Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο απλοική σαν ερώτηση αλλά κοιτάζω λίγο τα παιχνίδια racing για κάτι χαλαρό αλλά απότι βλέπω όλα έχουν πήξει στο σενάριο.

Εξηγώ για να μην παρεξηγώ...από πολύ παλιά έχω το Need for Speed Underground...το παιχνιδάκι ξεκινάει ...σε βάζει κάπου σε 1 σκηνικό ..εσύ και άλλοι 3 μαντραχαλαίοι κάνεις 3 γύρους και όποιος βγει πρώτος...αν είναι σε career mode (νομίζω) προχωράς...

Σκέφτηκα ωραία...για να δούμε κάτι πιο καινούργιο μιας και το PCακι (G4560/8Gb/750Ti) είναι σίγουρα ικανό για κάτι καλύτερο...οπότε κοιτάζω τις νεότερες εκδόσεις (απο 2012 >) και όλες είναι με υπόθεση...και να τριγυρνάς στην πόλη και αν αποδεκτείς το challenge...και να τα garage.να το story να διαδραματιζεται και πάει λέγοντας...

Εγώ απλώς θέλω 1 παιχνίδι με καλύτερα γραφικά όχι για να πατήσουμε το γκάζι να έχουμε και το σενάριο της αρκούδας..

Καμμιά πρόταση ?

Δημοσ.

Μερικές προτάσεις:

Burnout Paradise Remastered

Need for Speed: Shift

Need for Speed: Shift 2 – Unleashed

Need for Speed: Hot Pursuit (2010)

Need for Speed: Most Wanted (2012)

Split/Second

Blur

Forza Horizon 3

FlatOut: Ultimate Carnage

Wreckfest

TrackMania Turbo

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Despotas είπε

Μερικές προτάσεις:

Burnout Paradise Remastered

Need for Speed: Shift

Need for Speed: Shift 2 – Unleashed

Need for Speed: Hot Pursuit (2010)

Need for Speed: Most Wanted (2012)

Split/Second

Blur

Forza Horizon 3

FlatOut: Ultimate Carnage

Wreckfest

TrackMania Turbo

Τόσο το Blur όσο και το Split Second φαίνονται ωραία...βλέπω βιντεάκια στο YT και νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που θέλω...

Δημοσ.
17 ώρες πριν, masteripper είπε

Τόσο το Blur όσο και το Split Second φαίνονται ωραία...βλέπω βιντεάκια στο YT και νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που θέλω...

+1 για το Split/Second τρομερό παιχνίδι, βγαίνει τακτικά στα ~3 ευρώ αν περιμένεις λίγο. Το blur απο την άλλη αν και ωραίο είναι τρομερά δυσεύρετο μιας και έχει αποσυρθεί εδω και λίγα χρόνια απο το Steam με τα ελάχιστα κλειδία που κυκλοφορούν ακόμα στην "μαύρη αγορά" να ζητάνε 200-300 ευρώ....

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πρόκειται να βρεις ένα παιχνίδι σαν το nfs underground.. Γι αυτό έχει μείνει στην ιστορία ως ένα από τα καλυτερα παιχνίδια racing. Θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με simulation games πχ assetto Corsa , iracing.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
20 ώρες πριν, masteripper είπε

Το Blur είναι σαν Mario Kart κατά κάποιο τρόπο με αληθινά αμάξια ενώ το S/S έχει το gimmick με τις "παγίδες" στην κάθε πίστα.

Δεν είναι NFS Underground σίγουρα, αλλά είχαν την πλάκα τους για όταν είχαν βγει, αλλά δεν κράτησε πολύ...

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, dimos15 είπε

Δεν πρόκειται να βρεις ένα παιχνίδι σαν το nfs underground.. Γι αυτό έχει μείνει στην ιστορία ως ένα από τα καλυτερα παιχνίδια racing. Θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με simulation games πχ assetto Corsa , iracing.

Ενδιαφέρον...μπορεί να ρίξω μια ματιά.

2 ώρες πριν, bad_freddy είπε

+1 για το Split/Second τρομερό παιχνίδι, βγαίνει τακτικά στα ~3 ευρώ αν περιμένεις λίγο. Το blur απο την άλλη αν και ωραίο είναι τρομερά δυσεύρετο μιας και έχει αποσυρθεί εδω και λίγα χρόνια απο το Steam με τα ελάχιστα κλειδία που κυκλοφορούν ακόμα στην "μαύρη αγορά" να ζητάνε 200-300 ευρώ....

Θα περιμένω δεν βιάζομαι...

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, masteripper είπε

Ενδιαφέρον...μπορεί να ρίξω μια ματιά.

Θα περιμένω δεν βιάζομαι...

Επίσης επειδή ψάχνω κι εγω κάτι αντίστοιχο με το split/second διάβασα οτι αρκετά κοντά (αλλά οχι τόσο καλό) είναι και το Ridge Racer Unbounded. Σίγουρα μέχρι την Δευτέρα ήταν στα 2,5 ευρώ και γενικά μπαίνει τακτικά σε έκπτωση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Επίσης επειδή ψάχνω κι εγω κάτι αντίστοιχο με το split/second διάβασα οτι αρκετά κοντά (αλλά οχι τόσο καλό) είναι και το Ridge Racer Unbounded. Σίγουρα μέχρι την Δευτέρα ήταν στα 2,5 ευρώ και γενικά μπαίνει τακτικά σε έκπτωση.

Εν πρώτοις φαίνεται δυνατό.

Δημοσ.

Dirt 3

παλιό άλλα ακόμα έχει κόσμο που παίζει στο steam

δυστυχώς δεν μπορείς να το αγοράσεις απευθείας από το steam άλλα μπορείς να το βρεις φτηνά σε steam keys sites

σε περίπτωση που δεν το ξέρεις εκτός από racing mode έχει και κάποια άλλα πολύ διασκεδαστικά οπως το 

Outbreak (οπου ένας παίχτης ξεκινάει μολυσμένος και πρέπει να μολύνει και τους άλλους) ,

Transporter (πρέπει να πάρεις την σημαία από ένα μέρος στο άλλο χωρίς να την κλέψουν οι άλλοι παίχτες) 

Cat n Mouse (2 ή 4 ομάδες οπου ένας από κάθε ομάδα παίζει σαν mini cooper και οι αντίπαλοι πρέπει να τον εμποδίσουν να τερματίσει πρώτος) 

Δημοσ.
Στις 9/5/2019 στις 7:02 ΜΜ, bad_freddy είπε

To Ridge racer unbounded είναι πολύ καλό.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...