Con_stantine Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Έχω μείνει λίγο πίσω τεχνολογικά, διαφωτίστε με λίγο. Έκανα αίτηση για VDSL50 στον ΟΤΕ, μου στέλνουν τον εξοπλισμό. Η κλασσική μου (αναλογική) τηλεφωνική μου συσκευή θα δουλεύει φαντάζομαι έτσι; Ή χρειάζεται να πάρω κάτι άλλο; Δε με νοιάζει άμα το γυρίσουν σε VOIP ή μείνει PSTN ή πώς λέγεται, αλλά άμα η συσκευή θα δουλεύει ή χρειάζεται να πάρω νέα συσκευή τηλεφώνου. Ευχαριστώ.
jerry banana Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Con_stantine είπε Έχω μείνει λίγο πίσω τεχνολογικά, διαφωτίστε με λίγο. Έκανα αίτηση για VDSL50 στον ΟΤΕ, μου στέλνουν τον εξοπλισμό. Η κλασσική μου (αναλογική) τηλεφωνική μου συσκευή θα δουλεύει φαντάζομαι έτσι; Ή χρειάζεται να πάρω κάτι άλλο; Δε με νοιάζει άμα το γυρίσουν σε VOIP ή μείνει PSTN ή πώς λέγεται, αλλά άμα η συσκευή θα δουλεύει ή χρειάζεται να πάρω νέα συσκευή τηλεφώνου. Ευχαριστώ. Δεν υπαρχει θεμα εγω ειχα κανει την ιδια αλαλαγη και δεν αλλαξα συσκευη. 1
Con_stantine Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, jerry banana είπε Δεν υπαρχει θεμα εγω ειχα κανει την ιδια αλαλαγη και δεν αλλαξα συσκευη. Ευχαριστώ πολύ.
achilles_g_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Θα δουλεύει αλλά πρέπει να μελετήσεις λίγο την συνδεσμολογία. Αν έχεις μόνο μια πρίζα τηλεφώνου στο σπίτι σου είναι οκ. Αν έχεις αλλού το μόντεμ αλλού το τηλέφωνο θα χρειαστείς μερικές αλλαγές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα