hexenlord Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στο φορουμ! Χρειαζομαι την βοηθεια σας, ειδικα οι κοπελες και κυριες του φορουμ αν μπορουν να συνδραμουν εφοσον φυσικα γνωριζουν. Γυριζω πισω στα Εμιρατα απο τις διακοπες μου και ενας δευθυντης-γαμαω στη δουλεια [κοινως, δεν του λες οχι οτι και να γινει] εχει φαγωθει να του βρω και να του αγορασω τα παρακατω προιοντα. Μηπως γνωριζει καποιος/καποια που τα πωλουν? Στο website της εταιρειας [olive-era.gr] δεν εχει απολυτως καμια , ΜΑ ΚΑΜΙΑ, πληροφορια εκτος απο ενα μειλ, στο οποιο εχω στειλει σχετικη ερωτηση [αλλα δεν εχω παρει απαντηση ακομη]. Οποια πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη! Παρακαλω βοηθηστε με, η γνωση μου με το αντικειμενο φτανει μεχρι το ultrex! Ευχαριστω πολυ. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από hexenlord
djcat Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Για πάρε ένα τηλέφωνο σε αυτά τα δύο: The Olive Tree Natural Cosmetics 21 0323 3002 Olive 21 0284 4454
sezebo Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Είναι να μη μπλέξεις με Ορκ. Βασικά εκεί που πηγές τι περιμένεις..
hexenlord Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, sezebo είπε Είναι να μη μπλέξεις με Ορκ. Βασικά εκεί που πηγές τι περιμένεις.. Ναι δε λεω αγαπητε, ενα δικαιο το εχεις, ομως ειναι μια αλλη κουβεντα. Αφου μπηκες στο κοπο να απαντησεις τι θα ελεγες να ρωτουσες την γυναικα σου/κοπελα σου/μαμα σου [whoever] μηπως και ξερουν κατι, και ετσι βοηθησεις και μενα? Ευχαριστω πολυ! @djcat, πρωι-πρωι αυριο θα παρω τηλ. Ευχαριστω! Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από hexenlord 1
sezebo Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, hexenlord είπε Ναι δε λεω αγαπητε, ενα δικαιο το εχεις, ομως ειναι μια αλλη κουβεντα. Αφου μπηκες στο κοπο να απαντησεις τι θα ελεγες να ρωτουσες την γυναικα σου/κοπελα σου/μαμα σου [whoever] μηπως και ξερουν κατι, και ετσι βοηθησεις και μενα? Ευχαριστω πολυ! @djcat, πρωι-πρωι αυριο θα παρω τηλ. Ευχαριστω! ειχα σχεση με αλλοδαπη παλια, αγαπουσε κατι κρεμες με ελαιόλαδο σε πρασινο βαζακι...για ενυδατοση...θα βρεις απειρες αν πας σε κανα χοντος σεντερ
-MariaM- Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Γειά σας. Επειδή χρησιμοποιούσα τα συγκεκριμένα προϊόντα και πρωτού αλλάξει η επωνυμία κλπ....και αφού άλλαξε έπαψα να τα βρίσκω εύκολα... προσωπικά απλά παίρνω πολλά μαζί από το αεροδρόμιο... αν ταξιδεύετε συχνά, είναι μια κάποια λύση.... έχω ψάξει για online αγορά αλλά όπως κι εσείς δε βρήκα τίποτα-ακόμη τουλάχιστον. Οπότε... Βενιζέλος ή Μακεδονία ή από όποιο πετάτε! Ελπίζω να βοήθησα
dimitris455 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Γεια σου φίλε, το τηλέφωνο της εταιρείας που ψάχνεις είναι 2111821971, χρησιμοποειώ κι εγω τα προιόντα αυτά.
*nenya* Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 26 minutes ago, dimitris455 said: Γεια σου φίλε, το τηλέφωνο της εταιρείας που ψάχνεις είναι 2111821971, χρησιμοποειώ κι εγω τα προιόντα αυτά. https://www.white-pages.gr/arithmos/2111821971 Γιατί άραγε να τον βγάζει επικίνδυνο τον αριθμό;
malvinakas Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Παιδιά καλησπέρα, τα συγκεκριμένα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα, εντός των ξενοδοχείων mitsis hotels, καθώς και μια μικρότερη γκάμα στα αεροδρόμια Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου Κρήτης. καλησπέρα παιδιά από ότι βλέπω ψάχνω εδώ και καιρό και συγκεκριμένα προϊόντα να σας ενημερώσω ότι βρίσκονται σε επιλεγμένα ξενοδοχεία των mitsis hotels καθώς και στα αεροδρόμια Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου Κρήτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις