Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εντωμεταξύ με ενδιαφέρει και εμένα. Έχω ένα αμάξι 7 ετίας και λέω να το περάσω ένα σωστό βιολογικό και κάπως να φροντίσω το χρώμα. Δεν έχει κάποιο θέμα αλλά περνάνε τα χρόνια και θέλω να είναι στην πένα. Έχει και κάτι μικρογρατζουνιές από τόσα χρόνια. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω και τι τιμή να περιμένω;  Έχω υπολογίσει κάνα 200άρι στο μυαλό μου.

Δημοσ.

Με γυάλισμα και κέρωμα εξαφανίζονται όλες οι μικρογρατζουνιές και αναδεικνύεται και παράλληλα προστατεύεται το χρώμα.

Δεν εννοούμε για κάτι προσφορές γυάλισμα με 30 ευρώ. Μιλάμε για 300,400 κλπ.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, lary7 είπε

Στην πόλη μου έχει το αυτόματο πλυντήριο βιολογικό, 2E τα 5 λεπτά, με 4 ευρώ περνάς μια γύρα όλα τα καθίσματα και κάνει αρκετά καλη δουλειά, απλά μετά υπάρχει υγρασία και θέλει κάποιο χρόνο για να στεγνώσουν.

Και στα μαγαζια ετσι κανουν και εχει υγρασια.. Μετα βαζουν φουλ το καλοριφερ να δουλευει για μιση ωρα.. Και οταν πας να το παρεις ειναι ακομα νωπο σε καποια σημεια και σου λεει το βραδυ να κατεβασεις 2εκ το παραθυρο για να φευγει η υγρασια..  Καλα ειναι να το κανεις οταν πιασουν οι ζεστες..

Δημοσ.

Το δοκιμασε ενας φιλος σημερα και το αποτελεσμα ηταν απλα σαν ενα καλο πλυσιμο..τιποτα ιδιαιτερο 

Δημοσ.

κι εγω ψάχνω ένα σοβαρό καθαρισμό εσωτερικά,...

υπάρχει κάποιος επαγγελματίας Αττική που κάνει τη σωστή δουλειά (χημικά, εργαλεία κτλ) κι ας χρεώνει παραπάνω;;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, dith είπε

κι εγω ψάχνω ένα σοβαρό καθαρισμό εσωτερικά,...

υπάρχει κάποιος επαγγελματίας Αττική που κάνει τη σωστή δουλειά (χημικά, εργαλεία κτλ) κι ας χρεώνει παραπάνω;;

Νομίζω 80 ευρώ (ίσως και 60, δε θυμάμαι). Πρώτα να πάρεις τηλέφωνο γιατί έχει πολλή δουλειά. Στον βιολογικό μάλλον θα σου κρατήσει το αμάξι και θα το πάρεις την επόμενη.

https://www.xo.gr/profile/profile-911428366/el/

https://www.facebook.com/pg/Πλυντήρια-Αυτοκινήτων-CLEAN-FORCE-ONE-333718413920050/photos/?ref=page_internal

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xacti είπε

Νομίζω 80 ευρώ (ίσως και 60, δε θυμάμαι). Πρώτα να πάρεις τηλέφωνο γιατί έχει πολλή δουλειά. Στον βιολογικό μάλλον θα σου κρατήσει το αμάξι και θα το πάρεις την επόμενη.

https://www.xo.gr/profile/profile-911428366/el/

https://www.facebook.com/pg/Πλυντήρια-Αυτοκινήτων-CLEAN-FORCE-ONE-333718413920050/photos/?ref=page_internal

Είναι δοκιμασμενος;

Απο το 2008 που κυκλοφορώ μόνο χερατα το χω καθαρίσει και ψαχνω κάτι ΠΟΛΥ παραπάνω απο απλό επιφανειακό καθαρισμό που κάνω και μόνος μου

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dith είπε

Είναι δοκιμασμενος;

Ναι ;)

Aν θέλεις πάρε ένα τηλ πρώτα γιατί δεν γνωρίζω τι απαιτήσεις έχεις. Πρόσφατα πήγε και φίλος μου το δικό του και από αυτό που είδα ξανά για μένα είναι κορυφαίος. 

Δημοσ.

Είχα πληρώσει 80 ευρώ βιολογικό σε Golf με μαύρα καθίσματα, τα οποία μόλις στέγνωσαν έγιναν γκρι, και εννοείται ότι δεν βρήκα ποτέ το δίκιο μου. Στην Αθήνα αυτό...

Δημοσ.
12 ώρες πριν, dith είπε

Είναι δοκιμασμενος;

Απο το 2008 που κυκλοφορώ μόνο χερατα το χω καθαρίσει και ψαχνω κάτι ΠΟΛΥ παραπάνω απο απλό επιφανειακό καθαρισμό που κάνω και μόνος μου

Τι μπατζετ εχεις; αν θες για το καλυτερο αποτελεσμα ειναι 2 στην αθηνα. Ενας κηφισια και ενας περιστερι που ασχολουνται με car detailing. Εχω δει δουλειες τους σε αυτοκινητα και ειναι πραγματικα εντυπωσιακοι. Αλλα μιλαμε για 200 300 ευρω. Εγω δεν θα τα εδινα,αλλα εξαρταται και απο το τι αυτοκινητο εχεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BritGreek είπε

Είχα πληρώσει 80 ευρώ βιολογικό σε Golf με μαύρα καθίσματα, τα οποία μόλις στέγνωσαν έγιναν γκρι, και εννοείται ότι δεν βρήκα ποτέ το δίκιο μου. Στην Αθήνα αυτό...

Μήπως ήταν το γκρι το ορίτζιναλ χρώμα? 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xacti είπε

Μήπως ήταν το γκρι το ορίτζιναλ χρώμα? 😂

Μαύρο της έκδοσης Comfortline που μοιάζει με βελούδο. Ξέβαψε.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, gasgounis είπε

Τι μπατζετ εχεις; αν θες για το καλυτερο αποτελεσμα ειναι 2 στην αθηνα. Ενας κηφισια και ενας περιστερι που ασχολουνται με car detailing. Εχω δει δουλειες τους σε αυτοκινητα και ειναι πραγματικα εντυπωσιακοι. Αλλα μιλαμε για 200 300 ευρω. Εγω δεν θα τα εδινα,αλλα εξαρταται και απο το τι αυτοκινητο εχεις.

Δεν είναι καμια βασιλική άμαξα... απλά ψάχνω να κάνω κάτι παραπάνω σε καθίσματα και μοκέτες απο το επιφανειακό που μπορώ να κανω με βρεγμένο πανάκι ή κάποιο εμπορικό χημικό/αφρό. Θα ήθελα πχ να το κάνει κάποιος με την σκούπα πλύσης/αναροφησης.

200-300 δε θα τα δινα μόνο για βιολογικό, αλλά έχει ενδιαφέρον να τους αναφέρεις για να δούμε "οι τοπ" τι παραπάνω κάνουν για να κρίνουμε αν είναι απαραίτητο. Αν πχ το μόνο που κάνουν έξτρα είναι να βγάζουν τα καθίσματα και να καθαρίζουν κρυφές γωνίες, προφανώς δεν ενδιαφέρει πολλούς.

Συνοψίζοντας, αν κάποιος ειναι μερακλής, έχει εργαλεία όπως πχ μια σκούπα υγρών, και έχει και τα σωστά χημικά (και όχι αρωματικά σαπούνια) τότε νομίζω καλύπτει κι εμένα και τους περισσότερους

Δημοσ.

Καλημερα. Λεγονται swell και auto star (αυτος παλια ηταν πευκη, μετα στο παρκιν του τρενου στη κηφισια και τωρα ειδα στο google οτι ειναι λυκοβρυση,). Στο  auto star ειχα ρωτησει και για μενα. Ειναι καλος στη δουλεια του, και με επεισε οτι θα κανει καλη δουλεια και εχω δει αψογες δουλειες του σε αυτοκινητα 100k αλλα ειχε υφακι...

Εχω κανει βιολογικο σε μαγαζι ακριβε κατω απο την κεντρικη εκκλησια του χαλανδριου, με 35 ευρω περιπου. Οταν το πηρα γυαλιζεπαντου και ειχα παθει πλακα αλλα μετα απο μερες ειδα σταμπες στα καθισματα. Ακομα και στα πισω που σπανια καθεται ατομο και δεν βαζω ποτε πραγματα. Και ειμαι σιγουρος οτο ειναι απο τον καθαρισμο.

Δυστυχως οτι πληρωσεις παιρνεις. 

Φετος θα ξανακανω, σε ταπετσερη στην δουκισσης πλακεντιας, στο χαλανδρι.

Τιμη 100 ευρω ή 80 αλλα νομιζω οτι θα ξερει καλυτερα απο τον καθενα πως να αντιμετωπισει τα υφασματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...