masteripper Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Λίγο απλοική σαν ερώτηση αλλά κοιτάζω λίγο τα παιχνίδια racing για κάτι χαλαρό αλλά απότι βλέπω όλα έχουν πήξει στο σενάριο. Εξηγώ για να μην παρεξηγώ...από πολύ παλιά έχω το Need for Speed Underground...το παιχνιδάκι ξεκινάει ...σε βάζει κάπου σε 1 σκηνικό ..εσύ και άλλοι 3 μαντραχαλαίοι κάνεις 3 γύρους και όποιος βγει πρώτος...αν είναι σε career mode (νομίζω) προχωράς... Σκέφτηκα ωραία...για να δούμε κάτι πιο καινούργιο μιας και το PCακι (G4560/8Gb/750Ti) είναι σίγουρα ικανό για κάτι καλύτερο...οπότε κοιτάζω τις νεότερες εκδόσεις (απο 2012 >) και όλες είναι με υπόθεση...και να τριγυρνάς στην πόλη και αν αποδεκτείς το challenge...και να τα garage.να το story να διαδραματιζεται και πάει λέγοντας... Εγώ απλώς θέλω 1 παιχνίδι με καλύτερα γραφικά όχι για να πατήσουμε το γκάζι να έχουμε και το σενάριο της αρκούδας.. Καμμιά πρόταση ?
Despotas Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μερικές προτάσεις: Burnout Paradise Remastered Need for Speed: Shift Need for Speed: Shift 2 – Unleashed Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Need for Speed: Most Wanted (2012) Split/Second Blur Forza Horizon 3 FlatOut: Ultimate Carnage Wreckfest TrackMania Turbo 2
masteripper Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Despotas είπε Μερικές προτάσεις: Burnout Paradise Remastered Need for Speed: Shift Need for Speed: Shift 2 – Unleashed Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Need for Speed: Most Wanted (2012) Split/Second Blur Forza Horizon 3 FlatOut: Ultimate Carnage Wreckfest TrackMania Turbo Τόσο το Blur όσο και το Split Second φαίνονται ωραία...βλέπω βιντεάκια στο YT και νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που θέλω...
bad_freddy Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 17 ώρες πριν, masteripper είπε Τόσο το Blur όσο και το Split Second φαίνονται ωραία...βλέπω βιντεάκια στο YT και νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που θέλω... +1 για το Split/Second τρομερό παιχνίδι, βγαίνει τακτικά στα ~3 ευρώ αν περιμένεις λίγο. Το blur απο την άλλη αν και ωραίο είναι τρομερά δυσεύρετο μιας και έχει αποσυρθεί εδω και λίγα χρόνια απο το Steam με τα ελάχιστα κλειδία που κυκλοφορούν ακόμα στην "μαύρη αγορά" να ζητάνε 200-300 ευρώ.... 1
dimos15 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δεν πρόκειται να βρεις ένα παιχνίδι σαν το nfs underground.. Γι αυτό έχει μείνει στην ιστορία ως ένα από τα καλυτερα παιχνίδια racing. Θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με simulation games πχ assetto Corsa , iracing. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 20 ώρες πριν, masteripper είπε Τόσο το Blur όσο και το Split Second φαίνονται ωραία...βλέπω βιντεάκια στο YT και νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που θέλω... Το Blur είναι σαν Mario Kart κατά κάποιο τρόπο με αληθινά αμάξια ενώ το S/S έχει το gimmick με τις "παγίδες" στην κάθε πίστα. Δεν είναι NFS Underground σίγουρα, αλλά είχαν την πλάκα τους για όταν είχαν βγει, αλλά δεν κράτησε πολύ...
masteripper Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 34 λεπτά πριν, dimos15 είπε Δεν πρόκειται να βρεις ένα παιχνίδι σαν το nfs underground.. Γι αυτό έχει μείνει στην ιστορία ως ένα από τα καλυτερα παιχνίδια racing. Θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με simulation games πχ assetto Corsa , iracing. Ενδιαφέρον...μπορεί να ρίξω μια ματιά. 2 ώρες πριν, bad_freddy είπε +1 για το Split/Second τρομερό παιχνίδι, βγαίνει τακτικά στα ~3 ευρώ αν περιμένεις λίγο. Το blur απο την άλλη αν και ωραίο είναι τρομερά δυσεύρετο μιας και έχει αποσυρθεί εδω και λίγα χρόνια απο το Steam με τα ελάχιστα κλειδία που κυκλοφορούν ακόμα στην "μαύρη αγορά" να ζητάνε 200-300 ευρώ.... Θα περιμένω δεν βιάζομαι...
bad_freddy Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, masteripper είπε Ενδιαφέρον...μπορεί να ρίξω μια ματιά. Θα περιμένω δεν βιάζομαι... Επίσης επειδή ψάχνω κι εγω κάτι αντίστοιχο με το split/second διάβασα οτι αρκετά κοντά (αλλά οχι τόσο καλό) είναι και το Ridge Racer Unbounded. Σίγουρα μέχρι την Δευτέρα ήταν στα 2,5 ευρώ και γενικά μπαίνει τακτικά σε έκπτωση.
masteripper Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, bad_freddy είπε Επίσης επειδή ψάχνω κι εγω κάτι αντίστοιχο με το split/second διάβασα οτι αρκετά κοντά (αλλά οχι τόσο καλό) είναι και το Ridge Racer Unbounded. Σίγουρα μέχρι την Δευτέρα ήταν στα 2,5 ευρώ και γενικά μπαίνει τακτικά σε έκπτωση. Εν πρώτοις φαίνεται δυνατό.
AndreasBoo Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Dirt 3 παλιό άλλα ακόμα έχει κόσμο που παίζει στο steam δυστυχώς δεν μπορείς να το αγοράσεις απευθείας από το steam άλλα μπορείς να το βρεις φτηνά σε steam keys sites σε περίπτωση που δεν το ξέρεις εκτός από racing mode έχει και κάποια άλλα πολύ διασκεδαστικά οπως το Outbreak (οπου ένας παίχτης ξεκινάει μολυσμένος και πρέπει να μολύνει και τους άλλους) , Transporter (πρέπει να πάρεις την σημαία από ένα μέρος στο άλλο χωρίς να την κλέψουν οι άλλοι παίχτες) Cat n Mouse (2 ή 4 ομάδες οπου ένας από κάθε ομάδα παίζει σαν mini cooper και οι αντίπαλοι πρέπει να τον εμποδίσουν να τερματίσει πρώτος)
Gorbatsof Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Στις 9/5/2019 στις 7:02 ΜΜ, bad_freddy είπε Επίσης επειδή ψάχνω κι εγω κάτι αντίστοιχο με το split/second διάβασα οτι αρκετά κοντά (αλλά οχι τόσο καλό) είναι και το Ridge Racer Unbounded. Σίγουρα μέχρι την Δευτέρα ήταν στα 2,5 ευρώ και γενικά μπαίνει τακτικά σε έκπτωση. To Ridge racer unbounded είναι πολύ καλό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα