Papakaliati Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Ο καλύτερος πιλότος που έχω δει φέτος. Αυτοί που λέτε ότι δεν έγιναν και πολλά, άλλη σειρά είδατε; Πρώτη φορά βλέπω επεισόδιο να μην κάνει ούτε δευτερόλεπτο κοιλιά. Απίστευτη σκηνοθεσία, μουσικη, παραγωγή, ηθοποιόι, ατμόσφαιρα, τα παντα.... 1
najinblue3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, tilted54 είπε Επίσης οι συνεχείς αναφορές στον Dr Manhattan υπάρχουν για να μας υπενθυμίζουν οτι αυτό που βλέπουμε έχει μια κάποια σχέση με watchmen? Ναι 2
bluesattack Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Αρχισε να παιρνει την κατηφορα .Μου φαινεται οτι lostιζουν, πετανε μια μπαρουφα επεισοδιο επεισοδιο λες και θα ακολουθησει κανα αριστοτεχνικο δεσιμο της ιστοριας 1
AtiX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Θα δω και το τρίτο... Αλλά πραγματικά αν αφαιρέσεις τις αναφορές στο σύμπαν των watchmen, δεν έχει να πει κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί σε πολύ καλύτερες υλοποιήσεις... ελπίζω να αλλάξουν ρότα και να φύγουν από το ντετέκτιβ κομμάτι... 1
blu-ray Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Βγήκε το πρώτο volume του soundtrack για όποιον ενδιαφέρεται.
mourouzis2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Εμένα μου άρεσε η σειρά και μολις ανακάλυψα ότι υπάρχει κόμικ και ταινία? Ισχύει?
xavier Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε Εμένα μου άρεσε η σειρά και μολις ανακάλυψα ότι υπάρχει κόμικ και ταινία? Ισχύει? η σειρα ειναι σικουελ του κομικ. Ειναι οριτζιναλ ιστορια, δεν υπαρχει καπου. Η ταινια ειναι αρκετα πιστη μεταφορα του κομικ με εξαιρεση το τελος. Δες την οπωσδηποτε, (το ultimate cut ) θα σε βοηθησει να καταλαβεις πολλα πραγματα αν δεν θες να διαβασεις το κομικ. Το κομικ ειναι απο τα σημαντικοτερα graphic novel ever...Γραμμενο απο το allan moore(v for vendetta) . εχουν μεταφερθει μερικα ακομα κομικ του στο σινεμα οπως το from hell και το the league of extraordinary gentlemen, αλλα ξεφευγουν αρκετα απο τα κομικ... 1
Papakaliati Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Το τεταρτο επεισόδιο πολύ καλό, αλλά το πέμπτο είναι απλά αλλού. Απογειώνεται η σειρά. Θα συμφωνήσω όμως ότι 2 και τρίτο ήτανε λιγο εχμ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν λοστιζει, μια χαρά συνοχή και end goal υπαρχει.
tilted54 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Το 5ο επεισόδιο ηταν το πρώτο που όντως μου άρεσε. Βοήθησε βέβαια και ο Tim Blake Nelson. Ελπίζω όλα να καταλήξουν κάπου και να έχουμε ένα καλό κλείσιμο. Για 5ο σερί επεισόδιο πάντως είχαμε αναφορά στον Dr Manhattan Λογικά θα τον δείξει σε καμιά σκηνή στο τέλος της σεζόν για το fanservice
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Σε trailer είχαμε δει μπλε χέρι...
AtiX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Το π.... μπλε πάντως το ζήσαμε στο δεύτερο επεισόδιο... 1
bluesattack Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Γιγαντιο καλαμαροχταποδι και διαπεραστικοι ηχοι, σαν οπλο προπαγανδας ? i didn't see that coming
totalius Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Αφου ειδα το 1ο επ. της σειρας ψηθηκα να δω και τη ταινια . το ultimate cut εχει διαρκεια 3ωρες ;
xavier Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, totalius είπε Αφου ειδα το 1ο επ. της σειρας ψηθηκα να δω και τη ταινια . το ultimate cut εχει διαρκεια 3ωρες ; 3.30 παιζει να ειναι μεγαλυτερο και απο τη σειρα... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Damn... Ολο flashback
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα