JiovanniGeorgeo Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω μείνει στην Android 7.1.1 NUGAT και προ πάντων στην MIUI 8.5 Stable (8.5.1.0 NCAMIEG) η οποία είναι και το ζήτημα. Δεν φαντάζομαι να ζω με άλλο λειτουργικό πέρα του MIUI. Το αρνητικό τους όμως είναι πως όσο κυλάει ο καιρός, και όλος και περισσότερος κόσμος (και σύζυγοι) αγοράζουν τα Xiaomi, όλο και περισσότερο απλοποιείται και χάνει τις άκρως personalizable ρυθμίσεις στις οποίες μας είχε συνηθίσει. Update μετά το update, όλο και περισσότερο "νουμπεύει" λαϊκιστή. Έτσι έχω σταματήσει τα Update στην 8.5. Τα περισσότερα πράγματα που με προβλημάτισαν στη ζωή μου, έχουν έρθει μέσα από update, είπα δεν θα τη πατήσω αυτή τη φορά, εφόσον με καλύπτει σαν ΑΝΔΡΑ πλήρως, δεν το αλλάζω. Υ.Γ.: Έκανα ένα μάνιουαλ "spoiler[in]spoler[out]" και έγινε πατάτα, πρώτη φορά το ζω, δεν μπορώ να βγάλω το υπόλοιπο κείμενο πέρα από τη λίστα εκτός του spoiler.. Αν μπορεί κάποιος mod να βοηθήσει.. Το Mi3 μου σε αντίθεση με το Mi6 μου πίσω στο 2013-14 είχε DUAL BOOT, είχε Pre-ROOT, τώρα πια δεν τα έχει. Είχε Universal search σε ότι αφορά το εσωτερικό της SD του κινητού με ένα swipe down, που τώρα πια δεν έχει. (μπορείς να κάνεις από τον File Manager) Παίζει να είχε και λίγο πιο deep File Manager, και αυτός απλοποιήθηκε αν θυμάμαι καλά. Από το επόμενο MIUI από αυτό που έχω παρκάρει, δεν μπορείς να έχεις το Zoom-Out με τα τρία δάκτυλα και να μανατζάρω τις οθόνες μου με το παλιό τρόπο - καταργήθηκε! Το πιο ενοχλητικό, έχουν βάλει μια ενοχλητική screen με διάφορες ενδείξεις πρώτο swipe προς τα αριστερά, και αυτή η σελίδα δεν αφαιρείται ούτως ώστε να έχω όσες θέλω δεξιά αριστερά. Επίσης πρέπει να φρακάρει μια σελίδα για να δημιουργηθεί επόμενο screen, και δεν μπορώ να κάνω όσα θέλω, όποτε θέλω όπως το MIUI 8.5. Δεν μπορώ να έχω διάφορα tweaks που είχαν οι ρυθμίσεις, αλλά να μην το αναλύσω. Το dual screen που έχει το νεότερο MIUI είναι δελεαστικό, αλλά έχω τον ενσωματωμένο taskmanager του MIUI και δεν με καίει καθόλου. Η δυνατότητα να εγκαταστήσεις την Google Pixel camera όμως..... Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αρνητικό του Xiaomi Software ήταν ανέκαθεν το camera.apk τους. Υστερούσε κατά πολύ σχετικά με το hardware τους. Δοκίμασε φίλος με την Google Pixel (καθώς το έχουμε rootαρισμένο) με το Mi6 και η φωτογραφία μιλάμε, σε κατασκόταδο κιόλας, φαινόταν κλάσεις ανώτερο από την μαμίσια φωτογραφία του. Είμαι ROOTED. Πιστεύετε υπάρχει τρόπος να περάσω την Google Pixel Camera χωρίς να μεταφερθώ σε νεότερο update; Είναι τέρμα κρίσιμο για εμένα, να μείνω στην 8.5 για ΠΑΝΤΑ. Υ.Γ. : Δεν με απασχολούν τα Security Updates, μου αρέσει να ζω στον κίνδυνο. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από JiovanniGeorgeo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα