NorgeMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Εγώ θέλω να φασκελώσω αυτόν που ενέκρινε την παραγωγή του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gthe Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 50 λεπτά πριν, epanoe είπε μπεστ καμερα φορ δε μπακ, με 399 απλα δεν μπορεις να αγορασεις καλυτερη καμερα Ακριβώς. Σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει ανταγωνιστής. Και με price drop μιλάμε για 300 πρακτικά. 28 λεπτά πριν, vaskor είπε Έπρεπε να κάνουν και ένα δίκαρτο. Ο μοναδικός λόγος που δεν έχω pixel και έχω 1+. Κρίμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baiosss Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, johncorfas είπε Για να το δούμε λίγο γι αυτό που είναι: - Παλιό design και πλαστικό στα 399€. - Μόνο 4GB RAM και 64GB χωρίς επέκταση. - Δεν υποστηρίζει wireless charging και δεν έχει αδιαβροχοποίηση (για όσους ενδιαφέρονται). - Δεν έχει ευρυγώνιους φακούς στα 399€. - Έχει υποστήριξη αναβαθμίσεων λειτουργικού από Google για 2-2,5 χρόνια, αλλά όχι service στην Ελλάδα. - Έχει επεξεργαστή μεσαίας κατηγορίας στα 399€... Σκέτα κελεπούρια... Θα πάρω 2... τουλάχιστον... Και γιατί δεν παίρνεις τα mid range της Sammy που κοστίζουν 400 και 600 ευρώ; 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, valkon είπε Οι φωνητικές λειτουργίες είναι gimmick και ο κόσμος δεν θα της χρησιμοποιήσει ποτέ. Πέρα από εκείνους που έχουν θέματα υγείας. Αν αυτό είναι το μεγάλο της όπλο για τα pixel, τότε θα χάσει. Σε αυτό κάνεις λάθος. Όποιος ξεκινήσει να χρησιμοποιεί φωνητικές εντολές και φωνητική πληκτρολόγηση δεν ξαναγυρνά πίσω. Είναι απίστευτα βολικά. Εγώ πλέον χρησιμοποιώ πληκτρολόγιο στο smartphone μόνο για διορθώσεις. Δυστυχώς η Google στα ελληνικά δεν βάζει σημεία στίξης στην ελληνική πληκτρολόγηση αλλά υπάρχει το Swype + Dragon που βάζει τελεία και ερωτηματικό και είναι απίστευτα ακριβές. Με καθαρή απαγγελία έχει 99% επιτυχία σε απλό κείμενο και επιπλέον μπορεί να μάθει τις "άγνωστες" λέξεις που εσύ χρησιμοποιείς συχνά. Θα ήθελα να δω και στην ελληνική φωνητική πληκτρολόγηση της Google ανάλογη βελτίωση και πιστεύω πως σύντομα θα συμβεί. Ακόμα κι έτσι όμως το Google Asistand δουλεύει πολύ καλά στα ελληνικά με φωνητική πληκτρολόγηση. Εγώ το χρησιμοποιώ σε μόνιμη βάση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayatevo9 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, gthe είπε Ακριβώς. Σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει ανταγωνιστής. Και με price drop μιλάμε για 300 πρακτικά. Ο μοναδικός λόγος που δεν έχω pixel και έχω 1+. Κρίμα Xiaomi mi 9 από Κίνα στα 419. Kαι δεν είναι μόνο στην κάμερα καλύτερο αλλά σε όλα του 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Με καθε αγορά pixel εχεις απεριόριστο χώρο στο cloud της;δηλαδη στο google photos; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή, ΑΝ είχε και αυτό Unlimited photo & video uploads at original quality, ή αν είχε SD κάρτα. Χωρίς ένα από τα δύο (και με προτίμηση στο 1ο που ήταν από τα βασικά selling points των Pixel παρέα με την κάμερα) δεν μπορείς να τα χωρέσεις όλα σε 64GB. Υποθέτω βέβαια πολλοί βολεύονται και με το Free High Quality upload στο Google Photos. Ευχάριστη έκπληξη οι OLED οθόνες (η Apple στο αντίστοιχο XR - τρόπος του λέγειν "αντίστοιχο", καθώς είναι στη διπλάσια τιμή σχεδόν - έβαλε την τραγική σε ανάλυση IPS). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cp5120 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, dhmhtries22 είπε 670 soc με 479 € ,το τερμάτισαν στην google,θέλω να δω πραγματικά ποιος θα το αγοράσει σε τόσα χρήματα... Εγώ. Αύριο κι όλας. Μόνο για το χρώμα δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Εκτός κι αν μου το απαγορεύσεις με κάποιο τρόπο και με αναγκάσεις να πάρω αυτό που θέλεις εσύ. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, hayatevo9 είπε Τα συγκεκριμένα κινητά τα παίρνει κανείς καθαρά για την κάμερα που είναι μία από τις καλύτερες της αγοράς αν όχι η καλύτερη. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι σαφώς υποδεέστερο από άλλες αντίστοιχες προτάσεις. Και ειδικά στο σχεδιασμό.... πήγαμε ξανά σε εποχές nexus! Πήγαμε και σε τιμές Nexus οπότε λογικό το βρίσκω να πάει και ο σχεδιασμός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cp5120 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, georgerapp είπε Με καθε αγορά pixel εχεις απεριόριστο χώρο στο cloud της;δηλαδη στο google photos; Δεν χρειάζεσαι Pixel, με το λογαριασμό σου της Google έχεις απεριόριστο χώρο στα photos, αλλά σε χαμηλότερη ανάλυση (δηλαδή ιδανική ανάλυση για τις βλέπεις on line). Μόνο τα "κανονικά" Pixel δίνουν απεριόριστο χώρο για τις φωτό στην original ανάλυση και τα pixel 3A δεν είναι "κανονικά" Pixel. 1 ώρα πριν, vaskor είπε Έπρεπε να κάνουν και ένα δίκαρτο. Μάλλον θα υποστηρίζει SIM και eSIM (άρα 2 κάρτες) αλλά οι πληροφορίες από διαφορετικές πηγές διαφέρουν. Να δούμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Looter Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Παλτά εντελώς οι συσκευές. Τουλάχιστο ας τις κυκλοφορούσαν χειμώνα , με τα κρύα τα χοντρά... 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cp5120 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, johncorfas είπε Για να το δούμε λίγο γι αυτό που είναι: - Παλιό design και πλαστικό στα 399€. - Μόνο 4GB RAM και 64GB χωρίς επέκταση. - Δεν υποστηρίζει wireless charging και δεν έχει αδιαβροχοποίηση (για όσους ενδιαφέρονται). - Δεν έχει ευρυγώνιους φακούς στα 399€. - Έχει υποστήριξη αναβαθμίσεων λειτουργικού από Google για 2-2,5 χρόνια, αλλά όχι service στην Ελλάδα. - Έχει επεξεργαστή μεσαίας κατηγορίας στα 399€... Σκέτα κελεπούρια... Θα πάρω 2... τουλάχιστον... Πλαστικό, άρα δεν κινδυνεύει από σπασίματα Μέγεθος για ...ανθρώπους και όχι για γορίλες Σούπερ fast φόρτιση με τον φορτιστή στη συσκευασία Θύρα 3,5mm Οθόνη OLED Χωρίς notch Και την καλύτερη φωτογραφική σε κινητό Άρα, καλά λες ότι είναι "κελεπούρι". Να πάρεις τουλάχιστον 2... Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από cp5120 8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στα €299 το χτυπάω άνετα το μικρό. Στα €399 πιο δύσκολα. Eχει ένα συνδυασμό χαρακτηριστικών που απλά δεν υπάρχουν αλλού: Πλαστική πλάτη (φακ γκλάς μπακς!) Μικρό μέγεθος (one handed use) Υπερκάμερα OS (updates, it just works κτλ.) Headphone jack Notchless Είναι με άλλα λόγια το καλύτερο μικρό κινητό για casual χρήστες. Αν είχε και Snap 845 θα πανηγύριζα. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από whoever81 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johncorfas Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, baiosss είπε Και γιατί δεν παίρνεις τα mid range της Sammy που κοστίζουν 400 και 600 ευρώ; Συμφωνώ, αλλά δεν υπάρχει μόνο Sammy και Google στα κινητά, σε αυτή την κατηγορία τιμής... Σε Android υπάρχουν ένα σωρό... Ακόμα και σε iphone βρίσκεις προτάσεις... 1 ώρα πριν, cp5120 είπε Πλαστικό, άρα δεν κινδυνεύει από σπασίματα Μέγεθος για ...ανθρώπους και όχι για γορίλες Σούπερ fast φόρτιση με τον φορτιστή στη συσκευασία Θύρα 3,5mm Οθόνη OLED Χωρίς notch Και την καλύτερη φωτογραφική σε κινητό Άρα, καλά λες ότι είναι "κελεπούρι". Να πάρεις τουλάχιστον 2... Υπάρχει και το μέταλλο σε αυτά τα χρήματα... Για την ακρίβεια επιβάλλεται. Το μέγεθος είναι σχετικό. Αν είσαι κορίτσι ή έχεις παρόμοιο μέγεθος χεριού, τότε οκ. Είναι για γορίλες. Για τους υπόλοιπους ανθρώπους μια χαρά είναι οι 6,2" σε 19,5:9. Εκτός αυτού για κοίτα εδώ: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9293&idPhone2=9408&idPhone3=9690 σου έβαλα επίτηδες το Pocophone γιατί δεν έχει και τα μικρότερα bezels που υπάρχουν... Με το απλό 3a διαφέρουν 4 χιλιοστά στο ύψος και 5 στο πλάτος... Αυτή είναι η διαφορά του σωστού μεγέθους από αυτό που χρησιμοποιούν οι γορίλες;... Και αυτό για να πάρεις 1,5 εκατοστά μεγαλύτερη διαγώνιο οθόνης. To 3α XL άστο.... Είναι απλά τραγικό για το 2019... Αλίμονο αν δεν είχε γρήγορη φόρτιση στα 400€ πες μου ένα κινητό, σε αυτά τα χρήματα, που να βγήκε από το 2018 μέχρι σήμερα και να μην έχει... Μόνο τα iphones δεν έχουν γρήγορο φορτιστή σε αυτή την τιμή. Με 15€ αγοράζεις βέβαια... Για τη θύρα 3,5mm συμφωνώ, αλλά και εκεί υπάρχουν επιλογές. Υπάρχουν και άλλα με OLED οθόνη σε αυτή την τιμή. Έχω παρατηρήσει ότι όλοι οι κατασκευαστές την υπερτιμούν βέβαια... Προσωπικά δε με νοιάζει. Το notch είναι θέμα γούστου. Ούτε σε μένα αρέσει, αλλά και το design με τα τεράστια bezels είναι προϊστορικό (για τα δεδομένα της τεχνολογίας). Να δούμε μετρήσεις, αλλά δεν έχει ευρυγώνιο φακό και telephoto. Όχι, δεν έχει την καλύτερη φωτογραφική σε κινητό. Αυτό είναι 1000% μπαρούφα. Σιγά μη πετάξω λεφτά σε κινητό χωρίς service στην Ελλάδα και χωρίς επέκταση χώρου. Εκτός κι αν κάνει από 250€ και κάτω. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από johncorfas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Στην Ελλαδα εισάγονται επίσημα ή μόνο στη ζούλα απο σκρουτζομαγαζα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα