Tasoslab Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Καλησπέρα παιδιά! Αγόρασα πρόσφατα έναν ssd και έκανα σ αυτόν καθαρή εγκατάσταση των windows. Θα ήθελα να προσθέσω και τον παλιό hdd που έχω ως επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Ο παλιός hdd περιέχει και αυτός τα windows 10. Επειδή δεν ξερω την διαδικασία και φοβάμαι μήπως "μπερδεψω" τον υπολογιστη κουμπωνοντας δυο σκληρούς με windows μήπως μπορείτε να μου πείτε πως ακριβώς να το κάνω? Δηλαδή να έχω στον ssd μόνο το λογισμικό των windows και τον hdd άδειο για να τον χρησιμοποιήσω ως αποθηκευτικό χωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosx13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Στις 8/5/2019 στις 5:36 ΜΜ, Tasoslab είπε Καλησπέρα παιδιά! Αγόρασα πρόσφατα έναν ssd και έκανα σ αυτόν καθαρή εγκατάσταση των windows. Θα ήθελα να προσθέσω και τον παλιό hdd που έχω ως επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Ο παλιός hdd περιέχει και αυτός τα windows 10. Επειδή δεν ξερω την διαδικασία και φοβάμαι μήπως "μπερδεψω" τον υπολογιστη κουμπωνοντας δυο σκληρούς με windows μήπως μπορείτε να μου πείτε πως ακριβώς να το κάνω? Δηλαδή να έχω στον ssd μόνο το λογισμικό των windows και τον hdd άδειο για να τον χρησιμοποιήσω ως αποθηκευτικό χωρο Απο τον hdd διεγραψε τα windows κανε format στη διαχειριση δισκων για να ειναι μονο αποθηκευτικος χωρος. Δεν γινεται να τον μπερδεψεις θα δεις τη μαρκα η την χωρητικοτητα κλπ στη διαχειριση δισκων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα