Προς το περιεχόμενο

spam SMS.....:)

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιά, άμα είσουν γραμμένος στο mtnsms και πάταγες πολλές φορές το κουμπί που ήταν για send όταν έγραφες το μήνυμα, το έστελνε πολλές φορές. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Πήγαινε στο http://www.mtnsms.com, γράψου και δοκίμασε...

Δημοσ.

Κάνε registration και θα σου έρεθει ένας κωδικός στο κινητό....ε αμα ξέρεις αυτόν τον Κωδικό στέλνεις όποτε θέλεις ότι θέλεις..:)))

Δημοσ.

Spam sms??? Τίποτα το πονηρό! Απλώς στέλνεις σε ενός το κινητό 500 μηνύματα και του το μπουκώνεις. Κάθε κινητό έχει μια Α μνήμη που κρατάει τα μηνύματα. Όταν του έρχονται το ένα πίσω απ' το άλλο, γεμίζει και δεν δέχεται άλλα. Το "θύμα" τα σβήνει αλλά του έρχονται άλλα τόσα και σε δουλειά να βρίσκεται! Απλώς για 1-2 μέρες θα είναι με το κινητό στο χέρι. Το έχω κάνει σε κάποιον που τα ήθελε ο κώλος του και έσπασα πολύ πλάκα, καθόσον ήμουν μπροστά την ώρα που προσπαθούσε αγωνιωδώς να σβήσει τα μηνύματα. Βέβαια και σένα σου πέρνει ώρα να τα στείλεις αλλά η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! χεχεχεχε

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

se parakalo tha ithela ti boitheia sou.exo ena malaka pou me exei gamisei sta til kai thelo na mpoukoso to kinito tou.se parakalo tha ithela na mou peis ti prepei na kano.pliroforiaka thelo na sou po oti exo kanei idi register sto quios.com

Δημοσ.

Παιδιά, μην μου στέλνετε e-mails... Όπως γράφω και πιο πάνω, το είχα κάνει παλιά με το mtnsms. Δεν ξέρω αν πιάνει ακόμα... Δοκιμάστε... Sorry frown.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...