Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Καλησπέρα team, Έχω θέμα με το laptop της υπογραφής (με Intel HD620 και Radeon RX540). Οι drivers είναι κομπλέ εγκατεστημένοι, οι κάρτες αναγνωρίζονται κανονικά, αλλά: Δεν παίζουν τα AMD γραφικά Αν κάνω disable τα Intel γραφικά από το device manager, τα AMD παίζουν μεν, αλλά κολλημένα στα idle MHz με τραγικές επιδόσεις. Έχω δοκιμάσει να βάλω 3-4 εκδόσεις driver, είτε από το επίσημο site της HP, είτε από AMD. Το ίδιο αποτέλεσμα. Είμαι σε απόγνωση, καμία πρόταση παρακαλώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 H HP μήπως δίνει και intel driver; η βρίσκεται μέσα στην σουίτα για την RX κάρτα; Αν δίνει τα πάντα η ΗΡ, δοκίμασε αρχικά να τους ξηλώσεις όλους με DDU απο ασφαλή λειτουργία, περνάς πρώτα τον Ιντελ που δίνει η ΗΡ, ριστάρτ, και έπειτα τον amd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 minute ago, Xristaras12 said: H HP μήπως δίνει και intel driver; η βρίσκεται μέσα στην σουίτα για την RX κάρτα; Αν δίνει τα πάντα η ΗΡ, δοκίμασε αρχικά να τους ξηλώσεις όλους με DDU απο ασφαλή λειτουργία, περνάς πρώτα τον Ιντελ που δίνει η ΗΡ, ριστάρτ, και έπειτα τον amd Δίνει και intel και έτσι το έκανα απο την αρχή και δεν δούλεψε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα