Χριστινα77 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 ειχα κοινωνικο τιμολογιο ναι.τελος παντων καλυτερα να παω εκει να δω τι κ πως.ευχαριστω για τις γνωμες .γιατι δεν γραφουμε με κεφαλαια δεν το γνωριζα αλλα ποιος ο λογος?
plomaskost Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Διακανονισμός γίνεται τηλεφωνικά με τα στοιχεία μου;
troi.g Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, plomaskost είπε Διακανονισμός γίνεται τηλεφωνικά με τα στοιχεία μου; Νομίζω ότι εάν είναι κάτω από 4000 ευρώ, γίνεται τηλεφωνικά. 21 λεπτά πριν, Χριστινα77 είπε ειχα κοινωνικο τιμολογιο ναι.τελος παντων καλυτερα να παω εκει να δω τι κ πως.ευχαριστω για τις γνωμες .γιατι δεν γραφουμε με κεφαλαια δεν το γνωριζα αλλα ποιος ο λογος? Τα κεφάλαια τα βάζουμε όταν θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε κάτι επείγον, σαν να φωνάζουμε δηλαδή.
Black Demis Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, vagos789 είπε Αν μπορεσεις να ριξεις το χρεος κατω απο 1.000 μετα δεν ασχοληθει κανεις μαζι σου μου εχουν κοψει για 45 ευρω (υπολιπο) ......... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, Black Demis είπε μου εχουν κοψει για 45 ευρω (υπολιπο) ......... ΔΕΗ ή εναλλακτικος ? 21 λεπτά πριν, plomaskost είπε Διακανονισμός γίνεται τηλεφωνικά με τα στοιχεία μου; Αν δεν εχει γινει διακοπη νομιζω ναι. 1
takoulou Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, Black Demis είπε μου εχουν κοψει για 45 ευρω (υπολιπο) ......... Μαλλον εναλλακτικος παροχος θα το εχει ζητησει.... 1
insomnia888 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 αφού έτσι και αλλιώς πήγες στη ΔΕΗ ζητώντας διακοπή ρεύματος, πλήρωνε όποτε μπορείς, κάθε μήνα, ή και κάθε εβδομάδα, ότι μπορείς, και 10 και 20 ευρώ. Δεν ξέρω αν παρόλο που είσαι άνεργη έχεις κάποιο μαύρο εισόδημα, πώς τρώς τελοπάντων, αλλά έστω και ένα δεκάρικο να το δίνεις, από το τίποτα, έχει στις τράπεζες αυτόματα μηχανήματα που σκανάρουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ και πετάς μέσα όσα λεφτά μπορείς. Για επίσημο διακανονισμό λογικά θα ζητήσουν κάρτα ΟΑΕΔ και τελευταίο εκκαθαριστικό, και εκεί θα είναι πιο ζόρικα επειδή σίγουρα ζητάνε προκαταβολές, μεγάλες δόσεις και το κυριότερο συνέπεια.
chsam Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 38 λεπτά πριν, plomaskost είπε Διακανονισμός γίνεται τηλεφωνικά με τα στοιχεία μου; Αυτος που εχει στο ονομα του τον λογαριασμο μπορει να κανει διακανονισμο.Φυσικα γινεται τηλεφωνικως στο 11770.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, chsam είπε Αυτος που εχει στο ονομα του τον λογαριασμο μπορει να κανει διακανονισμο.Φυσικα γινεται τηλεφωνικως στο 11770. Αν εχει κοπει δεν ξερω σιγουρα αν γινεται .
plomaskost Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Είναι μικρό το ποσό, γύρω στα 200 ευρώ και δε μπορώ να το πληρώσω γιατί προέκυψαν έκτακτα έξοδα. Δε μου το έχουν κόψει και ρωτάω αν μπορώ τηλεφωνικο διακανονισμό γιατί εργάζομαι τα πρωινά και δε μπορώ να πάω σε υποκατάστημα της ΔΕΗ
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, plomaskost είπε Είναι μικρό το ποσό, γύρω στα 200 ευρώ και δε μπορώ να το πληρώσω γιατί προέκυψαν έκτακτα έξοδα. Δε μου το έχουν κόψει και ρωτάω αν μπορώ τηλεφωνικο διακανονισμό γιατί εργάζομαι τα πρωινά και δε μπορώ να πάω σε υποκατάστημα της ΔΕΗ Δεν ξερω αν γινεται για τετοιο μικροποσ.ΔΕΗ τουλαχιστον για 200 ευρω δεν νομιζω να κανει διακοπη.
Alex2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Το σιγουρο είναι οται το χρεος θα ακολουθει το ΑΦΜ αν παει καποια στιγμη να βαλει ρευμα στο ιδιο ονομα. Και όχι μονο ........
takoulou Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, plomaskost είπε Είναι μικρό το ποσό, γύρω στα 200 ευρώ και δε μπορώ να το πληρώσω γιατί προέκυψαν έκτακτα έξοδα. Δε μου το έχουν κόψει και ρωτάω αν μπορώ τηλεφωνικο διακανονισμό γιατί εργάζομαι τα πρωινά και δε μπορώ να πάω σε υποκατάστημα της ΔΕΗ Μπορεις να κανεις καταθεση στην τραπεζα καποιο ποσο.. 40-50 ευρω,,
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, takoulou είπε Μπορεις να κανεις καταθεση στην τραπεζα καποιο ποσο.. 40-50 ευρω,, Ξέρεις σίγουρα ότι ισχύει ακόμα αυτός ο άτυπος διακανονισμός, δηλαδή να δίνεις έναντι όσα μπορείς; Για πιο παλιά το ξέρω σίγουρα αλλά για τώρα τελευταία δεν έχω ακούσει.
takoulou Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, zio10 είπε Ξέρεις σίγουρα ότι ισχύει ακόμα αυτός ο άτυπος διακανονισμός, δηλαδή να δίνεις έναντι όσα μπορείς; Για πιο παλιά το ξέρω σίγουρα αλλά για τώρα τελευταία δεν έχω ακούσει. Ενα τροπος διακανονισμου και αυτος ειναι... Για μικρα και λογικα ποσα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα