Speculoos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 47 λεπτά πριν, spetzouras είπε “Chernobyl” και κομμουνισμός Μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση για τη σειρά. Wtf is this?
totalius Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 58 λεπτά πριν, spetzouras είπε “Chernobyl” και κομμουνισμός Μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση για τη σειρά. Τρελό γέλιο με τα σχόλια ψεκασμένων απο κατω 3
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Spoiler Πολύ ωραίο και το τελευταίο επεισόδιο, λιγότερο μαύρο από τα υπόλοιπα βεβαία. Μου άρεσε που αναφέρανε όλες τις "λεπτομέρειες" που οδήγησαν στο ατύχημα. Positive void coefficient, το ότι δεν είχε containment building, για το ξένο, κτλ.. Γιατί οι περισσότεροι νομίζουν ότι είχε γίνει πυρηνική έκρηξη, σαν τις Ναγκασάκι-Χιροσίμα. Άντε να βρούμε τώρα αντίστοιχη σειρά, με λίγα επεισόδια που θα είναι γεμάτα και θα σε κρατάνε, γιατί έχω βαρεθεί τελευταία τις μεγάλες σειρές.. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
totalius Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Πολύ ωραίο και το τελευταίο επεισόδιο, λιγότερο μαύρο από τα υπόλοιπα βεβαία. Μου άρεσε που αναφέρανε όλες τις "λεπτομέρειες" που οδήγησαν στο ατύχημα. Positive void coefficient, το ότι δεν είχε containment building, για το ξένο, κτλ.. Γιατί οι περισσότεροι νομίζουν ότι είχε γίνει πυρηνική έκρηξη, σαν τις Ναγκασάκι-Χιροσίμα. Άντε να βρούμε τώρα αντίστοιχη σειρά, με λίγα επεισόδια που θα είναι γεμάτα και θα σε κρατάνε, γιατί έχω βαρεθεί τελευταία τις μεγάλες σειρές.. Δες το night of πάλι απο το HBO . https://www.imdb.com/title/tt2401256/ Επίσης Fargo 1
Innersense Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εκπληκτική η δραματοποιημένη απόδοση των γεγονότων από τη σειρά. Άξια και για Emmy αλλά και για την μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν. Από εκεί και πέρα τα σχετικά με ανακρίβειες είναι παιδαριώδη, καθότι όποιος περιμένει να ενημερωθεί από την τηλεόραση, λάθος πόρτα χτυπάει. Το να καταφέρει όμως με την ατμόσφαιρα της και τα συναισθήματα που σου μεταφέρει, να σε κάνει να πας πίσω και να κάνεις τη δική σου έρευνα σε έγκυρες και αξιόπιστες πηγές, είναι τεράστια επιτυχία. Και μόνο το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε το 2015 ένα πολυδάπανο νέο στέγαστρο 30χρόνια μετά τα τραγικά γεγονότα, θα έπρεπε να μας κάνει να καταλαβαίνουμε ότι δε μιλάμε για κάποιο ξεχασμένο γεγονός στην ιστορία, αλλά ένα τεράστιο πολυεπίπεδο μάθημα, που επηρέασε μεγάλο κομμάτι της ανθρωπότητας. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από Innersense 5
Weiss Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μετά το τέλος της σειράς ο σεναριογράφος - παραγωγός μοιράστηκε τις πηγές από τις οποίες άντλησε υλικό-πληροφορίες. Για όποιον θέλει να το ψάξει περισσότερο. https://twitter.com/clmazin/status/1135800424173252610 2
Virus200 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μόλις τελείωσα το δεύτερο επεισόδιο με την γυναίκα. Πραγματικά σε καθηλώνει η σειρά δεν την παλέψαμε για 3ο σερί επεισόδιο από Παρασκευή πάλι
epicouros Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μόλις είδα το τελευταίο επεισοδιο, τι να πω μιλάμε ίσως για την καλύτερη σειρά της πενταετίας, εννοειτε οτι αναφέρομαι σε σειρές που έχουν μια σεζόν. 1
panossar95 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακόμα δεν έχω δει το τελευταίο αλλά μου φτάνει ότι έχω δει για να πω ότι είναι από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ποτέ! Θα ήταν άψογη για 10/10 αν μιλούσαν και τη γλώσσα που έπρεπε, και όχι αγγλικά. Προσωπικά με χαλάει απίστευτα. Έχουν κάνει τα πάντα για να φτιάξουν μια υπέροχησειρά, και τα έχουν καταφέρει,ακόμα και οι ηθοποιοί είναι ίδιοι με τη πραγματικότητα, και τους βάζεις να μιλήσουν αγγλικά... Κάντο ουκρανικά/ρωσικά να γίνει τέλειο! Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από panossar95
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 .Δεν υπαρχουν γνωστοι ρωσοφωνοι ηθοπ για να το αποδοσουν 2 . Αν εχεις προσπαθησει να παρακολουθ. ρωσικα ξενερωνεις - αμα προσπαθεις και να μαθεις ορθογραφ. βαριεσαι τη ζωη σου Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από Mhlogiatros
Lanike71 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, panossar95 είπε Ακόμα δεν έχω δει το τελευταίο αλλά μου φτάνει ότι έχω δει για να πω ότι είναι από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ποτέ! Θα ήταν άψογη για 10/10 αν μιλούσαν και τη γλώσσα που έπρεπε, και όχι αγγλικά. Προσωπικά με χαλάει απίστευτα. Έχουν κάνει τα πάντα για να φτιάξουν μια υπέροχησειρά, και τα έχουν καταφέρει,ακόμα και οι ηθοποιοί είναι ίδιοι με τη πραγματικότητα, και τους βάζεις να μιλήσουν αγγλικά... Κάντο ουκρανικά/ρωσικά να γίνει τέλειο! Όχι ρε φίλε. Μπροστά στο ότι έχουν πετύχει απόλυτα τις φυσιογνωμίες της δεκαετίας '80, όσο και τις συμπεριφορές που καθοδηγούνταν από τα σκληρά κομματικά πιστεύω, αυτό είναι τίποτα. Δεν είναι ικανό να χαλάσει τη σειρά. 23 ώρες πριν, burgos4 είπε anatoly dyatlov.....ιδιος με τον αγαπουλα μας ειναι...και σε φατσα και σε χαρακτηρα...η απλως ιδεα μου? Πολάκης θα έλεγα.
cons1985 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Την τελειώσα και εγώ, αυτό που μου έμεινε απο την σειρά είναι η καταπληκτική ατμόσφαιρα. Σε βάζει μεσα στην εποχή. 10/10 από μένα.
panossar95 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Lanike71 είπε Όχι ρε φίλε. Μπροστά στο ότι έχουν πετύχει απόλυτα τις φυσιογνωμίες της δεκαετίας '80, όσο και τις συμπεριφορές που καθοδηγούνταν από τα σκληρά κομματικά πιστεύω, αυτό είναι τίποτα. Δεν είναι ικανό να χαλάσει τη σειρά. Πολάκης θα έλεγα. Δε λέω ότι χαλάει η σειρά σε μεγάλο επίπεδο. Για εμένα είναι 9/10. Απλά δεν θα πάρει 10 λόγο της γλώσσας. Κατά τη γνώμη μου αν ήταν στα ρωσικά, θα είχαν πετύχει την τέλεια απόδοση, τώρα στα αγγλικά πιστεύω ότι χάνει λίγο. Δε ξέρω ίσως να χαλάει μόνο εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα