2006 . Η στροφές στο ρελαντί πόσες πρέπει να είναι. Στον καντράν μου είναι ακριβώς στην μέση από το 0-1000 .οταν πατάω τα αλάρμ πέφτουν και άλλο η στροφές..και το 2 πρόβλημα μου κάνει μερικές φορές κάτι σαν κλώτσημα . όταν πηγαίνω πολύ χαλαρά πχ 4 ταχύτητα με 40 χιλιόμετρα .

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vtiiii είπε

4 ταχύτητα με 40 χιλιόμετρα .

😲

Δημοσ.

Οι στροφές στο ρελαντί κάπου 900 αν δεν κάνω λάθος. 

4η ταχύτητα με 40χλμ/ω είναι λογικό το αυτοκίνητο να σκορτσαρει. Για ποιόν λόγο το κάνεις αυτό?  Το πνίγεις το αυτοκίνητο. 

Δημοσ.

750 συν/πλην 50 πρέπει να είναι, υπάρχει ρεγουλατόρος από τον οποίο ρυθμίζεται.

Το ότι πέφτουν όταν πατάς αλάρμ μάλλον βραχυκύκλωμα δείχνει, πρέπει να το δει ηλεκτρολόγος.

Όσο για το "κλώτσημα" δεν βγαίνει άκρη με την λειψή περιγραφή που δίνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου το κάνει και στην Τρίτη και στην Δευτέρα απλώς το κάνει σε χαμηλές στροφές όταν πηγαίνεις βόλτα δηλαδή.σκευτικα μήπως το είχα μπουκώσει και πήγα μια πορεία με πόλεις στροφές για να ξεμπουκώνει αλλά και πάλι τα ίδια. Έχω εντύπωση ότι είναι ρεύματα δεν είμαι σίγουρος όμως.το αμάξι το έχω πάρει μεταχειρισμένο πριν ς μέρες .ειδα στο book service ότι στα 2 προηγούμενα service έχει αλλάξει μπουζί και αυτό με έβαλε σε υποψίες 

Φίλε joshua21 τι άλλο χριαζεσαι μπας και βρούμε την λύση .

το έβαλα obd δεν βγάζει βλάβες και η στροφές είναι 620

το Yaris είναι το 2 σε 4d με τα 86hp

Επεξ/σία από vtiiii
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vtiiii είπε

Μου το κάνει και στην Τρίτη και στην Δευτέρα

Τα Yaris το κάνουν αυτό αυτές τις μέρες. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή δεν έχουν πρόβλημα :P

Πέρα απ' την πλάκα κοίταξε και τον αισθητήρα λ. Τον έχεις αλλάξει ποτε?

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω .απο νεύρο η μηχανή είναι πολύ καλή και ανεβάζει στροφές πολύ εύκολα .αν είχε θέμα ο αισθητήρας δεν θα μου άναβε το τσεκ??

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vtiiii είπε

Φίλε joshua21 τι άλλο χριαζεσαι μπας και βρούμε την λύση .

Αυτό που χρειάζεται είναι να δει μηχανικός το αμάξι.

Δημοσ.

Έχω σκοπό να το πάω.το θέμα είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια .δηλ υπάρχει περιπτώσει μέσα σε 10 λεπτά να μου κάνει το κάνει 5-6 φορές και υπάρχει περίπτωση να μην το κάνει και καθόλου.ελεγα μήπως έχει καμία σχέση αυτό που κάνει με τα αλάρμ κάτι να παίζει με τα ρεύματα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vtiiii είπε

Έχω σκοπό να το πάω.το θέμα είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια .δηλ υπάρχει περιπτώσει μέσα σε 10 λεπτά να μου κάνει το κάνει 5-6 φορές και υπάρχει περίπτωση να μην το κάνει και καθόλου.ελεγα μήπως έχει καμία σχέση αυτό που κάνει με τα αλάρμ κάτι να παίζει με τα ρεύματα.

Έχε υπόψιν ότι ο μηχανικός μπορεί να κάνει διάγνωση μόνο αν του το κάνει τη στιγμή του ελέγχου, αν δεν κάνει κάτι τότε δεν θα δει τίποτα.

Το να έχει σχέση με τα αλάρμ πάντως το βλέπω απίθανο.

Δημοσ.

Αυτό με τα αλάρμ μπορεί να είναι τελειωμένη μπαταρία. Κατι παρόμοιο μου έκανε παλιά σε ενα 106 και τελικά η ολοκαίνουργια μπαταρία είχε κομμένο στοιχείο. Για το άλλο όπως σου είπαν με 40 χλμ βάλε 3η και οχι 4η, 16βαλβιδο μοτέρ έχει , λογικο να μην τραβάει απο πολύ χαμηλά.

Δημοσ.

Αν ειναι η πρωτη φορα που σου το κανει ever  , τοτε ενδεχεται να ειναι και κακης ποιοτητας βενζινη. Εμενα μου το ειχε κανει ενω το ειχα φουλαρει πριν ξεκινησω μεγαλο ταξιδι και ειχα χεστει επανω μου. Παρεπιπτοντως εχουμε το ιδιο μοντελο. Αν σου συμβαινει αρκετα συχνα, επειγοντως να το δει καποιος σε συνεργειο.

Δημοσ.

Η μπαταρία δεν είναι γιατί έχω πάρει ένα μηχάνημα από τα lidl που μετράει πατάρια και αν την φορτίζει. Μου έβγαλε την μπαταρία ότι είναι full και ότι φορτίζει με 14.4

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vtiiii είπε

Η μπαταρία δεν είναι γιατί έχω πάρει ένα μηχάνημα από τα lidl που μετράει πατάρια και αν την φορτίζει. Μου έβγαλε την μπαταρία ότι είναι full και ότι φορτίζει με 14.4

Μόνο πατάρια, όχι υπόγεια?

Δημοσ.

Oi ηλεκτρολόγοι έχουν ειδικό διαγνωστικό που μετράει τη μπαταρία με φορτίο καθώς και όλο το κύκλωμα. Γενικά πήγαινε σε εξειδικευμένο συνεργείο που να έχει και δικο του ηλεκτρολόγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...