Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλυτερη διαχειρηση μπαταριας θα δουμε ? καλυτερους χαρτες σαν το google maps θα δουμε ? homekit υποστηριξη περισσοτερων συσκευων θα δουμε ?

Τι να τα κανω τα animoji και τα υπολοιπα οταν πολλοι γνωστοι μου δεν εχουν apple ??

multitask θα δουμε ? file manager να μπορουμε να κανουμε zip files και να τα στελνουμε απλα με mail θα δουμε ?

μαμα εφαρμογη στην καμερα με λειτουργιες iso aperture θα δουμε ??

AR που να μην ρουφαει την μπαταρια και με χρησιμες εφαρμογες θα δουμε ???

Τα αλλα λογια ειναι απλα εφε , οπου με το που θα κυκλοφορησει η νεα εκδοση θα πεσει και αλλο η μπαταρια και θα ψαχνομαστε για κανα εξαμηνο !!

φιλικα 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω κράξει την apple και θα την έκραζα και άλλο, αλλά δεν είμαι σε mood.

Θα πω μόνο μπράβο για αυτό...γιατί πραγματικά είναι feature!

• Νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους κατόχους iPad να χρησιμοποιούν το tablet τους ως εξωτερική οθόνη ενός Mac, με υποστήριξη Apple Pencil, ειδοποιήσεων κ.α

Τα υπόλοιπα θα τα αφήσω ασχολίαστα.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, kaliakman είπε

Ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση:

watchOS 6:

• Εφαρμογές ... Books

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Optimizations για σκονακια

Δημοσ.

Είχα διαβάσει κάπου για Siri στα Ελληνικά στο iOS 13. Ελπίζω να επιβεβαιωθεί!

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Nix_ είπε

Ας μάθει καλά τα αγγλικά και βλέπουμε μετά για τα Ελληνικά.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, stafaf είπε

Ας μάθει καλά τα αγγλικά και βλέπουμε μετά για τα Ελληνικά.

Γιατί, της μιλάς αγγλικά και δεν καταλαβαίνει? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nix_ είπε

Μηπως το διαβασες σε ελληνικο site? Επειδη γραφουν το μακρυ και το κοντο τους

• Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
7 ώρες πριν, stafaf είπε

Ποια η διαφορά μιας αστακομακαρονάδας με τις μπάμιες;

Αυτό με ρωτάς;

Χρυσό μου απλά μου αποδεικνύεις ότι είμαι περισσότερο Apple Fan Boy από εσένα.

Καλά τα features. Σίγουρα μπορούμε να βάλουμε HDMI στα smartphones και γενικά 2-3 θύρες I/O ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

To iOS δεν μπορεί να σηκώσει ποντίκι και μια τέτοια υποστηρίξει θα το υποβαθμίσει. Και στο λέω αυτό, όταν το iPad μου όταν το χρησιμοποιώ το χρησιμοποιώ με πληκτρολόγιο.

Το πρόβλημα και τον Windows RT. Η "γλώσσα το UI" δεν σήκωνε ποντίκι αλλά παρουσιάστηκε σαν μια hybrid λύση μεταξύ workstation και client. Όσοι τους πίστεψαν, απογοητεύτηκαν και αυτό διαδόθηκε.

Δημοσ.

Καθε χρονο βγαζει νεο λογισμικο στα μακ και μας πρηζει. Ελεος. Καθε χρονο να ψαχνουμε να βρουμε οδηγους για εκτυπωτες , ποντικια κτλ. Η microsoft που εβγαλε windows 10 και απλα τα αναβαθμιζει ειναι ηλιθια;

• Confused 1
Δημοσ.

ειδικά φιλε μου το τελευταίο update του Φθινοπωρου που τα εσκησε όλα αστα μην τα συζητάς 

Για μένα όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω αυτό που θα βοηθήσει είναι το ipad σαν είσοδος με το pencil για το mac

Τώρα σχετικά με την siri μοιάζει με ανέκδοτο ότι θα μιλάει ελληνικα !!

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, axidousgr είπε

καλυτερη διαχειρηση μπαταριας θα δουμε ? καλυτερους χαρτες σαν το google maps θα δουμε ?

Με το Dark Mode θα έχει και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας (14% ++). Το έχω πει και στο παρελθόν, και ένας Admin διέγραψε το μήνυμα θεωρώντας το τρολιά. Για χάρτες βάζουμε άλλο app.

image.png.722f76c80b8aa953a85a03256ba455bd.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, morfeas-dsl- είπε

Καθε χρονο βγαζει νεο λογισμικο στα μακ και μας πρηζει. Ελεος. Καθε χρονο να ψαχνουμε να βρουμε οδηγους για εκτυπωτες , ποντικια κτλ. Η microsoft που εβγαλε windows 10 και απλα τα αναβαθμιζει ειναι ηλιθια;

Να και η αριστεια της ημερας. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, stafaf είπε

Καλύτερο από Ipad δεν είναι ούτε στα όνειρά του. Απλά το ποντίκι βολεύει. 

iOS και ποντίκι? Εφιάλτης ακούγεται.... Σαν windows με άχρηστη touch οθόνη θα καταντήσουν ....

23 ώρες πριν, Angee είπε

file system για τα ipad δεν βλεπω...

υπάρχει εδώ και καιρό ,απλά πρέπει να το υποστηρίζουν και οι εφαρμογές

12 ώρες πριν, axidousgr είπε

καλυτερη διαχειρηση μπαταριας θα δουμε ? καλυτερους χαρτες σαν το google maps θα δουμε ? homekit υποστηριξη περισσοτερων συσκευων θα δουμε ?

Τι να τα κανω τα animoji και τα υπολοιπα οταν πολλοι γνωστοι μου δεν εχουν apple ??

multitask θα δουμε ? file manager να μπορουμε να κανουμε zip files και να τα στελνουμε απλα με mail θα δουμε ?

μαμα εφαρμογη στην καμερα με λειτουργιες iso aperture θα δουμε ??

AR που να μην ρουφαει την μπαταρια και με χρησιμες εφαρμογες θα δουμε ???

Τα αλλα λογια ειναι απλα εφε , οπου με το που θα κυκλοφορησει η νεα εκδοση θα πεσει και αλλο η μπαταρια και θα ψαχνομαστε για κανα εξαμηνο !!

φιλικα 

Η μπαταρία σε ipads πάντως είναι κορυφαία. Στα iphone (για την τιμή τους) όντως τραγική....

Χάρτες σαν το google maps υπάρχουν...google maps app!

Για file manager ανέφερα οτι ήδη υπάρχει εδώ και καιρό. Βέβαια για να zip-άρεις αρχείο πρέπει πρώτα να το στείλεις στην αντίστοιχη archive εφαρμογή και μετά στο mail. Καλό θα ήταν όταν στα ανοίγει κατευθείαν στο email για επισύναψη να έδινε επιλογή να τα zip-άρει...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...