Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, user63040 είπε Με πήραν και την εχθές Δευτέρα πρωΐ και μου ζητούσαν ξανά τα 20€!!!. Καλά δεν το είδαν οτί στις 9:30 το πρωΐ οτι τα πλήρωσα στην alpha bank κάνε αγωγή ότι σε παρενοχλούν χωρίς λόγο
greengr21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 12 ώρες πριν, BackFromHell είπε Δε το ειπα για σενα. Γενικα λεω οτι ειναι πολυ θετικο πως η ΔΕΗ επιτελους δραστηριοποιειται να εισπραξει τους τσαμπατζηδες οι οποιοι ειχαν παρει χαμπαρι οτι στο θεμα των πληρωμων ειναι μπατε σκυλοι αλεστε και δε πληρωνανε ευρω οχι επειδη δεν ειχαν αλλα επειδη ηταν πονηρουληδες. Συγκεντρωσαν ετσι χρεη εκατονταδων ευρω (ή και χιλιαδων) και τωρα ξινιζουν τις ασχημομουρες τους που καλουνται να πληρωσουν. Γενικα καθε στρατηγικος κακοπληρωτης ειναι καρκινωμα της κοινωνιας και θα επρεπε να τον βαζουν να πληρωνει ακομα και τον αερα που αναπνεει εις βαρος των αλλων. Κοφτε τους το ρευμα χωρις οικτο, ειμαστε μαζι σας! Ωραία τα παραδείγματα που δε λέω υπάρχουν για άτομα με πισίνες που εχουν κοινωνικο τιμολόγιο και το λέει με καμάρι ο νέος υπουργός, αλλά μη νομίζεις η πλειοψηφία δεν έχει να πληρώσει δυστυχώς μακάρι να ήταν το βασικο πρόβλημα της ΔΕΗ οι στρατηγικοι κακοπληρωτες. Αλλα μη φοβάσαι να κοιμάσαι ήσυχος, θα αντικαταστησει τον πρωην ΓΕΝΟΠιτη(λολ) πρόεδρο στη ΔΕΗ πρωην διευθυντικό στέλεχος της Tellas(lol) και θα στρώσουν τα πράματα...
petrakiskap Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Kαλησπέρα σε ολους. Θα θελα να ρωτήσω το εξής. Εχω ρυθμίσει μια οφειλή στην ΔΕΗ απο τον προηγούμενο χειμώνα πέρυσι, ολα καλά βάζω τις δόσεις του διακανονισμού, πληρώνω τους λογαριασμούς που έρχονται κτλ. Εδωσα την μέτρηση στην ΔΕΗ τώρα και είδα οτι οι ώρες δυστυχώς έχουν ξεφύγει λόγω θέρμανσης που χρησιμοποιώ και κακής μόνωσης που έχω και θα μου έρθει κανένα 300αρι τουλάχιστον. Εγώ μπορώ τα 200 να καλύψω. Για την ώρα τουλάχιστον. Ξέρετε αν μπορείς στην ρύθμιση που έχεις ήδη, να εντάξεις και ένα άλλο ποσό; Δηλαδή να έβαζα εκεί τα υπόλοιπα 100 που δεν μπορώ , ή ο διακανονισμός αυτός που κανει η ΔΕΗ ειναι μονο για 1 ρύθμιση ενος ποσού και δεν δέχεται άλλο;; Eχει κανείς εμπειρία;; Θα τους κανω και τηλ βέβαια, απλώς για να εχω μια εικόνα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Νομιζω οτι δεν γινεται αυτο ..Εχει "αγριεψει" και η ΔΕΗ Σε γνωστο για 110 ευρω τον ταραξε στα τηλεφωνα δικηγορικη εταιρεια
GREGORYMO Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, petrakiskap είπε Kαλησπέρα σε ολους. Θα θελα να ρωτήσω το εξής. Εχω ρυθμίσει μια οφειλή στην ΔΕΗ απο τον προηγούμενο χειμώνα πέρυσι, ολα καλά βάζω τις δόσεις του διακανονισμού, πληρώνω τους λογαριασμούς που έρχονται κτλ. Εδωσα την μέτρηση στην ΔΕΗ τώρα και είδα οτι οι ώρες δυστυχώς έχουν ξεφύγει λόγω θέρμανσης που χρησιμοποιώ και κακής μόνωσης που έχω και θα μου έρθει κανένα 300αρι τουλάχιστον. Εγώ μπορώ τα 200 να καλύψω. Για την ώρα τουλάχιστον. Ξέρετε αν μπορείς στην ρύθμιση που έχεις ήδη, να εντάξεις και ένα άλλο ποσό; Δηλαδή να έβαζα εκεί τα υπόλοιπα 100 που δεν μπορώ , ή ο διακανονισμός αυτός που κανει η ΔΕΗ ειναι μονο για 1 ρύθμιση ενος ποσού και δεν δέχεται άλλο;; Eχει κανείς εμπειρία;; Θα τους κανω και τηλ βέβαια, απλώς για να εχω μια εικόνα. Δεν το γνωρίζω αλλά θεωρώ ότι γίνεται. 49 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Νομιζω οτι δεν γινεται αυτο ..Εχει "αγριεψει" και η ΔΕΗ Σε γνωστο για 110 ευρω τον ταραξε στα τηλεφωνα δικηγορικη εταιρεια Άλλη περίπτωση αυτή.
baladisk Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 13 ώρες πριν, petrakiskap είπε Kαλησπέρα σε ολους. Θα θελα να ρωτήσω το εξής. Εχω ρυθμίσει μια οφειλή στην ΔΕΗ απο τον προηγούμενο χειμώνα πέρυσι, ολα καλά βάζω τις δόσεις του διακανονισμού, πληρώνω τους λογαριασμούς που έρχονται κτλ. Εδωσα την μέτρηση στην ΔΕΗ τώρα και είδα οτι οι ώρες δυστυχώς έχουν ξεφύγει λόγω θέρμανσης που χρησιμοποιώ και κακής μόνωσης που έχω και θα μου έρθει κανένα 300αρι τουλάχιστον. Εγώ μπορώ τα 200 να καλύψω. Για την ώρα τουλάχιστον. Ξέρετε αν μπορείς στην ρύθμιση που έχεις ήδη, να εντάξεις και ένα άλλο ποσό; Δηλαδή να έβαζα εκεί τα υπόλοιπα 100 που δεν μπορώ , ή ο διακανονισμός αυτός που κανει η ΔΕΗ ειναι μονο για 1 ρύθμιση ενος ποσού και δεν δέχεται άλλο;; Eχει κανείς εμπειρία;; Θα τους κανω και τηλ βέβαια, απλώς για να εχω μια εικόνα. δεν μπορείς να βάλεις νέο ποσό σε διακανονισμό. ποτέ δεν μου το έχουν κάνει. πήγαινε και ρίξε τώρα ένα ποσό που μπορείς να είναι μέσα η συμβουλή μου και ας μην έχει εκδοθεί ο λογαριασμός. θα έχεις μετά να παλέψεις τα υπόλοιπα 100. αλλιως υπαρχουν ανάγκες και καταλήγω και να μην εχω βάλει αυτά που μπορουσα και ο λογαριασμός να είναι στο θεό. ο κάθένας κάνει κουμάντο στη τσέπη του, τι θα έκανα εγώ λέω απλά. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, baladisk είπε δεν μπορείς να βάλεις νέο ποσό σε διακανονισμό. ποτέ δεν μου το έχουν κάνει. πήγαινε και ρίξε τώρα ένα ποσό που μπορείς να είναι μέσα η συμβουλή μου και ας μην έχει εκδοθεί ο λογαριασμός. θα έχεις μετά να παλέψεις τα υπόλοιπα 100. αλλιως υπαρχουν ανάγκες και καταλήγω και να μην εχω βάλει αυτά που μπορουσα και ο λογαριασμός να είναι στο θεό. ο κάθένας κάνει κουμάντο στη τσέπη του, τι θα έκανα εγώ λέω απλά. Αρκετα πιο παλια το εκαναν αλλα τωρα οχι .Εχω δικη μου εμπειρια. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από Γιάννης Platano
petrakiskap Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, baladisk είπε δεν μπορείς να βάλεις νέο ποσό σε διακανονισμό. ποτέ δεν μου το έχουν κάνει. πήγαινε και ρίξε τώρα ένα ποσό που μπορείς να είναι μέσα η συμβουλή μου και ας μην έχει εκδοθεί ο λογαριασμός. θα έχεις μετά να παλέψεις τα υπόλοιπα 100. αλλιως υπαρχουν ανάγκες και καταλήγω και να μην εχω βάλει αυτά που μπορουσα και ο λογαριασμός να είναι στο θεό. ο κάθένας κάνει κουμάντο στη τσέπη του, τι θα έκανα εγώ λέω απλά. σε ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά 7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Σε γνωστο για 110 ευρω τον ταραξε στα τηλεφωνα δικηγορικη εταιρεια Με έχουν πάρει και εμένα παλιά για τέτοιο ποσό . Μια paladino νομίζω εάν δεν κάνω λάθος .. Απαράδεκτοι, τεράστια πίεση να βάλεις ένα ποσο ακομα και αν έχεις συννεοηθεί με την ΔΕΗ και σου έχουν πει οτι δεν εχεις θέμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, petrakiskap είπε σε ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά Με έχουν πάρει και εμένα παλιά για τέτοιο ποσό . Μια paladino νομίζω εάν δεν κάνω λάθος .. Απαράδεκτοι, τεράστια πίεση να βάλεις ένα ποσο ακομα και αν έχεις συννεοηθεί με την ΔΕΗ και σου έχουν πει οτι δεν εχεις θέμα. Σου ειχαν πει απο ΔΕΗ οτι δεν εχεις θεμα ?
petrakiskap Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Σου ειχαν πει απο ΔΕΗ οτι δεν εχεις θεμα ? Δεν είχα πληρώσει έναν λογαριασμό και τους είχα ρωτήσει αν μπορώ να τα βάλω με τον επόμενο που θα έρθει και μου είχαν πει εντάξει και οτι δεν θα έχω πρόβλημα, ή θεμα διακοπης, αρκεί να βάλω ολο το ποσό πριν λήξει ο επομενος λογαριασμος. Και παρόλα αυτά με παίρνανε συνέχεια απο αυτη την εταιρεια τηλ να μου λενε για την οφειλή , ενώ τους έλεγα οτι είχα μιλήσει με την ΔΕΗ και ήξεραν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα