Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτοχος μίας QLED SAMSUNG QE65Q7FNATXXH που απέκτησα από mediamarkt. 

Επειδή θέλω να προστατεύσω την επένδυση μου τι θεωρείτε καλύτερο για προστασία από υπερφορτωσεις και διαφορές τάσης? Ένα καλό πολυπριζο ασφαλείας ή ένα ups? Και ποιο συγκεκριμένα προτείνετε? 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, dmyl είπε

κατι σαν το παρακάτω θα σε καλύψει σίγουρα. το ups Νομιζω δεν εχει νοημα η λειτουργικοτητα του σε μια τηλεόραση και συναμα προσθέτεις το βάσανο με τις μπαταρίες.

https://www.skroutz.gr/s/58060/APC-LE1200I-1200VA.html?from=favorites_popup

Αυτό δεν έχει υποδοχές σουκο όμως... Μοιάζει σαν τροφοδοτικό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Και πολύμπριζο και ups να ρυθμίσει την τάση

Κάποιο ή κάποια συγκεκριμένα? Και σηκώνει μια παροχή από το ups ένα πολυπριζο 8 θέσεων? 

Επεξ/σία από spyrosmaddoc
Δημοσ.

το ups θα  σε προστατεψει απο στιγμιαια διακοπη και βυθιση/ανοδο τασηςτο πολυμπριζο οχι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H στιγμιαία διακοπή του ρεύματος και οι συνεχείς ανόδοι και πτώσεις της τάσης είναι που μακροπρόθεσμα σκίζουν τα τροφοδοτικά και ηλεκτρονικά μέρη όλων των οικιακών συσκευών.
Σε συνδυασμό με ένα κακοφτιαγμένο εσωτερικό οικιακό δίκτυο είναι ότι χειρότερο.

Καλύτερα πάρε ένα καλό UPS που θα κάνει και εξομάλυνση τάσης παρά ένα πολύμπριζο που το μόνο που θα σου προσφέρει είναι μια προστασία σε περίπτωση μεγάλης υπέρτασης (και πάλι υπό προϋποθέσεις)

Για τα UPS που δεν έχουν έτοιμες μπρίζες σούκου επάνω τους κλάιν, υπάρχουν ένα σωρό αντάπτορες.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.

Φιλε samsung πηρες..... τι περιμενεις? Αν δε σου βγαλει προβλημα αμεσως, σε κανα δυο χρονια την κλαις.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, M@dB0x είπε

Φιλε samsung πηρες..... τι περιμενεις? Αν δε σου βγαλει προβλημα αμεσως, σε κανα δυο χρονια την κλαις.

Αν και άσχετο αυτό που λες με την ερώτηση μου, που το στηρίζεις αυτό? Γιατί πάλι Samsung είχα και δεν έχει πάθει τίποτα 6 χρόνια με άπειρες ώρες λειτουργίας 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/5/2019 στις 3:09 ΜΜ, spyrosmaddoc είπε

Αν και άσχετο αυτό που λες με την ερώτηση μου, που το στηρίζεις αυτό? Γιατί πάλι Samsung είχα και δεν έχει πάθει τίποτα 6 χρόνια με άπειρες ώρες λειτουργίας 

Εγω για την ιδια δουλεια πηρα αυτο:

https://www.skroutz.gr/s/16636444/Legrand-Keor-Multiplug-800-VA-Schuko.html

Το εχει προσφορα στου Καφκα 89 ευρω νομιζω. Και ups και προστασια απο τασεις, και legrand Που ειναι επωνυμη εταιρεια.

Δημοσ.

Βαλε κανενα APC η κανενα EATON πολυμπριζο με UPS για ωρα αναγκης.

Τα πολυμπριζα που διαφημιζουν ως προστασια για τις τασεις , ειναι για αποτομα πραγματα.

Δημοσ.

Σου αρκεί και ο σταθεροποιητης τάσης που σου προτάθηκε στο post 4 https://www.insomnia.gr/forums/topic/707750-πολυπριζο-ασφαλείας-ή-ups/?do=findComment&comment=57187433

Θα σε προστατεψει απο υπερτασεις και θορυβο. Τα UPS απλα κρατουν την συσκευη σε λειτουργια, κατι που δεν το χρειαζεσαι. Μονο σε OLED θες UPS για να μπορει να κανει την ρουτινα ανανεωσης. Σε αυτην που πηρες κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Βάζετε ένα σωρό ups στο σπίτι σας μέσα , μια για το ένα μια για το άλλο, κάντε το μια και καλή , εγώ έχω βάλει σταθεροποιητη τάσεις στον ηλεκτρολογικο μου πίνακα πάνω από 240 η λιγότερο από 220 όπως λένε οι ποιο πολλές συσκευές κλείνει το ρεύμα στο σπίτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...