Vigilante1319 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω ενα θεμα και δν ξερω τι φταιει.Για καποιο λογο μετα απο 80 ωρες παιχνιδιου συνολο (assasins creed odyssey) αρχισε να μου κρασαρει να παγωνει με κολλημα ηχου και να κανει ρεσταρτ το πισι απο την αρχη σε τυχαιες στιγμες αλλες φορες 3 φορες μεσα σε λιγα λεπτα και αλλες φορες μπορει και καθολου η μετα απο ωρες.Δεν μου εχει τυχει σε κανενα αλλο γκειμ. Απο θερμοκρασιες ειμαι ενταξει ειναι αρκετα χαμηλες. Ο cpu μονο χτυπαει αρκετα συχνα η μονιμως χρηση 99-100 μονο χρηση γιατι ειναι και παλιος ο I5-2500k.H καρτα γραφικων ειναι η 1060 στον τελευταιο ντραιβερ.Η ραμ ειναι 8 γκιγκα ετρεξα και διαγνωση δν εβγγαλε προβλημα.Και psu μου ειναι ο bequiet 550watt 80plus Και σχετκα καινουργιος. Να προσθεσω εξτρα οτι αρκετα σπανια κανει ενα ρεσταρτ αμα τυχει και αργησω να κανω λογκιν στην αρχη στο λογαριασμο χρηστη του πισι δεν ξερω αν κολλανε αυτα τα δυο. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από Vigilante1319
Vigilante1319 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μετα απο καιρο πλεον μιας και δν απαντησε κανεις το θεμα το ξανα εχω παλι με την διαφορα οτι μου εμφανιζει blue screen πλεον και σε ασχετο χρονο εντελως τυχαια. Το μηνυμα γραφει crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\120419-6093-01.dmp This was probably caused by the following module: ntkrnlmp.exe (nt!MmAccessFault+0x19A6AA) Bugcheck code: 0x1A (0x61941, 0x7FF913F0D690, 0x1D, 0xFFFFB60BFC8EDB00) Error: MEMORY_MANAGEMENT Bug check description: This indicates that a severe memory management error occurred. This might be a case of memory corruption. This may be because of a hardware issue such as faulty RAM, overheating (thermal issue) or because of a buggy driver. This problem might also be caused because of overheating (thermal issue). The crash took place in the Windows kernel. Possibly this problem is caused by another driver that cannot be identified at this time. ετρεξα το verifier και μου εβγαλε επισης crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\120419-14609-01.dmp This was probably caused by the following module: verifierext.sys (0xFFFFF8006D556328) Bugcheck code: 0xC4 (0x2001F, 0xFFFFF8006D556328, 0x0, 0x0) Error: DRIVER_VERIFIER_DETECTED_VIOLATION file path: C:\WINDOWS\system32\drivers\verifierext.sys product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: Driver Verifier Extension Bug check description: This is the general bug check code for fatal errors found by Driver Verifier. This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem. The crash took place in a Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system that cannot be identified at this time. αρα υποθετω οτι φταιει καποιος ντραιβερ? διαβασα και στο ιντερνετ σχετικα με το θεμα εκανα καθαρο ινσταλ ντραιβερ απο καρτα γραφικων τα ιδια. διαγνωστικα τα παντα ολα τα ιδια. Τοτε εξαφανιστηκε το θεμα με φορματ απο οτι θυμαμαι αλλα μαλλον με καποιο update το ξαναεχω ξανα. Δεν ξερω ποιο ηταν και σκεφτομαι ξανα το format σαν τελευταια λυση. Στην υποληψη μου παντως νομιζω μιας και ειναι η δευτερη φορα που εμφανιζεται το φαινομενο ξανα ηταν με το windows update οποτε αμφιβαλω αν ειναι θεμα hardware μιας και εχω κανει και αναβάθμιση απο τοτε
Silverage Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μάλλον οι μνήμες φταίνε. Δοκίμασε άλλες ή τρέξε το Windows Memory Diagnostic που έχουν ενσωματωμένα τα windows να δείς τί βγάζει. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από Silverage
batstroke Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Κανε πολλα memtest86 και με ολες τις ram και με μια μια.Αν εχουν θεμα θα εμφανιστει στα τεστ.Αν μπορεις δανεισου απο φιλο τα δικα του και ξανατρεξε τα τεστ.
29gk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1) Τσεκαρεις εαν οι μνημες, για τον οποιοδηποτε λογο, δεν πατανε καλα στις θεσεις τους. Το καλυτερο ειναι να τις αφαιρεσεις και να τις ξανατοποθετησεις. 2) Ελεγχεις εαν εχεις προβλημα υψηλων θερμοκρασιων 3) Ελεγχεις τον ή τους σκληρους δισκους για τυχον σφαλματα και κατεστραμμενους τομεις και μετα απο τα παραπανω και ευκολα, 4) τσεκαρεις και τις μνημες, οπως ακριβως σου ειπαν παραπανω τα παιδια. Μια-μια και σε συνδυασμους οπως και ολες μαζι και με πολλαπλα περασματα του memtest86 Και θα προτεινα να εκανες ΟΛΑ τα παραπανω. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από 29gk 1
Vigilante1319 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Tα εχω δοκιμασει ολα εκτος απο το memtest στο οποιο δν το ετρεξα για 8 ωρες που λενε συνηθως αλλα στις 2-4 κατι τετοιο και δν εβγαζε προβλημα.Το θεμα το ειχα και στο πισι μου με παλιες μνημες αυτες που εχω τωρα ειναι καινουργιες και το ξαναεχω ξαφνικα.
Vigilante1319 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 ναι και οι δυο ειναι σε καλη κατασταση 97% ο ssd και 100 o hdd
29gk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Eφοσον εισαι σιγουρος, οτι το υπολοιπο hardware δεν εχει θεματα, δοκιμασε λιγο να παιξεις και με τον συνδυασμο cpu-ψυκτρα-παστα. Μηπως παραθερμαινεται ο επεξεργαστης και σε πεταει σε απαιτητικες καταστασεις. Καλο θα ηταν επισης να δοκιμαζες και με αλλες μνημες εαν υπαρχει η δυνατοτητα, για τυχον καποια ασυμβατοτητα με την μητρικη. Μια αλλη ιδεα ειναι να γυριζες πισω σε μια παλιοτερη εκδοχη του driver της καρτας γραφικων. Υστατη - περιπου - λυση, και αφου υποπτευεσαι το software, ειναι το φορματ, η καθαρη εγκατασταση λειτουργικου, των updates και των οδηγων των υπολοιπων συσκευων. Μετα, χωρις να εχεις εγκατεστημενο κανενα αλλο προγραμμα, να στησεις ενα παιχνιδι και κατα προτιμηση καποιο αλλο απο αυτο στο οποιο παρατηρεις το προβλημα και να τεσταρεις τη συμπεριφορα του συστηματος. Υπαρχει βεβαια και η εκδοχη καποιου update των windows που να σου δημιουργει το θεμα, μου ειχε τυχει παλαιοτερα αν και οχι στα 10αρια, προβλημα με εναν wifi driver και με εναν ηχου ( σε διαφορετικα συστηματα ). Oι πιθανοτητες ομως ειναι πραγματικα μικρες. Περισσοτερο πιθανο ειναι ισως καποιο προβλημα με το ιδιο το παιχνιδι και τα updates του. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από 29gk
Vigilante1319 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Οι θερμοκρασίες μου είναι 30 με 40 το πολύ. Το πάθαινα και με τις παλιές μου μνήμες και μητρική . Απλά τότε δν είχα ποτέ το μήνυμα στο καινούργιο σύστημα μου το δείχνει. Τονειχα γυρίσει τον ντραιβερς και δυστηχως τα ίδια . Δυστηχως και φορμάτ έκανα από την αρχή όλα τα ίδια πάλι Το θέμα είναι ότι το πιάνει εντελώς τυχαία άσχετα αν παίζω παιχνίδια η όχι τις προάλλες με έπιασε όταν έκλεισα το bs player . Άλλη φορά καθώς Σερφαρα και πάει λέγοντας,άλλες φορές καθόλου. Το έχω τεστσρεθ και με πρόγραμματα και με αποσυμπίεσης βαριές δν το έβγαζε τότε. Πρώτη φορά που μου έβγαλε το πρόβλημα στο παλιό πισι(μητρική /ραμ/ cpu ) ήταν μετά από update windows από εκεί και πέρα όταν ζοριζοταν κυρίως σε παιχνίδι η στο furmark έκλεινε με βουητό και ξανά από την αρχή . Είχε σταματήσει για κάνα μήνα και μετά ξανά είχε αρχίσει .Εν τέλη είχα κάνει φορμάτ τότε και έβγαλα ξανά έβαλα ραμ και δν το ξανά έβγαλε. Φτάνουμε στο σήμερα όπου τα αλλαξα αυτά τα πάρτ και πλέον εδώ και δύο βδομάδες ξάνα τα ίδια και πλέον με μπλούσκριν όπως αναφέρω στο στο ποστ πιο πανω. Έψαξα στο ίντερνετ ότι σχετικά αναφέρουν με το συγκεκριμένο προβλήμα τα δοκίμασα σχεδόν όλα και δν λύθηκε. Έκανα την μοναδική μου κίνηση τώρα έβγαλα και ξαναεβαλα ραμ ελπίζω να ξαναπιάσει
29gk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) To τροφοδοτικο σε τι κατασταση ειναι; Εχεις καποιο ups πριν απο το pc; Εαν δηλαδη εχεις τα ιδια ή εστω παρομοια συμπτωματα με διαφορετικα συστηματα ή συνθεσεις, θα πρεπει να εντοπισεις τον κοινο παραγοντα. EDIT Αλλαξε για καλο και για κακο και την/τις καλωδιοταινιες των σκληρων δισκων σου. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από 29gk
james01gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις το τροφοδοτικό εφόσον στο κάνει και εκτός του παιχνιδιού και σε ανύποπτες στιγμές. 2 τροφοδοτικά που μου έχουν πεθάνει είχαν τα ίδια συμπτώματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα