Χριστινα77 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ .ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ Κ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ,ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΧΕΙ ΑΛΛΟ,Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΚ, ΟΤΙ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Η ΝΑ ΠΛΗΡΩςΩ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ?ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 1.800 ΕΥΡΩ.Κ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕς ΔΟΣΕΙς ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΩ ?
zio10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Έχω ακούσει ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις μεγάλων χρεών μπορείς απλά να δίνεις όσα μπορείς. Έτσι δεν σου κόβουν το ρεύμα και θεωρείται ότι πληρώνεις το χρέος, ένας άτυπος διακανονισμός δηλαδή. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα όμως ή είναι πιο αυστηρά τα πράγματα.
takoulou Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Χριστινα77 είπε ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ .ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ Κ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ,ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΧΕΙ ΑΛΛΟ,Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΚ, ΟΤΙ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Η ΝΑ ΠΛΗΡΩςΩ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ?ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 1.800 ΕΥΡΩ.Κ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕς ΔΟΣΕΙς ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΩ ? Καλησπερα... Καλυτερα να πας σε ενα πρακτορειο της Δεη και να τους ρωτησεις τι μπορουν να σου κανουν καλυτερα... Σε προκατοβολη και σε πολλες δοσεις Το ρευμα δεν εχει κοπει φυσκια;; .. Να πεις οτι εισαι ανεργη κτλ... Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από takoulou
Χριστινα77 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ. ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Κ ΓΩ ΑΝΕΛΑΒΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΩ Κ ΤΟΥ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ 15 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ Κ ΕΩΣ 32 ΔΟΣΕΙς.ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΡΩΤΑΩ.ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΣΤΟ 11770
logistoulis Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Έχεις κοινωνικό τιμολόγιο; Σου είπε τίποτα σχετικό η εκεί υπάλληλος;
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, gilardino είπε Αν θες δοκίμασε και στο 11770 Πιο καλα σε πρακτορειο ... Για διακανονισμο αν δεν εχει κοπει το ρευμα καπου στο 20% αν ξερω καλα 1
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 9 hours ago, Χριστινα77 said: ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ. ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Κ ΓΩ ΑΝΕΛΑΒΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΩ Κ ΤΟΥ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ 15 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ Κ ΕΩΣ 32 ΔΟΣΕΙς.ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΡΩΤΑΩ.ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΣΤΟ 11770 χριστινα δεν γραφουμε με κεφαλαια.κατα τα αλλα οπως ειπαν μιλα μαζι τους απευθειας για να δεις τι μπορει να γινει 1
vagos789 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Αν μπορεσεις να ριξεις το χρεος κατω απο 1.000 μετα δεν ασχοληθει κανεις μαζι σου
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 29 λεπτά πριν, vagos789 είπε Αν μπορεσεις να ριξεις το χρεος κατω απο 1.000 μετα δεν ασχοληθει κανεις μαζι σου Μην εισαι τοσο σιγουρος...Καποτε μπορει να ισχυε αλλα όχι τωρα πια . Άλλο 100 ευρω χρεος και άλλο 800. 2
k_w_t Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, vagos789 είπε Αν μπορεσεις να ριξεις το χρεος κατω απο 1.000 μετα δεν ασχοληθει κανεις μαζι σου Δεν εχει να κανει τοσο με το ποσό που χρωστάς αλλα με την κινηση του λογαριασμου σου. Αμα βλεπει η ΔΕΗ οτι χρωστας 1500€ αλλα εσυ προσπαθεις να το μειωσεις και βαζεις 100€ 200€ καθε μηνα δυσκολα στο κοβει.. Μπορει να εχεις 3 απληρωτους λογαριασμους των 200€ και να μην εχεις βαλει ουτε 1€ και να στο κοψουν.. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από k_w_t
vagos789 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δεν εχει κατι να της κοψουν,το εχει ηδη κοψει Το θεμα απο εδω και περα ειναι αν θα ασχοληθει εισπρακτικη,και για μικρο ποσο δεν θα ασχοληθει
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Το σιγουρο είναι οται το χρεος θα ακολουθει το ΑΦΜ αν παει καποια στιγμη να βαλει ρευμα στο ιδιο ονομα.
talibanakos Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Ειχα και εγω θεματακι με διακανονισμο.Ηταν καπου στα 1200 ευρω,εκανα διακανονισμο,πληρωσα κανα 5μηνο αλλα επειδη δεν εβγαινα καποια στιγμη σταματησα να το πληρωνω. Βεβαια τωρα που το ξανακοιταξα ειναι μικρη η οφειλη,αλλα ο διακανονισμος κοπηκε. Θα με ξανακαλεσουν για αλλο διακανονισμο,ή παιζει να φαω καμια διακοπη στο πουθενα; Φυσικα θα βαλω καποια λεφτα στην επομενη μισθοδοσια,αλλα ρωταω και εγκυκλοπαιδικα,για να ξερω αν δε με παιρνει παλι στο μελλον.
takoulou Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα... Μπορείς να πας να κάνεις έναν νέο διακανονισμό καλύτερα...Αφού γίνεται..Για να μην φας από πουθενά καμία αποκοπή.. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από takoulou 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα