passenger57 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2000 Εκτός από το quios και τον γνωστό τρόπο μπορεί κάποιος να μου πεί πώς 8α κάνω spam -sms σε έναν @!##$#%#$#@$%$U&*(@#$! asshole??
gotchagr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2000 Παλιά, άμα είσουν γραμμένος στο mtnsms και πάταγες πολλές φορές το κουμπί που ήταν για send όταν έγραφες το μήνυμα, το έστελνε πολλές φορές. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Πήγαινε στο http://www.mtnsms.com, γράψου και δοκίμασε...
passenger57 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2000 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2000 Εννοώ όπως το quios που το ρυθμίζεις και φεύγεις!!
gotchagr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2000 Kanei tetoia pragmata to Quios? Endiaferon! Mporeis na moy peis pws?
passenger57 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2000 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2000 Κάνε registration και θα σου έρεθει ένας κωδικός στο κινητό....ε αμα ξέρεις αυτόν τον Κωδικό στέλνεις όποτε θέλεις ότι θέλεις..))
gotchagr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2000 Spam sms??? Τίποτα το πονηρό! Απλώς στέλνεις σε ενός το κινητό 500 μηνύματα και του το μπουκώνεις. Κάθε κινητό έχει μια Α μνήμη που κρατάει τα μηνύματα. Όταν του έρχονται το ένα πίσω απ' το άλλο, γεμίζει και δεν δέχεται άλλα. Το "θύμα" τα σβήνει αλλά του έρχονται άλλα τόσα και σε δουλειά να βρίσκεται! Απλώς για 1-2 μέρες θα είναι με το κινητό στο χέρι. Το έχω κάνει σε κάποιον που τα ήθελε ο κώλος του και έσπασα πολύ πλάκα, καθόσον ήμουν μπροστά την ώρα που προσπαθούσε αγωνιωδώς να σβήσει τα μηνύματα. Βέβαια και σένα σου πέρνει ώρα να τα στείλεις αλλά η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! χεχεχεχε
Pasas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2000 Den mas exigis kai emas pos akrivos to ekanes???? fenete endiaferon....
SATELLITE Δημοσ. 19 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2000 gotchagr θα μας πείς πως γίνεται το spam sms????
botis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2000 se parakalo tha ithela ti boitheia sou.exo ena malaka pou me exei gamisei sta til kai thelo na mpoukoso to kinito tou.se parakalo tha ithela na mou peis ti prepei na kano.pliroforiaka thelo na sou po oti exo kanei idi register sto quios.com
gotchagr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2000 Παιδιά, μην μου στέλνετε e-mails... Όπως γράφω και πιο πάνω, το είχα κάνει παλιά με το mtnsms. Δεν ξέρω αν πιάνει ακόμα... Δοκιμάστε... Sorry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.