Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, zio10 είπε Ξέρεις σίγουρα ότι ισχύει ακόμα αυτός ο άτυπος διακανονισμός, δηλαδή να δίνεις έναντι όσα μπορείς; Για πιο παλιά το ξέρω σίγουρα αλλά για τώρα τελευταία δεν έχω ακούσει. Δεν υπάρχει σιγουριά για κάτι τέτοιο αφού πουθενά δεν είναι γραμμένο. Για μικρά ποσά πολύ πιθανό να ισχύει άτυπα. 1
nightwalker1990 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δύσκολα κάνουν διακανονισμό πάνω σε διακανονισμό μην μπερδεύεστε... Γι'αυτό γίνεται διακανονισμός και σου βάζουν τις X δόσεις με βάση το σύνολο του ποσού.. Απο κει και πέρα σου λέει, εφόσον είσαι οκ στις πληρωμές λογαριασμών σου δεν χάνεις κάτι. Το λέω απο συγγενή που συνέβη πρόσφατα, πήγαινε πρωί που δεν έχει τόσο πολύ κόσμο απέφυγε τηλέφωνα γίνονται παρεξηγήσεις απο κοντά θα βγάλεις άκρη. Υπομονή κάνε και μην πελαγώνεις.
Black Demis Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε ΔΕΗ ή εναλλακτικος ? Αν δεν εχει γινει διακοπη νομιζω ναι. ΔΕΗ ουσιαστικά ήρθε λογαριασμός 190 euro(εκκαθαριστικός) ειχα ένα θέμα με οικονομικά πάω δίνω 150 και σκέφτομαι στο επόμενο θα έρθει +45 (οπως γινεται γινεται συνήθως ) μετα απο 25 μέρες έρχομαι σπίτι μετα την δουλειά.... δεν έχω ρεύμα πάω κάτω βλέπω σφραγίδα......... πήρα τηλεφωνώ μα μου.. μου λένε δεν έχει μα μου η πας πληρώνεις η δεν εχεις ρεύμα πηγα εδωσα εμτα απο 3 μερες το ξανα ανοιξαν....... έχει και ποιο κουλό για λιγότερο.. στην ίδια περιοχη ο φίλος μου χρωστούσε 7 ευρώ (ναι καλα ακούσατε 10 (για ποιο χαζό λογο αυτός πληρώνει με κάρτα και εκείνη την στιγμή είχε 200 στον λογαριασμό και της δεη ήταν να πληρώσει 207 , ε του μενουν 7 ευρώ υπόλοιπο......... μετά απο 2 βδομάδες μάντεψε........... το εκοψανννννννννννννν αυτό το τράβηξε πηγε μάλωσε κλπ γιατι δεν υπήρχε κάποια προειδοποίηση όπως παλιά κλπ του είπαν ξεκαθαρα και 1 ευρώ να χρωστάς βάση διαδικασίας το κόβουμε άντε βρες άκρη μετα
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, Black Demis είπε ΔΕΗ ουσιαστικά ήρθε λογαριασμός 190 euro(εκκαθαριστικός) ειχα ένα θέμα με οικονομικά πάω δίνω 150 και σκέφτομαι στο επόμενο θα έρθει +45 (οπως γινεται γινεται συνήθως ) μετα απο 25 μέρες έρχομαι σπίτι μετα την δουλειά.... δεν έχω ρεύμα πάω κάτω βλέπω σφραγίδα......... πήρα τηλεφωνώ μα μου.. μου λένε δεν έχει μα μου η πας πληρώνεις η δεν εχεις ρεύμα Αν είναι ετσι...αγριεψαν παρα πολύ τα πραγματα !!!
cumulus Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αν είναι ετσι...αγριεψαν παρα πολύ τα πραγματα !!! Και καλα κανουν
plomaskost Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, cumulus είπε Και καλα κανουν Όπως στη Χαλυβουργική;
cumulus Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, plomaskost είπε Όπως στη Χαλυβουργική; Πως το περιμενα ......... και ελεγα οτι αργησε. Προχθες ετρεχα στο δρομο και περναει ενας με το αυτοκινητο και πεταει απο το παραθυρο ενα αδειο κυπελλο του καφε.Του ριχνω μια μουντζα και σταματαει να πουλησει τσαμπουκα Οδηγος ->Εμενα μουτζωσες; Εγω -> Οχι μια γατα που περασε με κοκκινο Οδηγος ->Με δουλευεις; Γιατι με μουτζωσες; Εγω -> Επ[ειδη πεταξες το κυπελλο στο δρομο Οδηγος -> ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.Εγω σε πειραξα; Εγω -> Αφου ολοι μουτζωνουν εγω σε πειραξα; Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από cumulus
plomaskost Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, cumulus είπε Πως το περιμενα ......... και ελεγα οτι αργησε. Προχθες ετρεχα στο δρομο και περναει ενας με το αυτοκινητο και πεταει απο το παραθυρο ενα αδειο κυπελο του καφε.Του ριχνω μια μουντζα και σταματαει να πουλησει τσαμπουκα Οδηγος ->Εμενα μουτζωσες; Εγω -> Οχι μια γατα που περασε με κοκκινο Οδηγος ->Με δουλευεις; Γιατι με μουτζωσες; Εγω -> Επ[ειδη πεταξες το κυπελο στο δρομο Οδηγος -> ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.Εγω σε πειραξα; Εγω -> Αφου ολοι μουτζωνουν εγω σε πειραξα; Ακριβώς το ίδιο πράγμα αν αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες ή έκτακτα έξοδα και δε μπορείς να πληρώσεις με το πέταγμα του κυπέλλου. Αλήθεια τη Χαλυβουργική γιατί δεν της κλείνουν το ρεύμα;
cumulus Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αφου ολοι κλεβουν γιατι να μην κλεψω και εγω;Αφου ολοι διπλοπαρκουν γιατι να μην το κανω και εγω;Αφου χρωσταει η χαλυβουργικη γιατι να πληρωσω εγω;Αφου το Πασοκ και η ΝΔ χρωστανε στις τραπεζες γιατι να πληρωσω εγω το δανειο μου;Αφου ολοι κλεβουν την εφορια γιατι να μην την κλεψω και εγω; κοκ Το 90% αυτων που δεν πλΕρωνουν ειναι μπαταχτζηδες δεν εχουν κανενα οικονομικο προβλημα.Τα πρωτα 10 χρονια του εγγαμου βιου ,ποτε δεν ειχαμε δουλεια ταυτοχρονως εγω και η συζυγος μου και να μη μιλησουμε για το υψος του μισθου μας.Δε χρωσταγαμε ομως πουθενα. Δε το συνεχιζω διοτι ξερω οτι ειναι αδικος κοπος. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από cumulus 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, plomaskost είπε Ακριβώς το ίδιο πράγμα αν αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες ή έκτακτα έξοδα και δε μπορείς να πληρώσεις με το πέταγμα του κυπέλλου. Αλήθεια τη Χαλυβουργική γιατί δεν της κλείνουν το ρεύμα; Της το εχουν κοψει μετα από πολλα ... https://energypress.gr/news/h-dei-kovei-reyma-sti-halyvoyrgiki-gia-hrei-314-ekat-exodiko-kai-pros-ton-admie-poy-den-prohora Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano
plomaskost Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, cumulus είπε Αφου ολοι κλεβουν γιατι να μην κλεψω και εγω;Αφου ολοι διπλοπαρκουν γιατι να μην το κανω και εγω;Αφου χρωσταει η χαλυβουργικη γιατι να πληρωσω εγω;Αφου το Πασοκ και η ΝΔ χρωστανε στις τραπεζες γιατι να πληρωσω εγω το δανειο μου;Αφου ολοι κλεβουν την εφορια γιατι να μην την κλεψω και εγω; κοκ Το 90% αυτων που δεν πλΕρωνουν ειναι μπαταχτζηδες δεν εχουν κανενα οικονομικο προβλημα.Τα πρωτα 10 χρονια του εγγαμου βιου ,ποτε δεν ειχαμε δουλεια ταυτοχρονως εγω και η συζυγος μου και να μη μιλησουμε για το υψος του μισθου μας.Δε χρωσταγαμε ομως πουθενα. Δε το συνεχιζω διοτι ξερω οτι ειναι αδικος κοπος. Έχεις έγκριτη πηγή ότι το 90% είναι μπαχτατζήδες ή είναι η νέα φιλελεύθερη άποψη του Κούλη;
cumulus Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Οχι τα ξερω απο την αριστερη αποψη του πινοκιο!!!Μια τετοια δηλωση δεν ειχε κανει ο Τσαλακωμενος; Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από cumulus
plomaskost Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, cumulus είπε Οχι τα ξερω απο την αριστερη αποψη του πινοκιο!!!Μια τετοια δηλωση δεν ειχε κανει ο Τσαλακωμενος; Περιμένω τα έγκριτα στοιχεία για το 90%
cumulus Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Απο ανθρωπους που δουλευουν στη ΔΕΗ και σε τραπεζες.Θελεις μηπως να σου στειλω τις ταυτοτητες τους και του αφμ τους; Και βεβαια το καλυτερο απο γνωστους μου.Ο αλλος βγαζει απο ενοικια στα βορεια προαστια πανω απο 100κ δηλωνει το 1/3 και ειχε φεσωσει τη δεη και οταν του το εκοψαν ουρλιαζε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα