Maria54 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,συγγενικό μου πρόσωπο έκανε διακανονισμό στη ΔΕΗ! Πλήρωσε με συνέπεια το διακανονισμό που έπρεπε και πήγε δυο μερες μετά να πληρώσει και τον κανονικό λογαριασμό και της είπαν ότι πρέπει να κάνει καινούργιο!! Ωστόσο ακούστηκε ότι τα χρήματα που έδωσε για τον διακανονισμό τον τελευταίο της τα κράτησαν!! Ισχύει κάτι τέτοιο και τι προβλέπεται; Αν κάποιος γνωρίζει ή του έχει συμβεί ας μου απαντήσει!! Ευχαριστώ Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από Maria54
M@dB0x Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Καταλαβαινεις οτι αυτο το ποσταρεις σε φορουμ με κυριο θεμα τους υπολογιστες........ ετσι? Και στο section δικτυα.
user2163 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 8/5/2019 στις 9:14 ΜΜ, Maria54 είπε Καλησπέρα,συγγενικό μου πρόσωπο έκανε διακανονισμό στη ΔΕΗ! Πλήρωσε με συνέπεια το διακανονισμό που έπρεπε και πήγε δυο μερες μετά να πληρώσει και τον κανονικό λογαριασμό και της είπαν ότι πρέπει να κάνει καινούργιο!! Ωστόσο ακούστηκε ότι τα χρήματα που έδωσε για τον διακανονισμό τον τελευταίο της τα κράτησαν!! Ισχύει κάτι τέτοιο και τι προβλέπεται; Αν κάποιος γνωρίζει ή του έχει συμβεί ας μου απαντήσει!! Ευχαριστώ Μου θυμίζεις έκθεση Λυκείου που ο καθηγητής της βάζει 0 γιατί είναι εκτός θέματος. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2019 από user2163
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα