sezebo Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Αυτά τα θέματα γουστάρω, σε αυτά απαντώ, που το περίεργο? Θα έπρεπε να απαντώ και στα θέματα με κάρτες γραφικών πχ παρόλο που ούτε μαρέσουν ούτε έχω την παραμικρή ιδέα? Όσο για αυτό που ρωτάς, αν σου φαίνονται πολλά αυτά που ζητάει τότε του αντιπροτείνεις το ποσό που θεωρείς εσύ εύλογο, αν τα βρείτε μια χαρά, αν δεν τα βρείτε τότε προσπερνάς. Μπορείς να τον βρίσεις κιόλας στην περίπτωση που δεν σου είχε πει από το τηλέφωνο ότι είναι μεσίτης. δε καταλαβες, μου δειχνει το σπιτι και ειμαστε μαζι μεσα στο σπιτι, και μου βγαζει το κωλοχαρτο του που ζηταει 8%. Τι κανω τοτε?
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, sezebo είπε δε καταλαβες, μου δειχνει το σπιτι και ειμαστε μαζι μεσα στο σπιτι, και μου βγαζει το κωλοχαρτο του που ζηταει 8%. Τι κανω τοτε? Μια χαρά το κατάλαβα, και σου έχω απαντήσει ήδη. edit Εναλλακτικά αφού τον διαολοστείλεις μαθαίνεις από τους γείτονες ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, και πας και μιλάς απευθείας μαζί του. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από Joshua21 1
sezebo Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μια χαρά το κατάλαβα, και σου έχω απαντήσει ήδη. edit Εναλλακτικά αφού τον διαολοστείλεις μαθαίνεις από τους γείτονες ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, και πας και μιλάς απευθείας μαζί του. για χαζο με εχεις? τον εχω βρει τον ιδιοκτητη αλλα ο βλακας δεσμευτηκε στον μεσιτη και δεν εχει καν κλειδια
phanispal Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 29 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Αν δεχτεί, καλώς αν όχι στον επόμενο 20 λεπτά πριν, Joshua21 είπε αν τα βρείτε μια χαρά, αν δεν τα βρείτε τότε προσπερνάς. Πάντως αυτό που το λέτε και το ξαναλέτε σε κάθε παρόμοια περίπτωση δεν είναι πανάκεια. Ο χρόνος είναι (και) χρήμα, δε μπορεί να σου τον τρώει ο κάθε τυχάρπαστος wannabe πωλητής/μεσίτης στην προσπάθειά του να φάει ό,τι μπορέσει. Τι πάει να πει στον επόμενο, όταν μάλιστα η πλειοψηφία (ή έστω ένα μεγάλο ποσοστό) είναι έτσι;
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, sezebo είπε για χαζο με εχεις? τον εχω βρει τον ιδιοκτητη αλλα ο βλακας δεσμευτηκε στον μεσιτη και δεν εχει καν κλειδια Τότε δεν έχεις πολλές επιλογές, είτε θα υπογράψεις την εντολή με όσα ζητάει, είτε προσπερνάς το συγκεκριμένο ακίνητο. 1
AristidisZ Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Πάντως αυτό που το λέτε και το ξαναλέτε σε κάθε παρόμοια περίπτωση δεν είναι πανάκεια. Ο χρόνος είναι (και) χρήμα, δε μπορεί να σου τον τρώει ο κάθε τυχάρπαστος wannabe πωλητής/μεσίτης στην προσπάθειά του να φάει ό,τι μπορέσει. Τι πάει να πει στον επόμενο, όταν μάλιστα η πλειοψηφία (ή έστω ένα μεγάλο ποσοστό) είναι έτσι; Πάει να πει ότι αν θες να χρησιμοποιήσεις μια υπηρεσία, θα πρέπει να την πληρώσεις Συμφωνώ ότι ο χρόνος είναι χρήμα, για αυτό και σου είπα να τα λες από πριν στα τηλέφωνα αυτά Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι εξαιρετικά απλό: Take it or leave it... 1
sezebo Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τότε δεν έχεις πολλές επιλογές, είτε θα υπογράψεις την εντολή με όσα ζητάει, είτε προσπερνάς το συγκεκριμένο ακίνητο. πρωτα πρωτα θα παρω τον ιδιοκτητη και θα του πω καλος μαλακ@ς εισαι που περιμενεις να πουλησεις την τρυπα σου και ο μεσιτης ζηταει 1500 ευρω
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, phanispal είπε Πάντως αυτό που το λέτε και το ξαναλέτε σε κάθε παρόμοια περίπτωση δεν είναι πανάκεια. Ο χρόνος είναι (και) χρήμα, δε μπορεί να σου τον τρώει ο κάθε τυχάρπαστος wannabe πωλητής/μεσίτης στην προσπάθειά του να φάει ό,τι μπορέσει. Τι πάει να πει στον επόμενο, όταν μάλιστα η πλειοψηφία (ή έστω ένα μεγάλο ποσοστό) είναι έτσι; Όταν βλέπεις μια αγγελία με ένα σπίτι που σου αρέσει και παίρνεις τηλέφωνο, δεν σου απαγορεύει κανείς να ρωτήσεις αν είναι μεσίτης ώστε να γλιτώσεις το χρόνο σου... Αν δεν ρωτήσεις και στο ραντεβού σου πετάξει στα μούτρα εντολή, τότε εσύ φταις. 2
AristidisZ Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τότε δεν έχεις πολλές επιλογές, είτε θα υπογράψεις την εντολή με όσα ζητάει, είτε προσπερνάς το συγκεκριμένο ακίνητο. Αυτό ακριβώς, αφού δεν είχες κανονίσει το ζήτημα από πριν, τώρα δεν έχεις άλλη επιλογή
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, sezebo είπε πρωτα πρωτα θα παρω τον ιδιοκτητη και θα του πω καλος μαλακ@ς εισαι που περιμενεις να πουλησεις την τρυπα σου και ο μεσιτης ζηταει 1500 ευρω Βρίσε και τον ιδιοκτήτη και τον μεσίτη, δεν θα με χαλάσει καθόλου...
phanispal Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όταν βλέπεις μια αγγελία με ένα σπίτι που σου αρέσει και παίρνεις τηλέφωνο, δεν σου απαγορεύει κανείς να ρωτήσεις αν είναι μεσίτης ώστε να γλιτώσεις το χρόνο σου... Αν δεν ρωτήσεις και στο ραντεβού σου πετάξει στα μούτρα εντολή, τότε εσύ φταις. Μα δεν εξετάζω αυτό, και τέλος πάντων δεν αποτελεί λύση το να αποκλείεις όλους τους μεσίτες πριν καν τους δεις επειδή ένα ποσοστό αυτών είναι για κλωτσιές. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι κακώς ο καθένας ζητάει ό,τι του 'ρθει, απ' τη στιγμή που κάποιοι πατούν πάνω σε αυτό και έχουμε τέτοια φαινόμενα.
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, phanispal είπε Μα δεν εξετάζω αυτό, και τέλος πάντων δεν αποτελεί λύση το να αποκλείεις όλους τους μεσίτες πριν καν τους δεις επειδή ένα ποσοστό αυτών είναι για κλωτσιές. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι κακώς ο καθένας ζητάει ό,τι του 'ρθει, απ' τη στιγμή που κάποιοι πατούν πάνω σε αυτό και έχουμε τέτοια φαινόμενα. Μπα, άλλο είχες πει, όχι αυτό. Είχες πει συγκεκριμένα για το "χάσιμο χρόνου", ε αυτό λύνεται με 1-2 ερωτήσεις τη στιγμή που κάνεις το τηλεφώνημα: - Είστε μεσίτης? - Ναι. - Ποια είναι η αμοιβή σας? - 8% συν ΦΠΑ. - Με τόσα (όσα θεωρείς εσύ εύλογα) συμφωνείτε? - Όχι. - Καλή σας ημέρα.
sezebo Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μπα, άλλο είχες πει, όχι αυτό. Είχες πει συγκεκριμένα για το "χάσιμο χρόνου", ε αυτό λύνεται με 1-2 ερωτήσεις τη στιγμή που κάνεις το τηλεφώνημα: - Είστε μεσίτης? - Ναι. - Ποια είναι η αμοιβή σας? - 8% συν ΦΠΑ. - Με τόσα (όσα θεωρείς εσύ εύλογα) συμφωνείτε? - Όχι. - Καλή σας ημέρα. εσυ που εισαι μεσιτης ποσα ζητας? τι θα απαντουσες αν ο αλλος πει εγω σου δινω 4%?
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, sezebo είπε εσυ που εισαι μεσιτης ποσα ζητας? τι θα απαντουσες αν ο αλλος πει εγω σου δινω 4%? Φίλε λάθος συμπέρασμα έβγαλες, δεν είμαι μεσίτης. Αλλά και να ήμουν, δεν θα είχε καμία σημασία τι θα απαντούσα εγώ.
sezebo Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Φίλε λάθος συμπέρασμα έβγαλες, δεν είμαι μεσίτης. Αλλά και να ήμουν, δεν θα είχε καμία σημασία τι θα απαντούσα εγώ. θελω να πιασω τον παλμο του μεσιτη...δηλαδη αν δεχονται να διαπραγματευτουν Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από sezebo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα