GhostDel Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, εχω 3 μηνες στην Γερμανια και σκεφτομαι να φτιαξω ενα συστημα, παιζω κυριως FPS games οποτε με ενδιαφερει να εχω σταθερα 144 και ας ειναι λιγακι κατεβασμενα τα γραφικα. Αναρωτιομουν αν αξιζει να περιμενω μεχρι μεσα/τελη καλοκαιριου που θα βγουν καινουργιοι επεξεργαστες κλπ...αξιζει; Ποσό που διαθέτουμε : 1100-1200 Χρήση υπολογιστή : Gaming, ταινιες κλπ Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. χρειαζομαι μια 144hz Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Γερμανια ειμαι, amazon? Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν υπαρχει θεμα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν υπαρχει θεμα Αν επιθυμούμε λειτουργικό συστημα: θα βαλω windows 10 Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από GhostDel
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Εάν δε βιάζεσαι αξίζει, θα έχεις και πρόσβαση σε μεγαλύτερη γκάμα επιλογών και θα σου βγει ίσως και οικονομικότερα από ότι από Ελλαδα 1
Dr_73 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Αν περιμέναμε , δεν θα αγοράζαμε ποτέ. Πάντα με τα χρήματα πυο αγοράζω κάτι τώρα, σε 1 χρόνο παίρνω κάτι καλύτερο . Αν δεν πάρω τώρα όμως, χάνω το χρόνο . 1 1
GhostDel Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 41 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Αν περιμέναμε , δεν θα αγοράζαμε ποτέ. Πάντα με τα χρήματα πυο αγοράζω κάτι τώρα, σε 1 χρόνο παίρνω κάτι καλύτερο . Αν δεν πάρω τώρα όμως, χάνω το χρόνο . Μιλαμε για 2 μηνες αναμονης που μπορω να κανω και οχι 1 χρονο γιαυτο ρωταω. Εχεις να προτεινεις κατι ή ηρθες απλα να πεις αυτο;
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, GhostDel είπε Μιλαμε για 2 μηνες αναμονης που μπορω να κανω και οχι 1 χρονο γιαυτο ρωταω. Εχεις να προτεινεις κατι ή ηρθες απλα να πεις αυτο; Ήρθε να πει το προφανές, αστον. Γνώμη μου όπως και των περισσότερων είναι να κανεις λίγη υπομονή ακόμη γιατι θεωρητικά η 3η γενιά Ryzen θα είναι καλύτερη από τη 2η και σιγοθρα από την 4η. Δε σου είπαμε να περιμένεις κανένα χρόνο προς θεού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα