Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, asdfaster είπε Ανάλογα τον υπολογιστή σου. Αν εχεις δυνατό μηχάνημα Δεν έχω δυνατό μηχάνημα. Προς το παρόν παραμένω ακόμα με το AVG γιατί δεν βρήκα χρόνο για εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις και δοκιμές με ότι προτάθηκε.
asdfaster Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Xacti είπε Δεν έχω δυνατό μηχάνημα. Προς το παρόν παραμένω ακόμα με το AVG γιατί δεν βρήκα χρόνο για εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις και δοκιμές με ότι προτάθηκε. To avg παλιά ήταν πολύ καλο τώρα δεν ξέρω αν συνεχίζει έτσι. Δες και το nod32, πάντως σίγουρα μην κάτσεις με windows defender η χωρίς antivirus και χωρις adblockers. Nα γιατί αγαπώ το linux. Δεν φοβάσαι για ιούς και trackers και υποκλοπές. Πας αγοράζεις ένα καλο vpn, βάζεις και ένα free adblocker και είσαι άρχοντας. Kαι άμα περισσέψει κάτι κανεις ένα donate στους linux devs. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από asdfaster
pavloa Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στον chrome που χρησιμοποιώ έχω βάλει ublock origin. Antirirus σκέφτομαι να βάλω ξανά το bitdefender αλλά προς το παρών με τον windows εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχω κολλήσει κάτι.
M@dB0x Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Βασικα διαφωνω καθετα με το οτι ειναι βαρια kaspersky και bit. Ειναι παναλαφρα. Αν εχεις βαλει ηδη το avg μαλλον την πατησες και θα μεινεις με αυτο, διοτι δε γινεται unisntall απο οσο ειχα δει καποια στιγμη.
asdfaster Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, M@dB0x είπε Βασικα διαφωνω καθετα με το οτι ειναι βαρια kaspersky και bit. Ειναι παναλαφρα. Αν εχεις βαλει ηδη το avg μαλλον την πατησες και θα μεινεις με αυτο, διοτι δε γινεται unisntall απο οσο ειχα δει καποια στιγμη. Βασικά κανεις λάθος και στις 2 απάντησης σου. Δεν υπάρχει εφαρμογή που να γίνετε install στα windwos και μετά να μην γίνεται uninstall.... απλά υπάρχουν κάποια antivirus που δεν γίνονται uninstall με τον κλασικό τρόπο που ξέρει ο κοσμος control panel>apps>uninstall. Γίνονται μέσο safe mode.... avg,avast,bit defender.norton θελουν σε safe mode. Tο kaspersky είναι το πιο βάρη antivirus τα τελευταία 10 χρονια. Αυτό δεν το λέω εγώ. Το λέει και η ίδια η εταιρία και όση ξέρουν. Και είναι το πιο βάρη γιατί απλά τρέχει τον πιο μεγάλο κώδικα από όλα τα αλλα. Πιο μεγάλος κώδικας ισούται με καλύτερο protection και αυτο το κανει το antivirus να ειναι βαρη και πολυ πιο ενεργοβορο απο τα αλλα. Μπορείς να βάλεις κάποιο app να δεις πόσους πόρους σου τρώει το kaspersky θα πάθεις σοκ. Tο kaspersky τρώει ταχύτητα μέχρι και στα δυνατά pc. Αυτό το καταλαβαίνει εύκολα ένας έμπειρος χρηστης μόλις βάλει ενα kaspersky 2019. Βεβαια θα χασείς ένα ποσοστό ταχύτητας αλλα θα εχεις το κεφάλι σου ήσυχο από ιούς. Δεν υπάρχει ούτε μια version του kaspersky που να είναι ελαφριά. Oλες τρέχουν άπειρα πράγματα από πίσω. Kαι καλά κάνουν. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από asdfaster
accipio Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Το Kaspersky Free Antivirus είναι πολύ ελαφρύ. Το έχω βάλει σε PC με Core2Duo 1,83 GHz, 3 GB RAM και Windows 7 και ούτε που γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχει. Το ίδιο και στο δικό μου PC, που είναι λίγο πιο δυνατό (Q6600, 8 GB RAM) αλλά αδύναμο για τα σημερινά δεδομένα. Μιλάω για το Free, όχι για όλη τη σουίτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Θα μείνω σ'αυτό που έχω απ'ότι βλέπω γιατί δε βγάζω άκρη με αυτά που διαβάζω 😂
accipio Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος, δεν θα μάθεις ποιο είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε σένα και ικανοποιεί τις ανάγκες σου. Αλλά αν είσαι ευχαριστημένος με το AVG που έχεις τώρα, μείνε σ' αυτό. Εγώ έφυγα από το Avira Free που είχα πριν γιατί άρχισε να καθυστερεί το PC μου για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, κι από τότε είμαι με το Kaspersky Free και δεν έχω κανένα παράπονο απ' αυτό.
ilias78 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Να ρωτησω κ εγω. Εγω εχω βαλει το nod32 internet security. Με τι ακομα θα μπορουσα να το συνδυασω? To adblocker τι ειναι? Μπλοκαρισμα διαφημισεων? Υπαρχει καποιο δοκιμασμενο? Κ free?
chios Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Παιδιά για το Symantec endpoint protection έχετε καμιά γνώμη; 1
zncisnikos Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 17/5/2019 στις 12:28 ΠΜ, chios είπε Παιδιά για το Symantec endpoint protection έχετε καμιά γνώμη; Symantec το χρησιμοποιώ τουλάχιστον 5 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Πολύ ελαφρύ για τον υπολογιστή. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, δοκιμαστικά έχω περάσει από όλα σχεδόν τα Antivirus free η με πληρωμή αλλά το Symantec είναι αυτό που καλύπτει περισσότερο. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από zncisnikos
alexisnik19911 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Στις 11/5/2019 στις 10:25 ΠΜ, tornado είπε εγω το εχω σε τετραπυρηνο δεκαετιας 32 bit και δεν εχω καταλαβει καποιο ζορισμα. Βεβαια αν σε εσενα κολλαει παω πασο. Παντως προτιμαω την ασφαλεια απο οτιδηποτε αλλο, με το comodo για να κολλησεις ιο, πρεπει να προσπαθησεις παααααρα πολυ και μπορει να μην τα καταφερεις. Για μενα ειναι απαραιτητο γιατι δεν μπαινω μονο εγω απο το πισι αλλα και αλλοι που ειναι αρκετα απροσεκτοι. Χωρις comodo καθε εξαμηνο θα ηθελα φορματ. Δεκα χρονια του εχω κανει τρια φορματ ολα και ολα, και αυτο οχι για ιο, οι δυο απο τα προγραμματα, βαλε τουτο βαλε το αλλο αρχισε να σερνεται και η τριτη περυσι αναγκαστικα να περασω απο XP σε εφταρια και δεν καθοντουσαν καλα, οποτε μπηκαν φρεσκα. Ολα αυτα τα χρονια comodo = ιοι αντε γεια δυστυχως δεν υπαρχουν offline installers και εχει μεγαλη καθυστερηση στην εγκατασταση καθως κατεβαζει τα αρχεια install πολυ αργα (~300kb/s)
comfuzio Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Παιδιά εγώ σαν τεχνικός σε μεγάλη εταιρία ότι pc μου φέρνουν με ιούς έχει κατά 99% nod32 original πληρωμένο, το οποίο πάντα λέει ότι όλα είναι μια χαρά και τα βλέπω τα pc να πάνε με κάρβουνο ή έχουν cryptolockers και άλλα πολλά. Έχω φτάσει σε σημείο να μην δίνω υποστήριξη σε pc που έχουν eset/norton/mcafee/360. Αν θες κάτι δωρεάν, το defender των windows είναι πολύ ελαφρύ και σε σχέση με τα πιο πολλά "δωρεάν" κατά την εμπειρία μου, είναι και αρκετά καλύτερο. Αλλιώς σε αγορασμένα Kaspersky + Malwarebytes για μένα αλλά όλα αυτά είναι δευτερεύοντα, ο χρήστης είναι η πρώτη γραμμή άμυνας
pavloa Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, comfuzio είπε ή έχουν cryptolockers Καλημέρα. Πως μπορώ να τσεκάρω το pc για cryptolockers? Έχω το defender των windows 10, έχω βάλει ublock origin και κάθε μήνα-δύο μήνες σκανάρω με adwcleaner, eset online scanner, hitmanpro, malwarebytes και πάντα είναι καθαρό.Αλλά για cryptolockers με πιο να σκαναρω Επεξ/σία 19 Μαΐου 2019 από pavloa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα