Προς το περιεχόμενο

Προσθήκη hdd

Tasoslab

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά! Αγόρασα πρόσφατα έναν ssd και έκανα σ αυτόν καθαρή εγκατάσταση των windows. Θα ήθελα να προσθέσω και τον παλιό hdd που έχω ως επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Ο παλιός hdd περιέχει και αυτός τα windows 10. Επειδή δεν ξερω την διαδικασία και φοβάμαι μήπως "μπερδεψω" τον υπολογιστη κουμπωνοντας δυο σκληρούς με windows μήπως μπορείτε να μου πείτε πως ακριβώς να το κάνω? Δηλαδή να έχω στον ssd μόνο το λογισμικό των windows και τον hdd άδειο για να τον χρησιμοποιήσω ως αποθηκευτικό χωρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα βάλεις και τον μηχανικο δισκο πανω στο σύστημα και θα μπεις στο bios να αλλάξεις το boot order, πιθανότατα δεν θα έχει πειραχτεί καθόλου.

Σε επόμενο βήμα, θα χρειαστείς τίποτα απο τα αρχεια που βρισκονται στο διαμέρισμα του μηχανικου που περιέχει το λειτουργικό; Αν όχι θα κανεις μια διαμόρφωση απο τη διαχείριση δίσκων (γράφεις στην αναζήτηση "Διαχείριση Υπολογιστή" και πας διαχείριση δίσκων απο αριστερά και έτοιμος)

Χρηστάρα Σ ευχαριστώ πολύ με βοήθησες και πριν. Όχι δεν θα χρειαστούν τίποτα από τον μηχανικό. Αυτή η διαδικασία που μου είπες θα διαγράψει ότι έχει? Θα είναι έτοιμος κενός δίσκος?

θα διαγράψει τα πάντα ναι.

Ο δίσκος θα έχει και άλλα διαμερίσματα που έκαναν τα 10αρια για να μπορεί να εκκινεί, θα τα δεις εκει περα (ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΣΔ) Τα σβήνεις ενα ενα χειροκίνητα( δεξι κλικ - διαγραφή τόμου) και αφού γίνει μαυρό το χρώμα και εμφανίζεται σαν ενα διαμέρισμα ο μηχανικός, δεξι κλικ πανω του και διαμόρφωση.(Επομενο-επομενο-επομενο κλπ) και είσαι έτοιμος.

Δεν θυμάμαι αν σου δίνει την επιλογή να τον κάνεις GPT H MBR, αν δινει την επιλογή επέλεξε το πρώτο, ΑΝ όχι συνεχίζεις κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...