Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο καλύτερος πιλότος που έχω δει φέτος. Αυτοί που λέτε ότι δεν έγιναν και πολλά, άλλη σειρά είδατε; Πρώτη φορά βλέπω επεισόδιο να μην κάνει ούτε δευτερόλεπτο κοιλιά.

Απίστευτη σκηνοθεσία, μουσικη, παραγωγή, ηθοποιόι, ατμόσφαιρα, τα παντα....

• Like 1
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, tilted54 είπε

Επίσης οι συνεχείς αναφορές στον Dr Manhattan υπάρχουν για να μας υπενθυμίζουν οτι αυτό που βλέπουμε έχει μια κάποια σχέση με watchmen?

Ναι

• Like 2
Δημοσ.

Αρχισε να παιρνει την κατηφορα .Μου φαινεται οτι lostιζουν, πετανε μια μπαρουφα επεισοδιο επεισοδιο λες και θα ακολουθησει κανα αριστοτεχνικο δεσιμο της ιστοριας :P

• Sad 1
Δημοσ.

Θα δω και το τρίτο... Αλλά πραγματικά αν αφαιρέσεις τις αναφορές στο σύμπαν των watchmen, δεν έχει να πει κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί σε πολύ καλύτερες υλοποιήσεις...

ελπίζω να αλλάξουν ρότα και να φύγουν από το ντετέκτιβ κομμάτι...

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε

Εμένα μου άρεσε η σειρά και μολις ανακάλυψα ότι υπάρχει κόμικ και ταινία? Ισχύει?

η σειρα ειναι σικουελ του κομικ. Ειναι οριτζιναλ ιστορια, δεν υπαρχει καπου.

Η ταινια ειναι αρκετα πιστη μεταφορα του κομικ με εξαιρεση το τελος. Δες την οπωσδηποτε, (το ultimate cut ) θα σε βοηθησει να καταλαβεις πολλα πραγματα αν δεν θες να διαβασεις το κομικ.

Το κομικ ειναι απο τα σημαντικοτερα graphic novel ever...Γραμμενο απο το allan moore(v for vendetta) . εχουν μεταφερθει μερικα ακομα κομικ του στο σινεμα οπως το from hell και το the league of extraordinary gentlemen, αλλα ξεφευγουν αρκετα απο τα κομικ...

• Like 1
Δημοσ.

Το τεταρτο επεισόδιο πολύ καλό, αλλά το πέμπτο είναι απλά αλλού. Απογειώνεται η σειρά. Θα συμφωνήσω όμως ότι 2 και τρίτο ήτανε λιγο εχμ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν λοστιζει, μια χαρά συνοχή και end goal υπαρχει.

Δημοσ.

Το 5ο επεισόδιο ηταν το πρώτο που όντως μου άρεσε. Βοήθησε βέβαια και ο Tim Blake Nelson. Ελπίζω όλα να καταλήξουν κάπου και να έχουμε ένα καλό κλείσιμο.

Για 5ο σερί επεισόδιο πάντως είχαμε αναφορά στον Dr Manhattan :P Λογικά θα τον δείξει σε καμιά σκηνή στο τέλος της σεζόν για το fanservice

Δημοσ.
5 ώρες πριν, totalius είπε

Αφου ειδα το 1ο επ. της σειρας ψηθηκα να δω και τη ταινιατο ultimate cut εχει διαρκεια 3ωρες ;

3.30 :) 

παιζει να ειναι μεγαλυτερο και απο τη σειρα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...