Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Εάν δεν κοπηκε ουτε μια ωρα το ρευμα λεγαται διαδοχη .

Σημαινει ότι πηγαν και οι δυο παλιος και νεος μαζι σε ΔΕΗ και εγινε αλλαγη ονοματος.

Αλοιως επανασυνδεση .

Γειά σου Γιάννη. Δεν κόπηκε καθόλου αλλά δεν ξέρω τον λόγο τον ξέρει ο ιδιοκτήτης και μόνο. Όσες φορές πήγα είχε ρεύμα. 

Επανασύνδεση πάντως έκανα όπως λες στην ουσία... 

Υπάρχει περίπτωση να φάω πρόστιμο Γιάννη; 

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vairass είπε

Κολλάμε σε λεπτομέρειες οκ.. 

Το θεμα ήταν να γίνει η δουλειά μου. 

Καλημερα... Οταν το ρευμα εχει κοπει απο τον προηγουμενο ενοικο και ζητας εσυ  τωρα να σου βαλουν ξανα το ρευμα λεγεται επανανσυνδεση.. Ειναι πολυ απλο..

1 ώρα πριν, vairass είπε

Γειά σου Γιάννη. Δεν κόπηκε καθόλου αλλά δεν ξέρω τον λόγο τον ξέρει ο ιδιοκτήτης και μόνο. Όσες φορές πήγα είχε ρεύμα. 

https://www.deddie.gr/media/1837/ρυθμιστικο-πλασιο-ρευματοκλοπων.pdf

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον πηρα τηλεφωνο στη ΔΕΗ...ακρη δεν βγηκε...

αυτη μου ειπε να κανω την αιτηση σε κανα 2μηνο λεει και καλα για να ολοκληρωθουν οι δηλωσεις..

εγω δηλωση εκανα τελη μαρτιου και κοντευω να κανω την επομενη.

Αντε βγαλε ακρη τωρα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vairass είπε

Μονο αν ο προηγούμενος ειχε κανει διακοπη και καποιος παρανομα ξανασυνδεσε.Αντε να αποδειχτεί ποιος το εκανε .

Ουσιαστηκα δεν είναι κατι δυσκολο .Η διακοπη γινεται βγαζοντας από το ρολοι την ασφαλεια και ξαναβαζοντας την επανέρχεται το ρευμα .

Ζητα από ΔΕΔΔΗΕ να σου πουν αν ειχε γινει διακοπη από τον προηγουμενο .Για να εισαι καλυμενος μηπως υπαρχουν  παλιες ατασθαλίες αν υπαρχουν βεβαια  ζητα από ΔΕΕΔΗΕ γραπτως με πρωτοκολλο ελεγχο του μετρητη .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μονο αν ο προηγούμενος ειχε κανει διακοπη και καποιος παρανομα ξανασυνδεσε.Αντε να αποδειχτεί ποιος το εκανε .

Ουσιαστηκα δεν είναι κατι δυσκολο .Η διακοπη γινεται βγαζοντας από το ρολοι την ασφαλεια και ξαναβαζοντας την επανέρχεται το ρευμα .

Ζητα από ΔΕΔΔΗΕ να σου πουν αν ειχε γινει διακοπη από τον προηγουμενο .Για να εισαι καλυμενος μηπως υπαρχουν  παλιες ατασθαλίες αν υπαρχουν βεβαια  ζητα από ΔΕΕΔΗΕ γραπτως με πρωτοκολλο ελεγχο του μετρητη .

Διακοπή έκανε ναι.  Τώρα πάει το έκλεισα ίσως δεν πουν και τίποτα. 

Θα ξαναπάρω όμως τηλέφωνο για σιγουριά. 

Ο προηγούμενος το σύνδεσε είμαι σίγουρος γιατί ο ιδιοκτήτης δεν ξέρει τίποτα ούτε καν κλειδιά είχε. 

Επεξ/σία από vairass
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vairass είπε

Διακοπή έκανε ναι.  Τώρα πάει το έκλεισα ίσως δεν πουν και τίποτα. 

Θα ξαναπάρω όμως τηλέφωνο για σιγουριά. 

Ο προηγούμενος το σύνδεσε είμαι σίγουρος γιατί ο ιδιοκτήτης δεν ξέρει τίποτα ούτε καν κλειδιά είχε. 

Μαλλον δεν καταλαβα..

Ο προηγούμενος εκανε αιτηση διακοπης , εγινε η διακοπη και μετα το ξανασυνδεσε? Για ποιο λογο ?

Αν βρουν την παραβιασμενη μπροστινη σφραγιδα θα εχεις προστιμο καπου στα 17-20 ευρω μονο.

Αρκει να μην είναι και μεσα πειραγμενος ο μετρητης.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μαλλον δεν καταλαβα..

Ο προηγούμενος εκανε αιτηση διακοπης , εγινε η διακοπη και μετα το ξανασυνδεσε? Για ποιο λογο ?

Αν βρουν την παραβιασμενη μπροστινη σφραγιδα θα εχεις προστιμο καπου στα 17-20 ευρω μονο.

Αρκει να μην είναι και μεσα πειραγμενος ο μετρητης.

Γιαννη ο προηγουμενος που νοικιαζε το σπιτι εφυγε και παω εγω τωρα...

οποτε επρεπε να το παρω στο ονομα μου...

Δεν ξερω αν εβαλαν σφραγιδα .

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vairass είπε

Γιαννη ο προηγουμενος που νοικιαζε το σπιτι εφυγε και παω εγω τωρα...

οποτε επρεπε να το παρω στο ονομα μου...

Δεν ξερω αν εβαλαν σφραγιδα .

Όταν εφυγε ειχε κανει αιτηση διακοπης ? Αν καταλαβα καλα το ρευμα το βρηκες συνδεδεμενο.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Όταν εφυγε ειχε κανει αιτηση διακοπης ? Αν καταλαβα καλα το ρευμα το βρηκες συνδεδεμενο.

εκανε αλλα μαλλον το ανοιξε αυτος προφανως γιατι ηθελε να δει κατι..

το βρηκα ανοιχτο κανονικα το ρευμα δεν εχω ιδεα τι εγινε.

Η κοπελα μου ειπε εχτες δεν υπαρχει προβλημα -δεν ξερω τι να πω.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vairass είπε

εκανε αλλα μαλλον το ανοιξε αυτος προφανως γιατι ηθελε να δει κατι..

το βρηκα ανοιχτο κανονικα το ρευμα δεν εχω ιδεα τι εγινε.

Η κοπελα μου ειπε εχτες δεν υπαρχει προβλημα -δεν ξερω τι να πω.

Για την σφραγιδα παντως θα εχεις πρόβλημα εστω μικρο .Για αυτό σου ειπα να ζητήσεις ελεγχο του μετρητη μηπως ειχε κανει και κατι ...άλλο από μεσα .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Για την σφραγιδα παντως θα εχεις πρόβλημα εστω μικρο .Για αυτό σου ειπα να ζητήσεις ελεγχο του μετρητη μηπως ειχε κανει και κατι ...άλλο από μεσα .

Έλεγχο οκ.. Παίρνω τηλέφωνο; θα χρεωθω κάτι; 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vairass είπε

Άρα είχε κοπεί το ρεύμα από τον προηγούμενο.. Μήπως λέω το έκανε λιγο επίτηδες για να μην πληρώσει μέχρι να φύγει.. Καλύτερα να το δηλώσεις στην Δεδδηε... Τηλέφωνο που θα πάρεις; Ξέρεις σε ποια περιοχή ανήκεις; Σε Δεδδηε θα πάρεις και δεν έχει δουλειά η ΔΕΗ..

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vairass είπε

Όχι τηλεφωνικα θα σου προτεινα γραπρα σε πρακτορειο με αιτηση και πρωτοκολλο

Να γραψεις ότι τον θελεις για να μην εχεις καμμια ευθυνη για τυχον παλιες επεμβάσεις .Ακομα και να μην ερθουν εσυ θα εισαι κατοχυρωμενος

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Όχι τηλεφωνικα θα σου προτεινα γραπρα σε πρακτορειο με αιτηση και πρωτοκολλο

Να γραψεις ότι τον θελεις για να μην εχεις καμμια ευθυνη για τυχον παλιες επεμβάσεις .Ακομα και να μην ερθουν εσυ θα εισαι κατοχυρωμενος

Οκ που πάω για να το κάνω αυτό; 

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Άρα είχε κοπεί το ρεύμα από τον προηγούμενο.. Μήπως λέω το έκανε λιγο επίτηδες για να μην πληρώσει μέχρι να φύγει.. Καλύτερα να το δηλώσεις στην Δεδδηε... Τηλέφωνο που θα πάρεις; Ξέρεις σε ποια περιοχή ανήκεις; Σε Δεδδηε θα πάρεις και δεν έχει δουλειά η ΔΕΗ..

Κάτω Τούμπα είμαι... Περιοχή δεν ξέρω φίλε... Πως θα γίνει να μάθω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, vairass είπε

Οκ που πάω για να το κάνω αυτό; 

Κάτω Τούμπα είμαι... Περιοχή δεν ξέρω φίλε... Πως θα γίνει να μάθω; 

Θα βρεις σε ποια  περιοχή της Δεδδηε είσαι εκεί και ανήκεις ..Μάλλον στο κεντρικό τομέα ρώτησε.. Πάρε τηλέφωνα στην Δεδδηε περιοχής...Να ρωτήσεις με ποια ένδειξη κόπηκε το ρολόι και πότε; .Και με ποια ένδειξη έγινε η επαναφορά... 

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...