Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το βλεπω το επεισοδιο σαν ενα ..μεγαλο trailer marvel ταινιας , οπου απλα χαζευω περιμενονας να πεσει και κανα ..κλωτσομπουνιδι :D

Ελεφαντες, χταποδια και κλωνοι στο νερο θεωρουνται παραπλευρες ....προσθηκες 

22 ώρες πριν, xavier είπε

2 επεισοδια εμειναν και τελειωνει η σειρα...

Α μαλιστα...θα ξεκαθαρισουν ολα δηλαδη

Στις 5/11/2019 στις 5:16 ΜΜ, bluesattack είπε

Αρχισε να παιρνει την κατηφορα .Μου φαινεται οτι lostιζουν, πετανε μια μπαρουφα επεισοδιο επεισοδιο λες και θα ακολουθησει κανα αριστοτεχνικο δεσιμο της ιστοριας :P

...καλα το ειχα προβλεψει :D

• Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Η extra κίτρινη πινελιά στο graffiti στην αρχή ήταν όλα τα λεφτά...

Το καλύτερο επεισόδιο μέχρι στιγμής, με διαφορά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταπληκτική σειρά, που χρησιμοποιεί το ίδιο κολπάκι που χρησιμοποίησε και το Joker, αφηγείται δηλαδή μία πάρα πολύ καλή ιστορία, αλλά για να είναι σίγουρη ότι ο κόσμος θα την δει, χρησιμοποιεί ένα γνωστό υπόβαθρο. Πράγματι έχει υπερβολικά φανταστικά στοιχεία και δεν μου αρέσει αυτό, αλλά τα ανέχομαι χάριν των ηθοποιών και της ιστορίας που αφηείται.

Στα του επεισοδίου, σίγουρα το καλύτερο μέχρι στιγμής. Απλά, εμένα μου κάνει εντύπωση που ο Dr.Manhattan-και καλά-δεν ενδιαφέρεται για το ανθρώπινο είδος, αλλά

Spoiler

δεν έχει αφήσει θηλυκή γάτα που να μην την έχει βατέψει.

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.

Just fine που λενε στο χωριο μου, ξεφουσκωσε η πλοκη. Αντε να βγει το τελευταιο, να δεσει τα loose ends να τελειωσει η σειρα και να μπει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας με μια βαθμολογια ~7/10

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H σειρα προσφερεται χαλαρα για 3,4 κυκλους γεματους απο μπαρουφες  :D .Μονο το ...μυστηριο γυρω απο το ρολοι  σηκωνει ενα κυκλο. Βαλε μεσα καλαμαρια , επελαση ιππικου ,  μανχαταν οριτζιναλ vs γιαλαζι, φλας μπακιες κλπ

Η σειρα κανονικα επρεπε να ξεκιναει και να τελειωνει στο αρχικο trailer που επιανε χαλαρα βαθμολογια 9/10.Tωρα τα...μπλεξανε : )

Επεξ/σία από bluesattack
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ThReSh είπε

Είναι σίγουρο πως είναι 1 μόνο season?

From what I understand, δεν εχει ανανεωθει επισημα και ο lindeloff δηλωνει πως οτι ιδεα ειχαν εξαντληθηκε σε αυτη τη σεζον.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ablaoublas_542 είπε

και ο lindeloff δηλωνει πως οτι ιδεα ειχαν εξαντληθηκε σε αυτη τη σεζον.

Ωχ , δηλαδη που εδειχναν μεχρι τωρα ηταν προιον ωριμης σκεψης ? 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...