Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Τελικά αγόρασα την Premium έκδοση του Malwarebytes. Την επιλογή μου βοήθησε η απάντηση της εταιρίας ότι από την 3η έκδοση του λογισμικού και έπειτα, το Malwarebytes Premium παρέχει ΠΛΗΡΗ προστασία (περιλαμβάνει δηλαδή και antivirus λειτουργία...). Αναφέρεται η παραπάνω πληροφορία και στο εξής link: https://support.malwarebytes.com/hc/en-us/articles/360039024293-Malwarebytes-Premium-for-Windows-v3-as-an-Anti-Virus-software-replacement?auth_token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJhY2NvdW50X2lkIjoxMzA2NzA0LCJ1c2VyX2lkIjpudWxsLCJ0aWNrZXRfaWQiOjMyMjE2MjgsImRlZmxlY3Rpb25faWQiOjM2MDU3OTQzMjc3MywiYXJ0aWNsZXMiOlszNjAwMzkwMjQyOTMsMzYwMDM4NTIyOTc0LDM2MDAzODUyNDU5NF0sInRva2VuIjpudWxsLCJleHAiOjE2MDQ2MDEyOTJ9.GMO4dhidKQNuVWclPF2szFZKpnlCP72NV7awPsakjfY Επίσης μου απάντησαν ότι αν θέλω μπορώ να τρέχω το Malwarebytes Premium ταυτόχρονα με άλλο εγκατεστημένο antivirus στον υπολογιστή μου αρκεί να φροντίσω να μην αλληλοσυγκρούονται. Με παρέπεμψαν στο παρακάτω link: https://support.malwarebytes.com/hc/en-us/articles/360038522974-Malwarebytes-for-Windows-antivirus-exclusions-list?auth_token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJhY2NvdW50X2lkIjoxMzA2NzA0LCJ1c2VyX2lkIjpudWxsLCJ0aWNrZXRfaWQiOjMyMjE2MjgsImRlZmxlY3Rpb25faWQiOjM2MDU3OTQzMjc3MywiYXJ0aWNsZXMiOlszNjAwMzkwMjQyOTMsMzYwMDM4NTIyOTc0LDM2MDAzODUyNDU5NF0sInRva2VuIjpudWxsLCJleHAiOjE2MDQ2MDEyOTJ9.GMO4dhidKQNuVWclPF2szFZKpnlCP72NV7awPsakjfY Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή... θα δείξει.. Για ότι νεότερο έχω, θα επανέλθω... Καλή + ασφαλή περιήγηση σε όλους! 1
Aris_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 μπορείς για περισσότερη ασφάλεια να φτιάξεις ενα router με pfsense η κατι ανάλογο σε rasbery το οποιο θα σταματαει πρωτου φτασουν διαφορα στον browser , αυτο δεν θα φαίνεται πουθενά και δεν μπορεί κανείς να το κλείσει η πειράξει 1
villasg Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα , ψαχνω για Antivirus ή πλατφορμα I.S που να συνεργαζετε με το Malwarebytes' Anti-Malware ( εχω lifetime αδεια) . Μεχρι περσυ ειχα χρονια πολλα το Kaspersky.I.S αλλα δεν επαιζε πλεον με malwarebytes . Μετα εβαλα το comodo.I.S αλλα εχει κολληματα , τωρα που ληγει ψαχνω να δω τι θα κανω .
billvwrulez Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά.. Μέχρι τώρα χρησιμοποιουσα το avast free το οποίο μπορώ να πω ότι για free ήταν τίμιο .... Πλέον με τις συνθήκες να έχουν αλλάξει σκέφτομαι να πάω σε κάτι καλύτερο και με πληρωμή διότι χρησιμοποιώ πολύ τον υπολογιστή για αγορές,για ιντερνετικες συναλλαγές, ε και καμιά ταινία 😃 .... οποτε θελω πιο πολυ ασφαλεια... Το pc που εχω φαινεται στην υπογραφη μου ... Να πω οτι χρησιμοποιω ακομη και τα win7 οποτε τι θα προτεινατε ????
accipio Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Σκέψου να βάλεις τα Windows 10, γιατί τα 7 δεν υποστηρίζονται πλέον και τα κενά ασφαλείας δεν καλύπτονται. Πάντως, αν θέλεις να μείνεις στα 7, δες κάποια λύση όπως τα Kaspersky, ESET NOD32, Bitdefender (δεν προτείνω κάποιο συγκεκριμένα αλλά, αν ήταν να διαλέξω εγώ, μάλλον το Kaspesky θα διάλεγα). Και το Malwarebytes Free για συμπληρωματικό έλεγχο. 1
billvwrulez Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, accipio είπε Σκέψου να βάλεις τα Windows 10, γιατί τα 7 δεν υποστηρίζονται πλέον και τα κενά ασφαλείας δεν καλύπτονται. Πάντως, αν θέλεις να μείνεις στα 7, δες κάποια λύση όπως τα Kaspersky, ESET NOD32, Bitdefender (δεν προτείνω κάποιο συγκεκριμένα αλλά, αν ήταν να διαλέξω εγώ, μάλλον το Kaspesky θα διάλεγα). Και το Malwarebytes Free για συμπληρωματικό έλεγχο. Με win 7 και kaspersky δεν θα εχω προβλημα πιστευεις ?? το Malwarebytes Free δε το ειχα το κατεβασα τωρα ...
accipio Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Εγώ δεν θα έμενα με Windows 7. Έχεις κάποιον συγκεκριμένο λόγο που δεν αναβαθμίζεις στα 10; Τώρα δεν ξέρω αν θα έχεις κάποιο πρόβλημα αν μείνεις με τα 7, ίσως όχι αλλά ίσως και ναι. Όσο όμως μένεις με τα 7, θεωρώ πως αυξάνονται οι πιθανότητες να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Σίγουρα το Kaspersky θα σου δώσει καλή προστασία, ωστόσο, όπως είναι λογικό, δεν μπορεί να καλύψει τα κενά του λειτουργικού συστήματος. 1
billvwrulez Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, accipio είπε Εγώ δεν θα έμενα με Windows 7. Έχεις κάποιον συγκεκριμένο λόγο που δεν αναβαθμίζεις στα 10; Τώρα δεν ξέρω αν θα έχεις κάποιο πρόβλημα αν μείνεις με τα 7, ίσως όχι αλλά ίσως και ναι. Όσο όμως μένεις με τα 7, θεωρώ πως αυξάνονται οι πιθανότητες να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Σίγουρα το Kaspersky θα σου δώσει καλή προστασία, ωστόσο, όπως είναι λογικό, δεν μπορεί να καλύψει τα κενά του λειτουργικού συστήματος. Απλα αν σε λιγο καιρο αναβαθμισω το pc και εχω αγορασει τα win10 δε μεταφερονται γιαυτο ... Οποτε παω για την ωρα με τα win 7 και μετα απο την αναβαθμιση παω στα win 10 Για τα kaspersky σκεφτομαι και εγω .... εχεις καποια συγκεκριμενη εκδοση να μου προτεινεις ???
villasg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, billvwrulez είπε Οποτε παω για την ωρα με τα win 7 και μετα απο την αναβαθμιση παω στα win 10 ειναι ακομα δωρεαν το update απο 7--->10 οποτε μην φοβασαι
V.I.Smirnov Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μην ασχολείσαι πολύ με antivirus, όλα πάνω-κάτω το ίδιo χάλια είναι, βάλε ένα υποτυπώδες - και τέλος. Βάλε το Sandboxie (ή κάποιο άλλο sandbox) και ένα anti-keylogger, και κάνε browsing πάντα μέσα από το sandbox. Το Sandboxie, που πλέον είναι και τσάμπα, έχει αποδειχτεί 100% απαραβίαστο πάνω από 10 χρόνια. Το anti-keylogger χρειάζεται για την αποφυγή τυχόν υποκλοπής των δεδομένων σου... - Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από V.I.Smirnov
accipio Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Σωστή είναι η σκέψη σου. Πιστεύω ότι αν μείνεις λίγο ακόμα με τα 7 δεν θα έχεις κάπoιο θέμα. Να ξέρεις όμως ότι μπορείς ακόμη και αφού εγκαταστήσεις τα Windows 10 (αναβαθμίζοντας τα 7 ή με νέα εγκατάσταση) στο υπάρχον pc να μεταφέρεις την άδεια των Windows 10 σε νέο υπολογιστή. Αναζήτησε στο Google "how to transfer windows 10 license to new pc". Δες π.χ. εδώ πώς γίνεται, ή εδώ στα ελληνικά. Για τις εκδόσεις του Kaspersky δεν ξέρω να σου πω γιατί χρησιμοποιώ τη δωρεάν. 1
modechristo_13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 παιδια να ρωτησω το windows security των 10 ειναι οκ για προστασια? η να ψαχτω για καποιο antivirus και ποιο αν εχετε να πρωτεινετε...
Necrogenisis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, modechristo_13 είπε παιδια να ρωτησω το windows security των 10 ειναι οκ για προστασια? η να ψαχτω για καποιο antivirus και ποιο αν εχετε να πρωτεινετε... Ναι, μια χαρα ειναι. Κανεις και ενα scan με malwarebytes μια στο τοσο και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα