Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο antivirus?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατευθείαν στο ψητό. Στην αρχή χρησιμοποιούσα για λίγα χρόνια το Panda, το οποίο όμως με κούραζε γιατί ήταν αρκετά βαρύ (ειδικά στα updates ήταν ανυπόφορη η κατάσταση) και αποφάσισα να πάω στο AVG το οποίο και χρησιμοποιώ εδώ και λίγα χρόνια. Όπως καταλάβατε δεν αλλάζω εύκολα antivirus.

Πρόσφατα κατέβασα για δοκιμή το BitDefender ύστερα από τις υψηλότερες βαθμολογίες που είδα να παίρνει στο διαδίκτυο αλλά ύστερα από 1 μέρα έφυγε όπως ήρθε γιατί μου φάνηκε πολύ βαρύ και αυτό. Επανήλθα στο AVG (τώρα είμαι στη free βασική έκδοση AVG Antivirus Free).

Κατά τη γνώμη σας ποιο αξίζει περισσότερο είτε free είτε πληρωμένη έκδοση? 

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ESET NOD32 Antivirus. 

Το χρησιμοποιώ πάρα πολλά χρόνια και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. 

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, divnt είπε

ESET NOD32 Antivirus

Το χρησιμοποιώ πάρα πολλά χρόνια και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. 

11 λεπτά πριν, zx1234r είπε

ESET! Το καλύτερο ever. Μην πας για κανένα λόγο σε free.

Τη βασική έκδοση με τα 19 ευρώ το χρόνο εννοείτε? τα αξίζει τα 19?

https://www.eset.com/gr/home/antivirus/

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Xacti είπε

Εγώ είχα βρει πιο συμφέρουσα την διετία αλλά για το Internet security. Δίνει και firewall.

Φυσικά και τα αξίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Xacti είπε

Για σκέτο Antivirus αυτή είναι, ναι. Αν θέλεις και επιπλέον υπηρεσίες, όπως Firewall κλπ.. πας σε Internet Security. Απλώς αν επιλέξεις με Firewall, πρέπει να ασχοληθείς να το ρυθμίσεις γιατί απο default μπορεί να σου κόβει p2p προγράμματα η να μη παίζουν σωστά. Δεν είναι τίποτα να το ρυθμίσεις στα μέτρα σου. Τα χρήματα, φυσικά και τα αξίζει.

Δες εδω τις διαθέσιμες εκδόσεις: https://www.eset.com/gr/home/for-windows/

Επεξ/σία από divnt
Δημοσ.

Εγω παντως το nod σχεδόν παντα τσάμπα το βαζω.. :) Ψάχνοντας κωδικό στο Google.. Συνήθως για κανα 6μηνο εβρισκα και μετά ξανα το ιδιο. Τώρα μάλλον ειμουν τυχερός. Εκατσε αδεια για 3 χρόνια.. :)

Δημοσ.

comodo,

απορω πως δεν το εγραψε κανεις.

Το απολυτο antivirus και δεν ειχα ποτε προβλημα εδω και χρονια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το comodo καθυστερει πολυ το pc, και το εχουν πολλοι αυτο το θεμα.

Επεξ/σία από M@dB0x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

Το comodo καθυστερει πολυ το pc, και το εχουν πολλοι αυτο το θεμα.

εγω το εχω σε τετραπυρηνο δεκαετιας 32 bit και δεν εχω καταλαβει καποιο ζορισμα.

Βεβαια αν σε εσενα κολλαει παω πασο.

Παντως προτιμαω την ασφαλεια απο οτιδηποτε αλλο, με το comodo για να κολλησεις ιο, πρεπει να προσπαθησεις παααααρα πολυ

και μπορει να  μην τα καταφερεις.

Για μενα ειναι απαραιτητο γιατι δεν μπαινω μονο εγω απο το πισι αλλα και αλλοι που ειναι αρκετα απροσεκτοι.

Χωρις comodo καθε εξαμηνο θα ηθελα φορματ.

Δεκα χρονια του εχω κανει τρια φορματ ολα και ολα, και αυτο οχι για ιο, οι δυο απο τα προγραμματα, βαλε τουτο βαλε το αλλο αρχισε να σερνεται

και η τριτη περυσι αναγκαστικα να περασω απο XP σε εφταρια και δεν καθοντουσαν καλα, οποτε μπηκαν φρεσκα.

Ολα αυτα τα χρονια comodo = ιοι αντε γεια

Επεξ/σία από tornado
Δημοσ.

Ειχα avast πολλα χρονια χωρις κανενα προβλημα με ιους

Εδω και 1 χρονο εβαλα Bitdefender που μου φαινεται πιο ελαφρυ 

• Like 2
Δημοσ.

Παλιά είχα το avast κάποια στιγμή έγινε βαρύ, μετά πέρασα το bitdefender το είχα για 1 χρόνο αλλά μετά είδα οτι αργόυσε ο υπολογιστής και το έβγαλα.

Τώρα έχω αφήσει αυτό των windows 10.

Μια φορά το μήνα σκανάρω με adwcleaner, hitmanpro,malwarebytes και μερικές φορές με eset online scanner.

Ευτυχώς ως τώρα δεν έχω κολλήσει κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανάλογα τον υπολογιστή σου. Αν εχεις δυνατό μηχάνημα πας σε kaspersky η σε bitdefender. Tο kaspersky είναι πιο βαρη από το bitdefender. Εγώ είμαι fan του kaspesrky και το δουλευω 7 χρονια τωρα. Αλλα το bitdefender φέτος είναι πολυ καλύτερο και πιο αποτελεσματικό απο το kaspersky και έχει και 3 μήνες free την pro έκδοση. Και άμα περάσεις τους 3 μήνες αλλάζεις email και εχεις ξανά 3 μήνες free pro έκδοση.... Αν το pc σου δεν είναι τόσο δυνατό πήγαινε σε nod32. Eίναι σχετικά ελαφρύ και προστατεύει αλλα όχι όσο το kaspersky και το bitdefender. Tα free antivirus κάνουν μισές δουλειές. Mεγάλη σημασία παιζει η χρήση του pc σου. Αν μπαίνεις σε περίεργα site θες κάτι καλο και όχι κάτι free. Αν δεν μπαίνεις είσαι ok και με ένα nod32 η ένα κόμοντο. Tο ότι πληρώνεις παίρνεις ισχύει στα antivirus. Kαι ότι χρήση κανεις χρειάζεσαι και κάτι αντίστοιχο σε προστασία.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...