plomaskost Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, cumulus είπε Απο ανθρωπους που δουλευουν στη ΔΕΗ και σε τραπεζες.Θελεις μηπως να σου στειλω τις ταυτοτητες τους και του αφμ τους; Και βεβαια το καλυτερο απο γνωστους μου.Ο αλλος βγαζει απο ενοικια στα βορεια προαστια πανω απο 100κ δηλωνει το 1/3 και ειχε φεσωσει τη δεη και οταν του το εκοψαν ουρλιαζε. Κατάλαβα.Παπαριές γραφείς.
spectaculator Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Να τι ισχύει για τον διακανονισμό: άμεση καταβολή του 10% της συνολικής οφειλής ρύθμιση του υπόλοιπου σε μηνιαίες δόσεις που θα διαμορφώνονται ανάλογα με το μέσο μηνιαίο λογαριασμό, με ελάχιστο αριθμό δόσεων τις 18 και μέγιστο τις 36. Οι δόσεις είναι έντοκες και οι τόκοι χρεώνονται στους τρέχοντες λογαριασμούς που εκδίδονται κατόπιν της σύναψης του διακανονισμού. Εξαιρούνται α) πελάτες οι οποίοι είναι ενταγμένοι στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών και β) περιπτώσεις διακανονισμών για τις οποίες συντρέχουν ειδικοί λόγοι κατά τη σύναψη του διακανονισμού. Η ελάχιστη μηνιαία δόση ορίζεται στα 10€. Είναι απαραίτητο, μαζί με τις δόσεις, να εξοφλούνται και οι τρέχοντες λογαριασμοί που θα εκδοθούν μετά την ημερομηνία σύναψης του διακανονισμού εμπρόθεσμα. Κατά τη διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους εάν δεν καταβληθεί μια (1) δόση ο διακανονισμός συνεχίζεται κανονικά από τον επόμενο μήνα. Σε περίπτωση μη τήρησης διακανονισμού, προκειμένου ο πελάτης να αποφύγει τις προβλεπόμενες συνέπειες ανά Κατηγορία Πελατών, ή το μέτρο της αποκοπής ή για να επανασυνδεθεί, θα πρέπει να καταβάλει άμεσα τις δόσεις που όφειλε να είχε αποπληρώσει πλην μίας, καθώς και τους τρέχοντες λογαριασμούς που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμοι, ώστε να συνεχίσει να ισχύει ο διακανονισμός για το υπολειπόμενο χρονικό διάστημα. Για οικιακούς καταναλωτές διακοπή γίνεται όταν οι οφειλές ξεπεράσουν τα 500€.
vagos789 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Εφοσον απαιτει μονο 10% ειναι ευκολο να μπεις,το θεμα ειναι να μπορεις να τηρεις τις δοσεις γιατι οπως λεει (και ειναι λογικο) πρεπει ταυτοχρονα να πληρωνεις και τους τρεχοντες λογαριασμους,για μεγαλους λογαριασμους αυτο το βλεπω δυσκολο
Χριστινα77 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 19 ώρες πριν, plomaskost είπε Είναι μικρό το ποσό, γύρω στα 200 ευρώ και δε μπορώ να το πληρώσω γιατί προέκυψαν έκτακτα έξοδα. Δε μου το έχουν κόψει και ρωτάω αν μπορώ τηλεφωνικο διακανονισμό γιατί εργάζομαι τα πρωινά και δε μπορώ να πάω σε υποκατάστημα της ΔΕΗ Αω εχεις κοινωνικο τιμολογιο δεν στο κοβουν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Χριστινα77 είπε Αω εχεις κοινωνικο τιμολογιο δεν στο κοβουν. Αν το ποσο ειναι μεγαλο στο κοβουν.Μονο για λογους υγειας απο οτι ξερω δεν το κοβουν.
Alex2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 21 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε ΔΕΗ ή εναλλακτικος ? Αν δεν εχει γινει διακοπη νομιζω ναι. ΔΕΗ όπως απάντησε ο παθών . Εκει που δουλεύεις μαλλον .....
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα με πήραν απο εισπρακτική για 20€ Που ο λογαριασμός έληγε σήμερα και πλήρωσα όταν εκδόθηκε 200€ και άφησα υπόλοιπο 20€ που θα το πλήρωνα 20€ στο μηχάνημα συναλλαγών στην alpha bank και την Παρασκευή με παιρνουν τηλεφωνο Υπαλλ:θέλουμε τα 20€ διαφορετικά κόψιμο Εγω: ρε ανθρωποι την Τρίτη λήγει δεν έχει λήξει ακόμα. Υπαλλ: Για να πηγαίνω βόλτες στην θάλασσα έχω!! (Ψάξαν το facebook) Τελικά τα πλήρωσα τα 20€ Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
pgavalito Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 17 λεπτά πριν, user63040 είπε Εμένα με πήραν απο εισπρακτική για 20€ Που ο λογαριασμός έληγε σήμερα και πλήρωσα όταν εκδόθηκε 200€ και άφησα υπόλοιπο 20€ που θα το πλήρωνα 20€ στο μηχάνημα συναλλαγών στην alpha bank και την Παρασκευή με παιρνουν τηλεφωνο Υπαλλ:θέλουμε τα 20€ διαφορετικά κόψιμο Εγω: ρε ανθρωποι την Τρίτη λήγει δεν έχει λήξει ακόμα. Υπαλλ: Για να πηγαίνω βόλτες στην θάλασσα έχω!! (Ψάξαν το facebook) Τελικά τα πλήρωσα τα 20€ Δε μιλάς σοβαρά, ε?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, pgavalito είπε Δε μιλάς σοβαρά, ε Σοβαρότατα και είμαι άνθρωπος που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ. Αρκετές φορές αμέσως μόλις παίρνω τον λογαριασμό τον πληρώνω δεν έχω πληρώσει ποτέ μετα την ημερομηνία λήξης!! Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Επιτελους η ΔΕΗ κανει τα αυτονοητα. Αντε και καλα κοψιματα στους μπαταχτσηδες. Ηλιολουστη χωρα ειμαστε αλλωστε κανεις δε θα μεινει στο σκοταδι, οποτε ξεριζωστε τους στρατηγικους κακοπληρωτες να τελειωνει αυτο το καρκινωμα της ελληνικης κοινωνιας.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Επιτελους η ΔΕΗ κανει τα αυτονοητα. Αντε και καλα κοψιματα στους μπαταχτσηδες. Ηλιολουστη χωρα ειμαστε αλλωστε κανεις δε θα μεινει στο σκοταδι, οποτε ξεριζωστε τους στρατηγικους κακοπληρωτες να τελειωνει αυτο το καρκινωμα της ελληνικης κοινωνιας @BackFromHell Δεν είμαι μπαχτατζής επειδή στην κάρτα ανάληψης της τράπεζας δεν είχα 220ευρώ Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 18 λεπτά πριν, user63040 είπε Υπαλλ: Για να πηγαίνω βόλτες στην θάλασσα έχω!! (Ψάξαν το facebook) Ευγε στον κυριο, παραδειγμα προς μιμηση
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, user63040 είπε Δεν είμαι μπαχτατζής επειδή στην κάρτα ανάληψης της τράπεζας δεν είχα 220ευρώ Δε το ειπα για σενα. Γενικα λεω οτι ειναι πολυ θετικο πως η ΔΕΗ επιτελους δραστηριοποιειται να εισπραξει τους τσαμπατζηδες οι οποιοι ειχαν παρει χαμπαρι οτι στο θεμα των πληρωμων ειναι μπατε σκυλοι αλεστε και δε πληρωνανε ευρω οχι επειδη δεν ειχαν αλλα επειδη ηταν πονηρουληδες. Συγκεντρωσαν ετσι χρεη εκατονταδων ευρω (ή και χιλιαδων) και τωρα ξινιζουν τις ασχημομουρες τους που καλουνται να πληρωσουν. Γενικα καθε στρατηγικος κακοπληρωτης ειναι καρκινωμα της κοινωνιας και θα επρεπε να τον βαζουν να πληρωνει ακομα και τον αερα που αναπνεει εις βαρος των αλλων. Κοφτε τους το ρευμα χωρις οικτο, ειμαστε μαζι σας! Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από BackFromHell
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Ευγε στον κυριο, παραδειγμα προς μιμηση Νομίζαν οτι δεν θα πλήρωνα τα 20€😂 Spoiler Spoiler Spoiler Εταιριες ενημέρωσης ας γελάσω!! Spoiler Εταιριες ενημέρωσης ας γελάσω!! Spoiler Εταιριες ενημέρωσης ας γελάσω!! Στην πίσω σελίδα εκεί που γράφει σημαντική ενημερωση γράφει σε περίπτωση οτι σε παιρνουν εταιριες ενημέρωσης 15 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Με πήραν και την εχθές Δευτέρα πρωΐ και μου ζητούσαν ξανά τα 20€!!!. Καλά δεν το είδαν οτί στις 9:30 το πρωΐ οτι τα πλήρωσα στην alpha bank Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα