Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

ενδιαφέρομαι να στήσω κομμάτι κομμάτι νέο υπολογιστη από FOXSTORE και θα ήθελα κάποιες συμβουλές ή και προτάσεις.

Παρακάτω είναι η λίστα με ότι εχω επιλέξει:

επεξεργαστής ryzen 2600

LG 24MK600M-B 24οθονη

θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το παραπανω συστημα ή και κάποιες αλλαγες/βελτιωσεις.

Συγκεκριμενα οι αποριες μου ειναι οι εξης:
1.η ραμ θα μπορει να χρονιστει στα 3200 ή ειναι καλυτερα να παω σε 3000mhz? ειναι συμβατη με την motherboard?
2.το κουτι ειναι ενταξει οσον αφορα χωρος και airflow ή προτεινετε καποιους extra ανεμιστηρες?
3.για 60hz οθονη προτιμησα με freesync και ips panel, ειναι ενταξει για την rx580 8gb?

4. το τροφοδοτικο ειναι επαρκες σε wattage και ποιοτητα?

Δεν εχω πολλες γνωσεις στο κομματι του pc, απλα προσπαθω να κανω μια αρχη, οποια συμβουλη/προταση καλοδεχουμενη! Απλα το budget δεν μπορει να εχει πολλη αυξηση.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Καλο βραδυ,ελπιζω να μη σας κουρασα

Νικος

Να προσθεσω οτι οι αναγκες μου ειναι για gaming σε 1080 με ultra/high γραφικα (με καποιες υποχωρησεις αναλογως τον τιτλο), καθως και ελαφρα χρηση photoshop και fruity loops.

Αν υπαρχει και καποια προταση για οθονη εως 130-140 ευρω(ips,freesync) καλοδεχουμενη!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikoGee είπε

Καλησπέρα σας,

ενδιαφέρομαι να στήσω κομμάτι κομμάτι νέο υπολογιστη από FOXSTORE και θα ήθελα κάποιες συμβουλές ή και προτάσεις.

Παρακάτω είναι η λίστα με ότι εχω επιλέξει:

επεξεργαστής ryzen 2600

LG 24MK600M-B 24οθονη

θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το παραπανω συστημα ή και κάποιες αλλαγες/βελτιωσεις.

Συγκεκριμενα οι αποριες μου ειναι οι εξης:
1.η ραμ θα μπορει να χρονιστει στα 3200 ή ειναι καλυτερα να παω σε 3000mhz? ειναι συμβατη με την motherboard?
2.το κουτι ειναι ενταξει οσον αφορα χωρος και airflow ή προτεινετε καποιους extra ανεμιστηρες?
3.για 60hz οθονη προτιμησα με freesync και ips panel, ειναι ενταξει για την rx580 8gb?

4. το τροφοδοτικο ειναι επαρκες σε wattage και ποιοτητα?

Δεν εχω πολλες γνωσεις στο κομματι του pc, απλα προσπαθω να κανω μια αρχη, οποια συμβουλη/προταση καλοδεχουμενη! Απλα το budget δεν μπορει να εχει πολλη αυξηση.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Καλο βραδυ,ελπιζω να μη σας κουρασα

Νικος

Να προσθεσω οτι οι αναγκες μου ειναι για gaming σε 1080 με ultra/high γραφικα (με καποιες υποχωρησεις αναλογως τον τιτλο), καθως και ελαφρα χρηση photoshop και fruity loops.

Αν υπαρχει και καποια προταση για οθονη εως 130-140 ευρω(ips,freesync) καλοδεχουμενη!

Φίλε άνοιξε ένα καινούργιο θέμα, εδώ θα χαθεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νικόλα σου απάντησα τις προάλλες κάνοντάς σου πρόταση τότε από το priveshop.gr

Στην ίδια βάση, και με το budget του πύργου κάνοντας μια μικρή υπέρβαση στο 700άρι από foxstore.gr, θα είσαι πλήρης:

foxstoreeeeeee.jpg.3f0c31eab1a0bc229572f9a3ad15b561.jpg

+ Οθόνηhttps://www.websupplies.gr/othoni-gaming-lg-full-hd-led-24-ips-24mp59g-p

* Αν δεν θέλεις να ξεφύγεις από το 650άρι στον πύργο, πάρε εναλλακτική πρόταση με πιο απλό κουτάκι, mATX μητρική, φθηνότερη υλοποίηση της ίδιας κάρτας - φθηνότερο ssd κτλ, ΧΩΡΙΣ να υπάρχει καμία όμως ουσιαστική διαφορά απόδοσης στο σύστημα.

FOX2.jpg.137caa6dabd02aeeceea039bf4db712a.jpg

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...