Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cumulus είπε

Απο ανθρωπους που δουλευουν στη ΔΕΗ και σε τραπεζες.Θελεις μηπως να σου στειλω τις ταυτοτητες τους και του αφμ τους;

Και βεβαια το καλυτερο απο γνωστους μου.Ο αλλος βγαζει απο ενοικια στα βορεια προαστια πανω απο 100κ  δηλωνει το 1/3  και ειχε φεσωσει τη δεη και οταν του το εκοψαν ουρλιαζε.

Κατάλαβα.Παπαριές γραφείς.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να τι ισχύει για τον διακανονισμό:

• άμεση καταβολή του 10% της συνολικής οφειλής
  • ρύθμιση του υπόλοιπου σε μηνιαίες δόσεις που θα διαμορφώνονται ανάλογα με το μέσο μηνιαίο λογαριασμό, με ελάχιστο αριθμό δόσεων τις 18 και μέγιστο τις 36.
  • Οι δόσεις είναι έντοκες και οι τόκοι χρεώνονται στους τρέχοντες λογαριασμούς που εκδίδονται κατόπιν της σύναψης του διακανονισμού. Εξαιρούνται α) πελάτες οι οποίοι είναι ενταγμένοι στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών και β) περιπτώσεις διακανονισμών για τις οποίες συντρέχουν ειδικοί λόγοι κατά τη σύναψη του διακανονισμού.
  • Η ελάχιστη μηνιαία δόση ορίζεται στα 10€.
  • Είναι απαραίτητο, μαζί με τις δόσεις, να εξοφλούνται και οι τρέχοντες λογαριασμοί που θα εκδοθούν μετά την ημερομηνία σύναψης του διακανονισμού εμπρόθεσμα.
  • Κατά τη διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους εάν δεν καταβληθεί μια (1) δόση ο διακανονισμός συνεχίζεται κανονικά από τον επόμενο μήνα.
  • Σε περίπτωση μη τήρησης διακανονισμού, προκειμένου ο πελάτης να αποφύγει τις προβλεπόμενες συνέπειες ανά Κατηγορία Πελατών, ή το μέτρο της αποκοπής ή για να επανασυνδεθεί, θα πρέπει να καταβάλει άμεσα τις δόσεις που όφειλε να είχε αποπληρώσει πλην μίας, καθώς και τους τρέχοντες λογαριασμούς που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμοι, ώστε να συνεχίσει να ισχύει ο διακανονισμός για το υπολειπόμενο χρονικό διάστημα.

Για οικιακούς καταναλωτές διακοπή γίνεται όταν οι οφειλές ξεπεράσουν τα 500€.

Δημοσ.

Εφοσον απαιτει μονο 10% ειναι ευκολο να μπεις,το θεμα ειναι να μπορεις να τηρεις τις δοσεις γιατι οπως λεει (και ειναι λογικο) πρεπει ταυτοχρονα να πληρωνεις και τους τρεχοντες λογαριασμους,για μεγαλους λογαριασμους αυτο το βλεπω δυσκολο 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, plomaskost είπε

Είναι μικρό το ποσό, γύρω στα 200 ευρώ και δε μπορώ να το πληρώσω γιατί προέκυψαν έκτακτα έξοδα.

Δε μου το έχουν κόψει και ρωτάω αν μπορώ τηλεφωνικο διακανονισμό γιατί εργάζομαι τα πρωινά και δε μπορώ να πάω σε υποκατάστημα της ΔΕΗ

Αω εχεις κοινωνικο τιμολογιο δεν στο κοβουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Χριστινα77 είπε

Αω εχεις κοινωνικο τιμολογιο δεν στο κοβουν.

Αν το ποσο ειναι μεγαλο στο κοβουν.Μονο για λογους υγειας απο οτι ξερω δεν το κοβουν.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

ΔΕΗ ή εναλλακτικος ?

Αν δεν εχει γινει διακοπη νομιζω ναι.

ΔΕΗ όπως απάντησε ο παθών .

Εκει που δουλεύεις μαλλον .....

• 2 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα με πήραν απο εισπρακτική για 20€ Που ο λογαριασμός έληγε σήμερα και πλήρωσα όταν εκδόθηκε 200€ και άφησα υπόλοιπο 20€ που θα το πλήρωνα 20€ στο μηχάνημα συναλλαγών στην alpha bank  και την Παρασκευή με παιρνουν τηλεφωνο Υπαλλ:θέλουμε τα 20€ διαφορετικά κόψιμο

Εγω: ρε ανθρωποι την Τρίτη λήγει δεν έχει λήξει ακόμα. 

Υπαλλ: Για να πηγαίνω βόλτες στην θάλασσα έχω!! (Ψάξαν το facebook)

Τελικά τα πλήρωσα τα 20€

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, user63040 είπε

Εμένα με πήραν απο εισπρακτική για 20€ Που ο λογαριασμός έληγε σήμερα και πλήρωσα όταν εκδόθηκε 200€ και άφησα υπόλοιπο 20€ που θα το πλήρωνα 20€ στο μηχάνημα συναλλαγών στην alpha bank  και την Παρασκευή με παιρνουν τηλεφωνο Υπαλλ:θέλουμε τα 20€ διαφορετικά κόψιμο

Εγω: ρε ανθρωποι την Τρίτη λήγει δεν έχει λήξει ακόμα. 

Τελικά τα πλήρωσα τα 20€

Δε μιλάς σοβαρά, ε?

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, pgavalito είπε

Δε μιλάς σοβαρά, ε

Σοβαρότατα και είμαι άνθρωπος που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ. Αρκετές φορές αμέσως μόλις παίρνω τον λογαριασμό τον πληρώνω δεν έχω πληρώσει ποτέ μετα την ημερομηνία λήξης!!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.

Επιτελους η ΔΕΗ κανει τα αυτονοητα. Αντε και καλα κοψιματα στους μπαταχτσηδες. Ηλιολουστη χωρα ειμαστε αλλωστε κανεις δε θα μεινει στο σκοταδι, οποτε ξεριζωστε τους στρατηγικους κακοπληρωτες να τελειωνει αυτο το καρκινωμα της ελληνικης κοινωνιας.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Επιτελους η ΔΕΗ κανει τα αυτονοητα. Αντε και καλα κοψιματα στους μπαταχτσηδες. Ηλιολουστη χωρα ειμαστε αλλωστε κανεις δε θα μεινει στο σκοταδι, οποτε ξεριζωστε τους στρατηγικους κακοπληρωτες να τελειωνει αυτο το καρκινωμα της ελληνικης κοινωνιας

@BackFromHell Δεν είμαι μπαχτατζής επειδή στην κάρτα ανάληψης της τράπεζας δεν είχα 220ευρώ

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, user63040 είπε

Ευγε στον κυριο, παραδειγμα προς μιμηση

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, user63040 είπε

Δεν είμαι μπαχτατζής επειδή στην κάρτα ανάληψης της τράπεζας δεν είχα 220ευρώ

Δε το ειπα για σενα. Γενικα λεω οτι ειναι πολυ θετικο πως η ΔΕΗ επιτελους δραστηριοποιειται να εισπραξει τους τσαμπατζηδες οι οποιοι ειχαν παρει χαμπαρι οτι στο θεμα των πληρωμων ειναι μπατε σκυλοι αλεστε και δε πληρωνανε ευρω οχι επειδη δεν ειχαν αλλα επειδη ηταν πονηρουληδες. Συγκεντρωσαν ετσι χρεη εκατονταδων ευρω (ή και χιλιαδων) και τωρα ξινιζουν τις ασχημομουρες τους που καλουνται να πληρωσουν. Γενικα καθε στρατηγικος κακοπληρωτης ειναι καρκινωμα της κοινωνιας και θα επρεπε να τον βαζουν να πληρωνει ακομα και τον αερα που αναπνεει εις βαρος των αλλων.

Κοφτε τους το ρευμα χωρις οικτο, ειμαστε μαζι σας!

Επεξ/σία από BackFromHell
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

Ευγε στον κυριο, παραδειγμα προς μιμηση

Νομίζαν οτι δεν θα πλήρωνα τα 20€😂

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Εταιριες ενημέρωσης ας γελάσω!!

Spoiler

Spoiler

Στην πίσω σελίδα εκεί που γράφει σημαντική ενημερωση γράφει σε περίπτωση οτι σε παιρνουν εταιριες ενημέρωσης

15 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

Με πήραν και την εχθές Δευτέρα πρωΐ και μου ζητούσαν ξανά τα 20€!!!. Καλά δεν το είδαν οτί στις 9:30 το πρωΐ οτι τα πλήρωσα στην alpha bank

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...