Προς το περιεχόμενο

One Piece World Seeker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να ρωτήσω αν έχει παίξει κανείς το συγκεκριμενο.

Σαν λάτρης του anime σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Masma είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να ρωτήσω αν έχει παίξει κανείς το συγκεκριμενο.

Σαν λάτρης του anime σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του. 

κοιτα και εγω ελεγα να το αγορασω μιας και ειμαι τρελος θαυμαστης εχω δει ολατ α επεισοδια μαζι με τα filler και ολες τις ταινιες-ova.Αλλα τελικα δεν το αγορασα γιατι διαβασα απο ξενα forum και στο reddit οτι ειναι μονοτονο και βαρετο.Επισης παιζεις μονο μετ ο luffy ολο το παιχνιδι και αυτο ειναι για πολλους μεγαλη ξενερα.Ο κοσμος ειναι ουσιαστικα <νεκρος>> για open world.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jerry banana είπε

κοιτα και εγω ελεγα να το αγορασω μιας και ειμαι τρελος θαυμαστης εχω δει ολατ α επεισοδια μαζι με τα filler και ολες τις ταινιες-ova.Αλλα τελικα δεν το αγορασα γιατι διαβασα απο ξενα forum και στο reddit οτι ειναι μονοτονο και βαρετο.Επισης παιζεις μονο μετ ο luffy ολο το παιχνιδι και αυτο ειναι για πολλους μεγαλη ξενερα.Ο κοσμος ειναι ουσιαστικα <νεκρος>> για open world.

Καταλαβα οποτε μαλλον και εγω θα το αφησω. Γενικα εχω δει και εγω φυσικα τα παντα απο one piece αλλα ποτε δεν εχω παιξει game του. Παιζει καποιο αλλο καλο one piece game για pc η ps4? 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Masma είπε

Καταλαβα οποτε μαλλον και εγω θα το αφησω. Γενικα εχω δει και εγω φυσικα τα παντα απο one piece αλλα ποτε δεν εχω παιξει game του. Παιζει καποιο αλλο καλο one piece game για pc η ps4? 

Θα σου προτεινα unlimited world red και pirate warriors 3,burning blood.Δεν εχω παιξει κανενα απλως σου λεω οτι εχω δει σε λιστες που εψαχνα και εγω ως τα καλυτερα.Δεν εχω παιξει κανενα γιατι προσσωπικα θεωρω οτι τυη μαγεια του anime δεν τη δινει κανενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...