passenger57 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 sthn douleia exw ena pc me windows xp kai 2 users...enas in e gia mena ws admin kai o allos enass user gia tous ypoloipous enw eixa balei ws kwdiko eisodou to noumero ths tatothtas mou twra den mporw na syne8w me tipoa afou afou den dexetai ton kwdiko pleon.na ton ksexasa den yparxei peiriptwsh...pws mporw na anakthsw ton kwdiko mou h telika pws mporw na mpw sto admin parakamptontas to password?.Yparxei periptwsh na to exoun "sampotarei"???kai pws ginetai auto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martyras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Xrhsimopoiheis fast-user login? diladi ta windows sou dixnoun px 2 onomata kai prepei na kaneis click se ena h xrhsimopoieis thn palia methodo login? An nai ekei pata alt+ctl+del kai sto message box pou tha vgalei grapse "Administrator" kai sto pass dokimase tipota h ton kwdiko pou eixes valei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manxil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 εκει που διαλεγεις user γραφεις κατι και δεν διαλεγεις user αλλα δημιουργει ενα καινουριο Administrator και μπαινεις ως Administrator. το εκαναν μπροστα μου αλλα δεν μου ειπαν πως γινεται.μηπως ξερει κανεις????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 passenger57, pws mporw na anakthsw ton kwdiko mou Εγκατέστησε το @stake LC 4 και θα σου τον πεί. Ή μάλλον πρώτα το αγοράζεις και μετά στον λέει. :? Δεν θυμάμε ακριβώς την σειρά. Ίσως τον λέει και όσο είναι trial. Πάντως είναι μαρτυριάρικο. :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
passenger57 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Na sas pw pws me ton tropo tou martyra den katafera tipota kai me to programma tou wert pali tipota afou o user den exei privilege na egkatasthsei programmata.monon o admin mporei na to kanei auto....opote tipota...kammia allh idea? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burner Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 για να βρείς των κωδικό δύσκολο, αλλά μπορείς να τον κάνεις Reset με το πρόγραμμα της winternals Administrator's Pak δες εδώ http://www.winternals.com/products/repairandrecovery/index.asp δες και εδώ ένα άλλο πρόγραμμα http://www.lostpassword.com/windows-xp-2000-nt.htm Πιστεύω να σε βοήθησα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Αν μπορείς να μπουτάρεις το μηχάνημα με cd, "Hiren's Boot cd. v.5.0" Όλες οι απαντήσεις... Δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτα, δεν χρειάζεται να έχεις priviledges. :wink: sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 To manxil: Μάλλον σε ψάρωσαν... To passenger57: 1)... eixa balei ws kwdiko eisodou to noumero ths tatothtas mou... 2) ... me to programma tou wert pali tipota afou o user den exei privilege na egkatasthsei programmata.monon o admin mporei na to kanei auto... Εγώ τώρα γιατί νομίζω ότι δεν είσαι ο νόμιμος admin του συστήματος και θέλεις απλά να κάνεις take over το μηχάνημα Το θέμα πάντως έχει καλυφθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xplayer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 http://www.lostpassword.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astanapane Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Dokimase na mpeis se asfali litourgia kai xristis Administrator kai apo eki alakse ton kodiko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freespirit Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Υπαρχει ενας τροπος στον οποιο φτιαχνεις bootable δισκετα linux βαζοντας καποια αρχεια και κανεις boot απο κει. Αλλαζεις ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ κωδικο των xp με αυτο (προτιμοτερο ειναι να βαζεις κενο κωδικο στον admin).Το εχω δοκιμασει στον δικο μου να δω αν οντως δουλευει και ειναι πολυ εντυπωσιακο. Τον ξεσκιζει τον οποιο κωδικο εχεις ως admin. Δεν θυμαμαι ακριβως το site που το κατεβασα και ξαναεψαξα οποτε βρηκα αυτο το λινκ http://www.ssc.com/pipermail/linux-list/2003-December/018964.html Κατεβασε το προγραμμα και ακολουθησε τις οδηγιες.Αν και δεν δοκιμασα το συγκεκριμενο νομιζω οτι ειναι ακριβως η ιδια λογικη με αυτο που εχω.Αν δεν σου παιξει,εδω ειμαστε. Δεν ξερω αν εχω δικαιωμα να στο ανεβασω συννημενο με το ποστ αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freespirit Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 εισαι σιγουρα ο admin ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 εισαι σιγουρα ο admin ? Μπααα. Γιατί ακόμα και σαν administrator να μπορεί να μπεί θα μπορούσε να μπεί σαν admin user. H ύπαρξη user χωρίς δικαιώματα σε αυτό το σύστημα προδίδει ότι το pc προφανός για κάποιο λόγο είναι κλειδωμένο. Και μάλλον κακώς ή μάλλον κάκιστα θα έλεγα προσφέραμε μέχρι τώρα βοήθεια. :? Μήπως θα πρέπει να διαγραφεί ολόκληρο το topic προς αποφυγή ατυχήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.