vairass Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, takoulou είπε Θα βρεις σε ποια περιοχή της Δεδδηε είσαι εκεί και ανήκεις ..Μάλλον στο κεντρικό τομέα ρώτησε.. Πάρε τηλέφωνα στην Δεδδηε περιοχής...Να ρωτήσεις με ποια ένδειξη κόπηκε το ρολόι και πότε; .Και με ποια ένδειξη έγινε η επαναφορά... Έμπλεξα μάλλον έτσι φαίνεται.
takoulou Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, vairass είπε Έμπλεξα μάλλον έτσι φαίνεται. Καλησπερα... Τελικα τι εκανες; Ρωτησες;;
vairass Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Τελικα τι εκανες; Ρωτησες;; Καλησπέρα... Δεν τους πρόλαβα στη 1 το μεσημέρι τα είχαν κλείσει όλα. Αύριο πρώτα ο Θεός.
nightwalker1990 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, vairass είπε Καλησπέρα... Δεν τους πρόλαβα στη 1 το μεσημέρι τα είχαν κλείσει όλα. Αύριο πρώτα ο Θεός. Το να ρωτήσεις κάποιον γείτονα εκεί??? Δεν είναι κακό σίγουρα κάποιος θα ξέρει... με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΛΕΞ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 63, 544 43 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τηλ. Κέντρο: 2310 984600 Τηλ. Βλαβών 11500, 2144023100 Πάρε μετά τις 08:00 και για εμένα προτείνω να πας απο κοντά την ίδια μέρα μην τ'αφήσεις και έχεις άλλα θέματα. 1
vairass Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε Το να ρωτήσεις κάποιον γείτονα εκεί??? Δεν είναι κακό σίγουρα κάποιος θα ξέρει... με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΛΕΞ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 63, 544 43 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τηλ. Κέντρο: 2310 984600 Τηλ. Βλαβών 11500, 2144023100 Πάρε μετά τις 08:00 και για εμένα προτείνω να πας απο κοντά την ίδια μέρα μην τ'αφήσεις και έχεις άλλα θέματα. Εκεί πήρα... Δνε μένω ακόμα σε εκείνο το σπίτι... Ρεύμα δεν έχει... Θέλει δουλειά. Οκ θα πάω από εκεί αύριο... Είναι κοντά στο σπίτι.
vairass Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Πήγα στη ΔΕΗ όλα καλά.. Δεν χρειάζεται να κάνω αίτηση για έλεγχο μετρητή... Ασε που έχει χρέωση 30 ευρώ... Όλα είναι καλά μου είπαν
takoulou Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, vairass είπε Πήγα στη ΔΕΗ όλα καλά.. Δεν χρειάζεται να κάνω αίτηση για έλεγχο μετρητή... Ασε που έχει χρέωση 30 ευρώ... Όλα είναι καλά μου είπαν Καλησπερα... Η Δεη δεν εχει καμμια δουλεια... Αρμοδια ειναι η μονο Δεδδηε... Και φυσικα εχει χρεωση...
vairass Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Η Δεη δεν εχει καμμια δουλεια... Αρμοδια ειναι η μονο Δεδδηε... Και φυσικα εχει χρεωση... εκει πηγα ρε συ ΔΕδδηε ...στα κεντρικα εδω της τουμπας παπαναστασιου .Δεν αξιζει που ειπε εκει ο τεχνικος μια χαρα δουλευουν ολα και αδικα θα χρεωθω τα 30-50 ευρω. Ειναι ολα σωστα .
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, vairass είπε εκει πηγα ρε συ ΔΕδδηε ...στα κεντρικα εδω της τουμπας παπαναστασιου .Δεν αξιζει που ειπε εκει ο τεχνικος μια χαρα δουλευουν ολα και αδικα θα χρεωθω τα 30-50 ευρω. Ειναι ολα σωστα . Που το ξερει οτι ολα δουλευουν μια χαρα ...Δεν μιλαω για βλαβη του μετρητη αλλα γα τυχον παρεμβαση σε αυτον απο καποιον πριν απο σενα που δεν εχουν ακομα διαπιστωσει .
vairass Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Που το ξερει οτι ολα δουλευουν μια χαρα ...Δεν μιλαω για βλαβη του μετρητη αλλα γα τυχον παρεμβαση σε αυτον απο καποιον πριν απο σενα που δεν εχουν ακομα διαπιστωσει . Έτσι μου είπε ο υπεύθυνος... Με είπαν μην χρεώνεσαι άδικα. Έδειξα και την ενδειξη την τελευταία πριν 1 ημέρα... Ίδια με αυτήν που έχουν αυτοί ήταν. Όλα καλά μου είπε από Δευτέρα θα γίνει κ η σύνδεση. Γιάννη γιατί να πουν ψέματα τόσα άτομα; παντού πήγα, υπεθυνο, τεχνικό, λογιστήριο... Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από vairass 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, vairass είπε Έτσι μου είπε ο υπεύθυνος... Με είπαν μην χρεώνεσαι άδικα. Έδειξα και την ενδειξη την τελευταία πριν 1 ημέρα... Ίδια με αυτήν που έχουν αυτοί ήταν. Όλα καλά μου είπε από Δευτέρα θα γίνει κ η σύνδεση. Γιάννη γιατί να πουν ψέματα τόσα άτομα; παντού πήγα, υπεθυνο, τεχνικό, λογιστήριο... Δεν ειπα οτι σου ειπαν ψεμματα αλλα μπορει να υπαρχει αν και οχι συνηθισμενο παραβιαση του μετρητη απο αλλον πριν απο σενα και καποια στιγμη να το ανακαλυψουν.Αν γινεται εστω εν αγνοια σου ρευματοκλοπη και η διαπιστωση γινει μετα απο 2-3 χρονια αντε να αποδειξεις οτι δεν τον πειραξες εσυ . 1
vairass Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν ειπα οτι σου ειπαν ψεμματα αλλα μπορει να υπαρχει αν και οχι συνηθισμενο παραβιαση του μετρητη απο αλλον πριν απο σενα και καποια στιγμη να το ανακαλυψουν.Αν γινεται εστω εν αγνοια σου ρευματοκλοπη και η διαπιστωση γινει μετα απο 2-3 χρονια αντε να αποδειξεις οτι δεν τον πειραξες εσυ . Τους είπα ότι το βρήκα ανοιχτό.. Μου είπαν ότι κάποιες φορές δεν το κλείνουν με ασφάλεια κλπ. Ο μετρητής είναι μια χαρά, έχω ένδειξη πρόσφατη ίδια με την δικιά τους. Κλοπή απέκλεισε αυτός ο τύπος δεν ξέρω
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μπορει να ειναι τραβηγμενο αυτο που λεω αλλα ποτε δεν αποκλειεται Πως μπορει να ξερει για τυχον ρευματοκλοπη αν δεν ελεγξει ? 1
vairass Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μπορει να ειναι τραβηγμενο αυτο που λεω αλλα ποτε δεν αποκλειεται Πως μπορει να ξερει για τυχον ρευματοκλοπη αν δεν ελεγξει ? Ε μου είπε άδικα θα δώσω τα λεφτά τι να πω δεν ξέρω. Επίσης ίσως κάνει και δύο μήνες να πάει άτομο να ψάξει.
DOR1K1N Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Να ρωτήσω κάτι? Αν θέλω εγώ να νοικιάσω ένα σπίτι. Γίνεται να γίνει η σύνδεση της ΔΕΗ σε έναν ξάδερφο μου ή σε έναν φίλο μου? Ενημερωτικά απλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα