Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 7/5/2019 στις 8:02 ΜΜ, skar1983 είπε

Καλησπέρα,

Που μπορώ να απευθυνθώ για απλά χαμένα πακέτα από ΕΛΤΑ;

Δυστυχώς αρχίζω και πιστεύω ότι κάτι παίζει και είναι σε κτίριο με θυρωρό.

Ευχαριστώ.

ΥΓ Δεν στέλνουν με συστημένο είτε με άλλο τρόπο, και είναι ο μόνος τρόπος να τα πάρω καλώς ή κακώς, που μάλλον κακώς

Δέμα Poste Restante με Τηλεφωνική Ειδοποίηση: Χρησιμοποιώντας αυτή την ειδική διαχείριση ο αποστολέας μπορεί αντί για την διεύθυνση του παραλήπτη να γράψει την ένδειξη Poste Restante και το τηλέφωνο του παραλήπτη.  Η παράδοση αυτών των δεμάτων γίνεται από καταστήματα και Ταχυδρομικά Πρακτορεία του ΕΛΤΑ με τηλεφωνική ειδοποίηση του παραλήπτη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chsam είπε

Δέμα Poste Restante με Τηλεφωνική Ειδοποίηση: Χρησιμοποιώντας αυτή την ειδική διαχείριση ο αποστολέας μπορεί αντί για την διεύθυνση του παραλήπτη να γράψει την ένδειξη Poste Restante και το τηλέφωνο του παραλήπτη.  Η παράδοση αυτών των δεμάτων γίνεται από καταστήματα και Ταχυδρομικά Πρακτορεία του ΕΛΤΑ με τηλεφωνική ειδοποίηση του παραλήπτη.

To έχεις κάνει ή κανείς που να το έχει κάνει;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skar1983 είπε

Οχι, αλλα υπαρχει κ αλλο θεμα εδω που το ανεφεραν κ αλλοι.Απλα αντι για διευθυνση βαζεις post restante, τηλεφωνο παραληπτη και τα στοιχεια του ταχυδρομειου που θελεις να το παραλαβεις. Το παραπανω που εγραψα ειναι copy-paste απο την σελιδα των ΕΛΤΑ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, skar1983 είπε

Το εχω κανει εγω, βεβαια τηλεφωνο δεν σε παιρνουν παρα μονο αν περασουν πανω απο 10 μερες και πλησιαζουν οι 15 μαξ που μπορουν να εχουν το δεμα εκει.
Επισης απλα σου κρατανε το δεμα στο καταστημα.
Και φυσικα το εχω κανει για δεματα εντος Ελλαδας (κυριως για δεματα που εχω στειλει και φοβαμαι μην γυρισουν πισω), εξωτερικου δεν νομιζω πως γινεται να το κανεις.

Δημοσ.
22 hours ago, imazehost said:

Θα σου προτείνω μια και μοναδική λύση, έτσι δεν θα πληρώσεις ούτε θυρίδες ούτε τίποτα. Απλά πήγαινε μια φορά στο τοπικό κατάστημα, ζήτα να μιλήσεις με τον ταχυδρόμο σου και απλά ζήτα του να μην αφήνει τίποτα στην πολυκατοικία σου και απλά να αφήνει μια ειδοποίηση και θα πηγαίνεις εσύ να τα παίρνεις. Είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος, εκτός και εάν είσαι σπίτι πρωινές ώρες και του πεις να σου χτυπάει το κουδούνι να βγαίνεις να στα δίνει στα χέρια. στην Πολυκατοικία να μην αφήνει τίποτα, σίγουρα κάποιος έχει μακρύ χέρι

Συμφωνω, εμενα σκεψου με πηρε ο ιδιος ο ταχυδρομος και με ρωτησε πως θελει να μου τα αφηνει για να μη χαθει τπτ

Δημοσ.
8 ώρες πριν, devil-ji είπε

Συμφωνω, εμενα σκεψου με πηρε ο ιδιος ο ταχυδρομος και με ρωτησε πως θελει να μου τα αφηνει για να μη χαθει τπτ

έχω μιλήσει με ταχυδρόμο και δεν άλλαξε κάτι....

Δημοσ.

παιρνω αρκετα πακετα στο μηνα, και στη πολυκατοικια μου επεφτε το σουφρωμα της αρκουδας!

Μιλαμε οι τυποι παιρνανε οτι ναναι, απο βιδες μεχρι μασκαρα ματιων.

Τελικα συνεννοηθηκα με τον ταχυδρομο να τα αφηνει σε μαγαζι γνωστου και εκτοτε δεν εχω χασει ουτε καρφιτσα.

Του δινω καθε πασχα - χριστουγεννα ενα μικροποσο και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι.

Μου φερνει απο head unit παρηγγειλα για το αυτοκινητο μεχρι μικροπραγματα.

Δημοσ.
Στις 13/5/2019 στις 6:08 ΜΜ, tornado είπε

Του δινω καθε πασχα - χριστουγεννα ενα μικροποσο και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι.

Πολυ καλο αυτο,μπραβο!

Και εγω επειδη ημουν κουριερ εχω κανονισει με ολους τους συναδελφους και με βρισκουν στο τηλ,ή αφηνουν τα πιο μεγαλα  δεματα σε μια ντουλαπιτσα ( μενω σε μονοκατοικια ) .

Προβλημα ειχα μονο με ενα συγκεκριμενο καραγκιοζακι της ACS, ο οποιος ειτε  αφηνε σημειωματα σε αλλο σπιτι ( παρολο που το σπιτι μου ειχε ενα μεγαλο 38 πανω του,γραμματοκιβωτιο και κουδουνι με στοιχεια ) ειτε παρεδιδε εκει μη συστημενα δεματα.

Μια φορα που ειχε αργησει ενα κινητο απο Αγγλια αρχισα να την ψαχνω,για να διαπιστωσω οτι το κινητο ειχε φυγει παλι για Αθηνα!! και απο εκει πισω Αγγλια.

Πηγα στην ACS,μονο για να δω οτι εχω αλλα 2 δεματα ( !! ) με 3 Απων πανω το καθενα και την απαντηση οτι δε μπορουν να κανουν τιποτε για το τριτο  δεμα που εφυγε.
Πηρα στα κεντρικα,εδωσα στεγνα τον διανομεα και το μαγαζακι και καταφερα να παραλαβω την επομενη μερα απο το μαγαζακι τους.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, talibanakos είπε

Προβλημα ειχα μονο με ενα συγκεκριμενο καραγκιοζακι της ACS, ο οποιος ειτε  αφηνε σημειωματα σε αλλο σπιτι ( παρολο που το σπιτι μου ειχε ενα μεγαλο 38 πανω του,γραμματοκιβωτιο και κουδουνι με στοιχεια ) ειτε παρεδιδε εκει μη συστημενα δεματα.

αν και εκτος θεματος,

με την ACS ειχα - εχω και εγω θεματα,

οι τυποι στο καταστημα της περιοχης μου, υποτιθετε περνανε, υποτιθετε αφηνουν χαρτακι και τιποτα απο ολα αυτα δεν συμβαινει.

Στην ουσια πρεπει να πας στο καταστημα τους να παρεις το δεμα σου.

Οταν εκανα παραπονα, καλυψανε τον κουριερα γιατι δηθεν τον βλεπανε στο GPS οτι περασε.

Τους απαντησα οτι το καλυτερο GPS ειναι το ματι μου, στο οποιο ο κουριερ δεν φανηκε ποτε εξω απο το σπιτι.

Ειναι εταιρια προς αποφυγην...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tornado είπε

αν και εκτος θεματος,

οι τυποι στο καταστημα της περιοχης μου, υποτιθετε περνανε, υποτιθετε αφηνουν χαρτακι και τιποτα απο ολα αυτα δεν συμβαινει.

Στην ουσια πρεπει να πας στο καταστημα τους να παρεις το δεμα σου.

Οταν εκανα παραπονα, καλυψανε τον κουριερα γιατι δηθεν τον βλεπανε στο GPS οτι περασε.

Τους απαντησα οτι το καλυτερο GPS ειναι το ματι μου, στο οποιο ο κουριερ δεν φανηκε ποτε εξω απο το σπιτι.

Ειναι εταιρια προς αποφυγην...

κλασική τακτική της ACS είναι.ειδικά με δέματα από Αγγλία που τα αναλαμβάνει.Δεν περνάει ποτε και δεν σε ενημερώνει ποτε

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tornado είπε

Οπως ολες οι εταιριες,ετσι και στις κουριερ το προβλημα συνανταται σε συγκεκριμενα καταστηματα.

Θα δεις πολλους να λενε τα ιδια με εσενα και εμενα,αλλα επισης πολλοι θα πουν οτι δεν εχουν κανενα προβλημα με την Χ κουριερ.

Και για να γινω και πιο συγκεκριμενος,παιζει ρολο ακομα και ο υπαλληλος που καλυπτει την περιοχη σου.

Αν εσυ μενεις/δουλευεις  κεντρο και οι υπαλληλοι που καλυπτουν το κεντρο ειναι αχρηστοι,θα πεις οτι η ΑCS ειναι αχρηστη.

Αν ρωτησεις ενα φιλο σου που μενει/δουλευει παραλια,και οι τυποι της παραλιας ειναι καλοι,τοτε θα σου πει το αντιθετο ακριβως για το ιδιο καταστημα  :P

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...