nicktheol Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Παιδια καλησπερα..ψηνομαι να κανω εναν βιολογικο καθαρισμο στο αυτοκινητο μου και βρηκα αυτο https://www.cityzen.com.gr/ypiresies/viologikou-katharismou-autokiniton/ το εχει δοκιμασει κανεις; Ξερει καποιος καποιο καλο οικονομικο καταστημα για βιολογικο περιοχη σχετικα κοντα στους Αμπελοκηπους; Ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Οχι με τοσα λιγα λεφτα ..Θα σου καταστρεψουν το αμαξι ... Καλυτερα να δωσεις παραπανω...Δεν κανουμε βιλογικο και καθε μερα ή καθε μηνα. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano 5
nicktheol Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 δεν εχω ιδεα καν..δεν εχω ξανακανει για αυτο και ρωταω
panoskatos Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 43 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οχι με τοσα λιγα λεφτα ..Θα σου καταστρεψουν το αμαξι ... Καλυτερα να δωσεις παραπανω...Δεν κανουμε βιλογικο και καθε μερα ή καθε μηνα. Οι ίδιοι θα μπορούσαν να τον είχαν πολύ παραπάνω, τότε θα έλεγες να πάει? Το παλικάρι ρωτάει προφανώς αν γνωρίζει κάποιος από εδώ μέσα την συγκεκριμένη επωνυμία αν κάνει καλή δουλειά. Πρόκειται για αλυσίδα με αρκετά στην Αθήνα. Από την τιμή δεν βγάζεις κανένα συμπέρασμα. Να σε στείλω εγώ σε επαγγελματίες του κωλου που σου πιάνουν και τον κωλο στις τιμές.
costacurta Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Οχι με τοσα λιγα λεφτα ..Θα σου καταστρεψουν το αμαξι ... Καλυτερα να δωσεις παραπανω...Δεν κανουμε βιλογικο και καθε μερα ή καθε μηνα. Έχω δει σε έναν έπειτα από βιολογικό καθαρισμό να κρεμάσει ο ουρανός 1
nicktheol Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Γενικα οντως ειναι σοβαρη και ακριβη στο θεμα παρκινγκ εταιρεια..και για αυτο κιολας με προβληματιζει το τοσο χαμηλο κοστος για βιολογικο. Οσον αφορα αυτο για τον ουρανο το εχω ακουσει και απο αλλους οποτε ελεγα οπου και να παω να τους πω να μην τον κανουν καθολου
Haldol Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Το να κρεμάει ο ουρανός είναι συνηθισμένο προβλημα μετά από βιολογικό. Λιώνουν οι κόλλες και καληνύχτα. Οπότε όπου και να πας να τους πεις να μην ακουμπήσουν ουρανό, ώστε να 'σαι ήσυχος. 1
nicktheol Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 και αν πεσει ο ουρανος θα σου λενε οτι ετσι ηταν...
gia_nnis Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, nicktheol είπε δεν εχω ιδεα καν..δεν εχω ξανακανει για αυτο και ρωταω Μια σκουπα ειναι με ενα μπεκ που ψεκαζει νερο με χημικο υγρο και μετα τα ρουφαει.. Απλα αυτοι που ειναι χρονια στο αντικειμενο ξερουν αναλογα το αυτοκινητο σε ποια μερη-σημεια ειναι ευαισθητα και το κανουν με αλλο τροπο για να μην γινει φθορα.. Σε σημεια με πολυ βρωμια ψεκαζει κατευθειαν με χημικο και το τριβει με βουρτσα.. Φαντασου το 2008 ζηταγαν απο 100-150ε για εναν σωστο καθαρισμο και με 50ευρω σου ελεγαν ενα φρεσκαρισμα! Δεν παιζει ρολο τοσο η τιμη οσο το δοκιμασμενο.. δηλαδη να σου προτεινουν..!
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, panoskatos είπε Οι ίδιοι θα μπορούσαν να τον είχαν πολύ παραπάνω, τότε θα έλεγες να πάει? Το παλικάρι ρωτάει προφανώς αν γνωρίζει κάποιος από εδώ μέσα την συγκεκριμένη επωνυμία αν κάνει καλή δουλειά. Πρόκειται για αλυσίδα με αρκετά στην Αθήνα. Από την τιμή δεν βγάζεις κανένα συμπέρασμα. Να σε στείλω εγώ σε επαγγελματίες του κωλου που σου πιάνουν και τον κωλο στις τιμές. Εγω δεν προτεινα γιατι δεν ξερω αλαλ εξεφρασα γνωμη για την προσφορα . Κάθε υπηρεσια εχει ένα κοστος και ότι πληρωνεις σχεδόν παντα παιρνεις . Όταν υπαρχει τοση μεγαλη διαφορα τιμης οταν αλλου ο βιολογικος εχει πανω από 60-70 ευρω κατι συμβαινει . Την εχω πατησει σε ένα αμαξ με τετοια "προσφορα" και κρεμασε ο ουρανος μετα από λιγο . Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano 1
gmts Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή το αυτοκίνητο το παρκάρω στο Cityzen Αμαρουσίου(λόγω της δουλειάς μου) κάθε μέρα και έχω μιλήσει με ένα παλικάρι μία φορά μου είχε πεί ότι του είχαν κάνει καλή δουλειά. Προσωπική εμπειρία πάντως δεν έχω. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από gmts
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Εγώ ξέρω ότι στον σωστό βιολογικό το αμάξι χρειάζεται να μείνει 2 μέρες σχεδόν στο κατάστημα.
lary7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, gia_nnis είπε Μια σκουπα ειναι με ενα μπεκ που ψεκαζει νερο με χημικο υγρο και μετα τα ρουφαει.. Απλα αυτοι που ειναι χρονια στο αντικειμενο ξερουν αναλογα το αυτοκινητο σε ποια μερη-σημεια ειναι ευαισθητα και το κανουν με αλλο τροπο για να μην γινει φθορα.. Σε σημεια με πολυ βρωμια ψεκαζει κατευθειαν με χημικο και το τριβει με βουρτσα.. Φαντασου το 2008 ζηταγαν απο 100-150ε για εναν σωστο καθαρισμο και με 50ευρω σου ελεγαν ενα φρεσκαρισμα! Δεν παιζει ρολο τοσο η τιμη οσο το δοκιμασμενο.. δηλαδη να σου προτεινουν..! Στην πόλη μου έχει το αυτόματο πλυντήριο βιολογικό, 2E τα 5 λεπτά, με 4 ευρώ περνάς μια γύρα όλα τα καθίσματα και κάνει αρκετά καλη δουλειά, απλά μετά υπάρχει υγρασία και θέλει κάποιο χρόνο για να στεγνώσουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 40 λεπτά πριν, lary7 είπε Στην πόλη μου έχει το αυτόματο πλυντήριο βιολογικό, 2E τα 5 λεπτά, με 4 ευρώ περνάς μια γύρα όλα τα καθίσματα και κάνει αρκετά καλη δουλειά, απλά μετά υπάρχει υγρασία και θέλει κάποιο χρόνο για να στεγνώσουν. Συγνώμη που θα σου χαλάσω το όνειρο αλλά αυτό δεν είναι βιολογικός, άσχετα πως το πασάρει η επιχείρηση
lary7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Xacti είπε Συγνώμη που θα σου χαλάσω το όνειρο αλλά αυτό δεν είναι βιολογικός, άσχετα πως το πασάρει η επιχείρηση Ψεκάζει το υγρό και παράλληλα το ρουφάει. Για δύσκολες βρωμιές απλά ψεκάζω και το τρίβω λίγο. Δεν ξέρω πως θα το ονομάσει κάποιος αλλά μια χαρά καθαρίζει τα καθίσματα που είναι ανοιχτόχρωμα και αποκτούν σημάδια εύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα